Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ohhhh masllah cnim yariladiniz ya artik alisveristi hazirlikti cabuk gecer son aya kadar son ay gecmek bilmezzz insallah butun hamisler sagsalim kucagina alsin bizlerinde gobusunu doldursunAllahim

İyiyim canım şükür sen nasılsın ? Evet qittim bütün testleri ıstedi kan pıhtılaşma ve diğer hepsini verdim kan 1 ay sonra cıkıcak sonuçlar Yalan işe yaradı yani :)
Hmm evet cnm..İnşallah birşey çıkmaz da rahat rahat hamiş olursun :)

Evet kadın doqum doktoru isterse genetiqe yolluyo oda sana bişeyler sorup ardından kan alıyo okadar...
bu kadar basitse ilk düşükte neden bakmıyorlar acaba illa iki üç düşük mü yaşamak lazım.gerçi genellikle kan aldırınca bayılıyorum benim için basit işlem değil:)ama bana da öyle dediler ikinci düşük olursa bakıyoruz diye

Kizlarrrr selammm ben dukmandayimcalisiyorum dusunmemk icin buraya girmek istemiyorum ama bakmadan da edemiyorum herkesi merk ediyorum bu ay yumyum gunlerinde atesimi dogru duzgun olcemedim ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum bakalim calismaya devam ediyoruz buun 19.gun sonuc ne olacak

Evet öle bende onun için iki düşüqüm var dedim...

İyi yapıosun kuzum inşallah iyi olur gelir bebişler inşallah

blummmm canım yaaa bugün ovulasyon testi yaptım sen yapıyosun bildiğim kadarıyla bi bakarmısın dünde dr 21 mm olduğunu sölemişti yumurtamın bugün çatlarmı

kızlar sizce bugün çalışma olsunmu dün 21 mm di yumoşum

Eklentiler

• IMAG0201.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…