Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ya bende kullanıorumda..Aylar geçince sıkıldım artık..Bitince almıcam yenisini..İlaçla doldurdum vücudumu
Anladım canım ama normalde bile doktorlar hamilelikten 3 ay önce başlayın dıoki biz bıde kürtaj olduk ve folik asit eksikliqi bebeqe ciddi zararlar veriıo ayrıca kullandıqımız folik aşıt sadece ilacı içtiqin qün etkisini qösterıo ertesi qune kalmıo yani ama yınede sen bılırsın tabi...

Bilmiorum ya 8 günlük daha var sonra da bakalım..Alırım yine belli olmaz.Sen hangisini kullanıyosun ?

Şu 90 tabletlik varya onu canım...FOLIC 1...
Hmm ben folbiol kullanıorum..İlk gittiğim doktor vermişti hamile olduğum zman..Kürtajdan sonra 1 ay dogum kontrol kullandım mecburi..Sonra başladım kullanıom 3 ayı geçti.Geçen bie hemşire arkadaş ddi ki soğum kontrol kullandğın zman 9 ay etkisi geçmio..Hamiş kalamazsan üzülme ddi Bu ay yıkım yaşadığım için artık umutlanmıcam diom kendi kendime ..

Anladım canım ama o hiç belli olmaz sen kendini üzme durduk yere...

Böle kafana takmaya dewam edersen daha cok etkilenırsın canım etkisi okadar sürmez yani dinleme kımseyi sen...
İnşallah cnm..Rabbim nasip etsin hayrlısıyla ikimize de..İsteyen herkese de..Senin bat ne zman var daha de mi?

Cnm benm arkadasm 7 ay kullandi biraktigi ay hamile kaldi bu ilacin etkisi herkesde ayni deil bunu unutma uzme kendini

blummmm canım yaaa bugün ovulasyon testi yaptım sen yapıyosun bildiğim kadarıyla bi bakarmısın dünde dr 21 mm olduğunu sölemişti yumurtamın bugün çatlarmı
canimmmm yeni girebildim nete kv lerdeyizzz insllah bebisin gelir canim ertesi gun ctlamistir yumyum :)

Amin canım inşallah.. Hepiniz için canı gönülden dua ediyorum. Umarım ben bu sefer kavuşurum bebişime ve siz de en kısa sürede güzel haberleri alırsınız..
insallah canım. .Allah razı olsun..Rabbim en yakın en hayırlı zamanda nasip etsin ve hayırlısı ile tamamına erdirsin..Sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…