Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İnşallah canım hepimizin bir an önce gelir bekletmez inşallah
Hadi bakalım cnm İnşallah gelir bu ay bebişin..Ben de 6 ayı doldurduktan sonra olmazsa gideceğim doktora..6 ay bekle demişti ya..Sonrasında istiyorum deyip kontrol de olurum hem..Senin gibi hızlandırmak istiyorum da derim

Ayenn canım bencede iyi olur yani :)

bende çok şükür iyim..bebekte iyi..evet erkek dedi doktor...sen naptın.nasıl gidiyor
İyi canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik prensimiz :) Ben napm çalışmalara devam yok birşey henüz adetim bitti başladık çalışmalara bakalım hayırlısını versin Rabbim.Dua et bizlere..

İyi canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik prensimiz :) Ben napm çalışmalara devam yok birşey henüz adetim bitti başladık çalışmalara bakalım hayırlısını versin Rabbim.Dua et bizlere..
amin inş..en kısa zamanda darısı sana olsun inş...ediyorum canım..doktora falan gittinmi...kaç ay geçti üzerinden

amin inş..en kısa zamanda darısı sana olsun inş...ediyorum canım..doktora falan gittinmi...kaç ay geçti üzerinden
4 ay bitti 5. ayımdayım..3 ay korunduk geçen ay ilk ayımızdı olmadı 2 ay daha denedikten sonra olmazsa gitmeyi düşünüorum doktora kontrole

Cnm slm demek erkek bebek hayırlı olsun sen 16. haftaya mi girdin bnle ayniydin diye biliyordum demek ondeymissin :)
slm hazal...evet erkekmiş bebeğim...yok 16. hafta değil 15'e girdim.ya ben geç öğrenmiştim gebeliğimi..kan tahlilinde çıkmamıştı..geç döllenme demişti doktor...şimdi hemen hemen adet tarihime yakın..iki defa bozdum takvimi..daha da kurcalamayayım dedim...senin nasıl gidiyor

Cnm ii gidiyor bnmde bende 14 . Haftadayim bnmde bebek kızmış :) bu arada doktor sana vitamin ne verdi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…