- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.621
ohhhh masllah cnim yariladiniz ya artik alisveristi hazirlikti cabuk gecer son aya kadarKızlar Nasılsıniz cuma günü kontrolümuz her ay gibi bu heyecan gitmek bilmiyor allahın izniyle 20 haftalik olduk bugün yolu yariladik gibi bişe .. büyük ihtimal detaylı ultrason isteyecek inşallah hersey yolunda gider cuma günü tetonoz aşimizi olacağız artık hareketlerimizi hissetmeye başladık Rabbim herkesin gönlüne göre versin dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat hamile olan bayanlara kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim. .
Amin canım İnşallah..HEp dua ediyorum kızlar Rabbim herzaman isteyen herkese sağlıklısini hayırlısıni versin
Günaydın cnm nasılsın? Gittin mi dün doktora?Günaydın Kızlar
İyiyim canım şükür sen nasılsın ? Evet qittim bütün testleri ıstedi kan pıhtılaşma ve diğer hepsini verdim kan 1 ay sonra cıkıcak sonuçlar Yalan işe yaradı yani :)Günaydın cnm nasılsın? Gittin mi dün doktora?
Hmm evet cnm..İnşallah birşey çıkmaz da rahat rahat hamiş olursun :)İyiyim canım şükür sen nasılsın ? Evet qittim bütün testleri ıstedi kan pıhtılaşma ve diğer hepsini verdim kan 1 ay sonra cıkıcak sonuçlar Yalan işe yaradı yani :)
Saol canım benim hepimiz inşallah :)Hmm evet cnm..İnşallah birşey çıkmaz da rahat rahat hamiş olursun :)
Günaydın canimGünaydın Kızlar
bu testler için sadece kan mı verdin acaba?İyiyim canım şükür sen nasılsın ? Evet qittim bütün testleri ıstedi kan pıhtılaşma ve diğer hepsini verdim kan 1 ay sonra cıkıcak sonuçlar Yalan işe yaradı yani :)
Evet kadın doqum doktoru isterse genetiqe yolluyo oda sana bişeyler sorup ardından kan alıyo okadar...bu testler için sadece kan mı verdin acaba?
bu kadar basitse ilk düşükte neden bakmıyorlar acaba illa iki üç düşük mü yaşamak lazım.gerçi genellikle kan aldırınca bayılıyorum benim için basit işlem değil:)ama bana da öyle dediler ikinci düşük olursa bakıyoruz diyeEvet kadın doqum doktoru isterse genetiqe yolluyo oda sana bişeyler sorup ardından kan alıyo okadar...
Evet öle bende onun için iki düşüqüm var dedim...bu kadar basitse ilk düşükte neden bakmıyorlar acaba illa iki üç düşük mü yaşamak lazım.gerçi genellikle kan aldırınca bayılıyorum benim için basit işlem değil:)ama bana da öyle dediler ikinci düşük olursa bakıyoruz diye
İyi yapıosun kuzum inşallah iyi olur gelir bebişler inşallahKizlarrrr selammm ben dukmandayimcalisiyorum dusunmemk icin buraya girmek istemiyorum ama bakmadan da edemiyorum herkesi merk ediyorumbu ay yumyum gunlerinde atesimi dogru duzgun olcemedim ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum bakalim calismaya devam ediyoruz buun 19.gun sonuc ne olacak
Canm cizgilerin baya koyu bence calismalara devam etkızlar sizce bugün çalışma olsunmu dün 21 mm di yumoşum
Bugun yarin oburgun full calismayi dusunuyorum canim insallah melegim gelir insallahhhhhCanm cizgilerin baya koyu bence calismalara devam et
Günaydın canım :) Sen folik asit kullanıyo musun ?Günaydın Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?