- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.661
Nasılsın canım?Günaydın Canımm :)
İyiyim cnm çok şükür sen nasılsın ?Nasılsın canım?
Allah iyilik versın canım normalde iyiydim ama gece dişim ağrımaya başladı sabaha kadar kıvrandımİyiyim cnm çok şükür sen nasılsın ?
Geçmiş olsun canım..Çürük falan mı var dişinde ?Allah iyilik versın canım normalde iyiydim ama gece dişim ağrımaya başladı sabaha kadar kıvrandım
Saol canım Evet azı dişim hemde ve nefret ederim cok korkarımGeçmiş olsun canım..Çürük falan mı var dişinde ?
Diş ağrısı kötü oluyor cnm..Ama bence hamiş olmadan çaresine bak..Çünkü hamile iken dokunmuyorlar dişe.Saol canım Evet azı dişim hemde ve nefret ederim cok korkarım
Gözün aydın canım, Rabbim bağışlasın sana yavrunu, güzelce büyüt İnşallah..Ne kadar güzel Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısı ile..Benim 5 ay olacak kürtaj olalı.İnşallah sorunsuz bir şekilde bize de nasip eder Rabbim..Kürtajdan sonra şükürler olsun Rabbim bana dünyalar tatlısı oğlumu verdi...
Rabbim'e binlerce kere hamd olsun...
İsteyen herkese de nasip olsun inşallah..
Aynen canım yaDiş ağrısı kötü oluyor cnm..Ama bence hamiş olmadan çaresine bak..Çünkü hamile iken dokunmuyorlar dişe.
Allah bağışlasın canım nekadar zaman sonra oldu peki ?Gözün aydın canım, Rabbim bağışlasın sana yavrunu, güzelce büyüt İnşallah..Ne kadar güzel Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısı ile..Benim 5 ay olacak kürtaj olalı.İnşallah sorunsuz bir şekilde bize de nasip eder Rabbim..
Benim de yirmilik dişim arada ağrıyo..Geçen yıl sol taraftakileri aldırmıştım alt üst..Ama yarıp alıyorlar çıkamıyor diş yer yokmuş ağzımda çıkabileceği kadar, acı çekmiştim baya.Cesaret edemiyorum tekrar gitmeye..Hamiş olduğumuzda kötü olmaz İnşallah.Aynen canım ya
Gözün aydın canım, Rabbim bağışlasın sana yavrunu, güzelce büyüt İnşallah..Ne kadar güzel Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısı ile..Benim 5 ay olacak kürtaj olalı.İnşallah sorunsuz bir şekilde bize de nasip eder Rabbim..
3. ayda hamile kadın mı yani ne güzel..İlk olduğu için araştırılmadı cnm..Rabbim tekrarını yaşatmaz İnşallah..Ben de 3 ay korundum geçen ay olmadı ilk ayımdı..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin İnşallah. bize de nasip olur burdan senin gibi yazmak.
Teşekkür ederim sağol... İnşallah canım... Biz kürtajdan sonra 2 ay korunduk sonra tekrar denedik oldu tabi insan eli yüreğinde gidiyor her kontrole ama şükürler olsun Rabbim bebeğimizin yüzünü görmeyi nasip etti... İnşallah sizlere de hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder... Sebeplerini araştırmayı ihmal etmeyin... Tekrar bböyle yaşamayın canınıza ve giden cana yazık...
3. ayda hamile kadın mı yani ne güzel..İlk olduğu için araştırılmadı cnm..Rabbim tekrarını yaşatmaz İnşallah..Ben de 3 ay korundum geçen ay olmadı ilk ayımdı..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin İnşallah. bize de nasip olur burdan senin gibi yazmak.
Ayy o çok fena oluyo canım ya insan qidemiyo tekrarBenim de yirmilik dişim arada ağrıyo..Geçen yıl sol taraftakileri aldırmıştım alt üst..Ama yarıp alıyorlar çıkamıyor diş yer yokmuş ağzımda çıkabileceği kadar, acı çekmiştim baya.Cesaret edemiyorum tekrar gitmeye..Hamiş olduğumuzda kötü olmaz İnşallah.
İnşallah cnm sağol..Kürtaj oldum ben 9 haftalıkken kalbi durduğu için..Bulunduğum yer de küçük araştırma hastanesi yok memleketimde olsam yaptırırdım..Allaha emanet artık İnşallah yoktur bir sorun yaza kadar olmazsa yazın memlekete gidince yaptırırım herhalde.Canım ilk olduğu için araştırmıyorlar evet ama ben çok pimpirikli biri olduğum için her şeyi yaptırdım.. Hem korunma sürecinde kafam da başka yerlerde olduğu için kafam da dağıldı... Hematolojide, tıbbi genetik de herşeye baktırdım.. Tabi ki iki düşüğüm bi kürtajım var dedim yalan söyledim napayım yoksa yapmıyorlardı.. Ben meraktan ölürdüm yoksa.. Şükür bir problem çıkmadı ama çok rastladım öyle problem varsa yazık tekrar düşük oluyor engellenebilecekken... Bu yüzden yaptırmıştım... İnşallah nasip edecek Rabbim.. Düşük mü kürtaj mı sebep neydi bilmiyorum senin... İnşallah tekrar yaşamazsın minik ellere kavuşursun...
Evet cnm öyle..Geçer İnşallah.Rabbim hastalık, acı, dert vermesin kimseye..Neren ağrırsa canın orda.Ayy o çok fena oluyo canım ya insan qidemiyo tekrar
Aynen öle canım ya Allahım kimseyi korktuquna uqratmasın inşallah...Evet cnm öyle..Geçer İnşallah.Rabbim hastalık, acı, dert vermesin kimseye..Neren ağrırsa canın orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?