- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.681
Canım benim hayırlı olsun Allah kucaqına almayıda nasip etsin inşallah teyzesi yesin aqzınıTeyzeleri. Slm hepinize kızım sizi selamlıyor cinsiyetimizi öğrendik rabbim burda bebis bekleyen herkese nasip.etsin en yakın zmnda
Ayy canım Maşallah yesin teyzeleri o minik kızı :) Hayırlı evlat olsun, kucağına almayı nasip etsin Rabbim..Teyzeleri. Slm hepinize kızım sizi selamlıyor cinsiyetimizi öğrendik rabbim burda bebis bekleyen herkese nasip.etsin en yakın zmnda
Günaydın tatlım..Nasılsın nasıl oldu dişin ?Günaydın Kızlar
Canım arada yokluyo ama düne qöre daha iyiyim sen nasılsın ?Günaydın tatlım..Nasılsın nasıl oldu dişin ?
Ben de iyiyim canım çok şükür aynı devam ediyo hayatCanım arada yokluyo ama düne qöre daha iyiyim sen nasılsın ?
Aynen öle canım yumyum günlerindesin demi ?Ben de iyiyim canım çok şükür aynı devam ediyo hayat
Yok cnm 5 gün var daha yumyuma :) adet gecikince o da gecikti..Aynen öle canım yumyum günlerindesin demi ?
Aaa evet senin qecikmişti demi hadi bakalım bu ay sıkı tut bak qeçen ay tutamadın :)Yok cnm 5 gün var daha yumyuma :) adet gecikince o da gecikti..
Canım benim hayırlı olsun Allah kucaqına almayıda nasip etsin inşallah teyzesi yesin aqzını
Canlarim cok tsk ederim ins en yakında size darısı teyzesi kızıma o arkadaşlar gelecek insAyy canım Maşallah yesin teyzeleri o minik kızı :) Hayırlı evlat olsun, kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
Amin canım inşallah :)Canlarim cok tsk ederim ins en yakında size darısı teyzesi kızıma o arkadaşlar gelecek ins
İnşallah canım benim çok sağol..AMİNNNNNNCanlarim cok tsk ederim ins en yakında size darısı teyzesi kızıma o arkadaşlar gelecek ins
:) Geçen ay hastalanmıştı kocacık tam da yum günlerinde..Kısmet bakalım biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri..Senin başladı mı yumyum günleri?Aaa evet senin qecikmişti demi hadi bakalım bu ay sıkı tut bak qeçen ay tutamadın :)
Aynen canım...Evet başladı bakalım çalışmalara dewam gerisi Allahımın takdiri....:) Geçen ay hastalanmıştı kocacık tam da yum günlerinde..Kısmet bakalım biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri..Senin başladı mı yumyum günleri?
canım dr bişi demedimi eğer kanama kesede diilse kese bozulmuosa korkma endişelenme rahat oll çokmu kanaman var kırmızı mı ?Arkadaslar hamilelikte yogun kanama yasayip cocugunu kucagina alan varmi?moralim cok bozuk 2haftadir yatiyorum.
Geçmiş olsun canım..İnşallah birşey olmaz bebişine kanaman durur..Kanama yaşamadım ben kalbi durduğu için kürtaj oldum..Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile acısını yaşatmasın İnşallah.Arkadaslar hamilelikte yogun kanama yasayip cocugunu kucagina alan varmi?moralim cok bozuk 2haftadir yatiyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah hiçbirşey olmaz bebeqine kesede sıkıntı yoksa bişey olmaz evet ama hiç kalkmıycaksın wc dışında Allah yardımcın olsun...Arkadaslar hamilelikte yogun kanama yasayip cocugunu kucagina alan varmi?moralim cok bozuk 2haftadir yatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?