Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Sen nerelerdesin kzuum ya adet nezaman az kaldı demi ?
Canim haftasonu kv deydik p.tesi giremedm dunde elektrikler aksm 9da geldi snrada ugrastim nettw sikinti vardi giremedi maalesef evet adete az kaldi ama yine gec yumurtladim yine gecikecek adetim atesimi olcuyorum norml seyrinde devam ediyo bi yukselme yok sanirim bebiste yok sen nasilsin caliiyomusnzzzz :)

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah qelmiştir bebeqin..Aynen canım çalışıyoruz bakalım inşallah sonuda iyi olur

Iiyim kuzucum sen nasilsin adin degismisss goremwyince seni merk ettim :) kizin nasil hareketlerini hissediyomusun ?
ben dr dn yardim alcam canim bu sureci biraz hizlandirmaliyim :) cuku strs oluyorm 30 gunde adet oluyodum suan 33 gunde
iyiyim çok şükür:) evet değiştirdim sende başka birini etiketlemiş oldun bu yüzden :)

kızımın hareketlerini hissediyorum artık sürekli hareket etmiyor zaten bazen çoşuyor ama :)

Iiyim kuzucum sen nasilsin adin degismisss goremwyince seni merk ettim :) kizin nasil hareketlerini hissediyomusun ?
ben dr dn yardim alcam canim bu sureci biraz hizlandirmaliyim :) cuku strs oluyorm 30 gunde adet oluyodum suan 33 gunde
Ben bu ay gittim canım iyi qelişiolar dedi ama hızlandırmak istiyorum deyince klomen ve çatlatma iğnesi yazdı 5 gün kullandım klomeni 15mm sol yumurtam 19mm sağ yumurtam olmuş çatlatma iğnesi yaptı cumartesi beklıorum bakalım canım 4 gündür ilişki var pazartesi kasık sancısından adım atamaz haldeydim iş yerinde fenalaştım böle bi aqrı bi düşük yaparken çekmiştim ama anladıkki çatlamışım :)

iyiyim çok şükür:) evet değiştirdim sende başka birini etiketlemiş oldun bu yüzden :)

kızımın hareketlerini hissediyorum artık sürekli hareket etmiyor zaten bazen çoşuyor ama :)
Rahati yerinde demeki muzik falan dinlet cossun kizzzzz :)
ooooo iyi yapmissin canim benmde aklimda olan o bakalim ne zaman hitmeye cesaret edicemsenin bu ay gelir insallah bebisin :)

a
ooooo iyi yapmissin canim benmde aklimda olan o bakalim ne zaman hitmeye cesaret edicemsenin bu ay gelir insallah bebisin :)
Aynen canım inşallah bide o aqrı esnasdında lavaboya qittim cok cok acık pemde leke vardı aradım doktoru çatlamış ne qüzel ondan dedi :)

ne bilim ya hiç müzik dinlemek adetim değil ama klasik müzik indircem dinletecem şuan dış sesleri çok algılamıyor diyebiliyorum sadece ses şiddetini algılıyor yüksek yada alçak gibi.

Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallahhhhh

Güzel olur valla benimde var aklımda o müzik olayı kısmet olursa inşallah

a

Aynen canım inşallah bide o aqrı esnasdında lavaboya qittim cok cok acık pemde leke vardı aradım doktoru çatlamış ne qüzel ondan dedi :)
Ohhh ne guzel her seyiyle belli etmis sana catladigini ustustemi iliski verdi yoksa gun asirimi
amin canim amin dinletmek faydaliymis iste oturdugu yerde dinlet :)

Ohhh ne guzel her seyiyle belli etmis sana catladigini ustustemi iliski verdi yoksa gun asirimi
amin canim amin dinletmek faydaliymis iste oturdugu yerde dinlet :)
Canım cumartesi 5 te iğne yaptırdım pazar sabah ve 5 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…