Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Teyzeleri. Slm hepinize kızım sizi selamlıyor cinsiyetimizi öğrendik rabbim burda bebis bekleyen herkese nasip.etsin en yakın zmnda
Canım benim hayırlı olsun Allah kucaqına almayıda nasip etsin inşallah teyzesi yesin aqzını

Teyzeleri. Slm hepinize kızım sizi selamlıyor cinsiyetimizi öğrendik rabbim burda bebis bekleyen herkese nasip.etsin en yakın zmnda
Ayy canım Maşallah yesin teyzeleri o minik kızı :) Hayırlı evlat olsun, kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

Aaa evet senin qecikmişti demi hadi bakalım bu ay sıkı tut bak qeçen ay tutamadın :)
:) Geçen ay hastalanmıştı kocacık tam da yum günlerinde..Kısmet bakalım biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri..Senin başladı mı yumyum günleri?

:) Geçen ay hastalanmıştı kocacık tam da yum günlerinde..Kısmet bakalım biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri..Senin başladı mı yumyum günleri?
Aynen canım...Evet başladı bakalım çalışmalara dewam gerisi Allahımın takdiri....

Arkadaslar hamilelikte yogun kanama yasayip cocugunu kucagina alan varmi?moralim cok bozuk 2haftadir yatiyorum.
Geçmiş olsun canım..İnşallah birşey olmaz bebişine kanaman durur..Kanama yaşamadım ben kalbi durduğu için kürtaj oldum..Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile acısını yaşatmasın İnşallah.

Arkadaslar hamilelikte yogun kanama yasayip cocugunu kucagina alan varmi?moralim cok bozuk 2haftadir yatiyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah hiçbirşey olmaz bebeqine kesede sıkıntı yoksa bişey olmaz evet ama hiç kalkmıycaksın wc dışında Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…