- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.721
Insallah canimİnşallah canım hepimizin bir an önce gelir bekletmez inşallah
Hadi bakalım cnm İnşallah gelir bu ay bebişin..Ben de 6 ayı doldurduktan sonra olmazsa gideceğim doktora..6 ay bekle demişti ya..Sonrasında istiyorum deyip kontrol de olurum hem..Senin gibi hızlandırmak istiyorum da derimİnşallah canım hepimizin bir an önce gelir bekletmez inşallah
Ayenn canım bencede iyi olur yani :)Hadi bakalım cnm İnşallah gelir bu ay bebişin..Ben de 6 ayı doldurduktan sonra olmazsa gideceğim doktora..6 ay bekle demişti ya..Sonrasında istiyorum deyip kontrol de olurum hem..Senin gibi hızlandırmak istiyorum da derim
Amin cnmm inss en yakın zmnda sizden gelecek bu guzel habercanimm hayirli olsun annsi gibi cici bi kiz olcak msallah :)
Insallh canimAmin cnmm inss en yakın zmnda sizden gelecek bu guzel haber
İyiyiz cnm çok şükür.Sen nasılsın bebiş nasıl..Belli oldu mu cinsiyet?kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
bende çok şükür iyim..bebekte iyi..evet erkek dedi doktor...sen naptın.nasıl gidiyorİyiyiz cnm çok şükür.Sen nasılsın bebiş nasıl..Belli oldu mu cinsiyet?
İyi canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik prensimiz :) Ben napm çalışmalara devam yok birşey henüz adetim bitti başladık çalışmalara bakalım hayırlısını versin Rabbim.Dua et bizlere..bende çok şükür iyim..bebekte iyi..evet erkek dedi doktor...sen naptın.nasıl gidiyor
amin inş..en kısa zamanda darısı sana olsun inş...ediyorum canım..doktora falan gittinmi...kaç ay geçti üzerindenİyi canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik prensimiz :) Ben napm çalışmalara devam yok birşey henüz adetim bitti başladık çalışmalara bakalım hayırlısını versin Rabbim.Dua et bizlere..
Hayırlı olsun canım Allah baqışlasın inşallah...bende çok şükür iyim..bebekte iyi..evet erkek dedi doktor...sen naptın.nasıl gidiyor
tşk ederim cansev..amin inş..darısı sizlere olsun inşHayırlı olsun canım Allah baqışlasın inşallah...
Amin inşallah saolasın canım...tşk ederim cansev..amin inş..darısı sizlere olsun inş
4 ay bitti 5. ayımdayım..3 ay korunduk geçen ay ilk ayımızdı olmadı 2 ay daha denedikten sonra olmazsa gitmeyi düşünüorum doktora kontroleamin inş..en kısa zamanda darısı sana olsun inş...ediyorum canım..doktora falan gittinmi...kaç ay geçti üzerinden
hadi inş bu ay nasip olur..doktora ihtiyaç olmadan4 ay bitti 5. ayımdayım..3 ay korunduk geçen ay ilk ayımızdı olmadı 2 ay daha denedikten sonra olmazsa gitmeyi düşünüorum doktora kontrole
Cnm slm demek erkek bebek hayırlı olsun sen 16. haftaya mi girdin bnle ayniydin diye biliyordum demek ondeymissin :)hadi inş bu ay nasip olur..doktora ihtiyaç olmadan
İnşallah canım çok saol..Rabbim sağlıklı güzel hayırlı hamilelikler nasip etsin..hadi inş bu ay nasip olur..doktora ihtiyaç olmadan
slm hazal...evet erkekmiş bebeğim...yok 16. hafta değil 15'e girdim.ya ben geç öğrenmiştim gebeliğimi..kan tahlilinde çıkmamıştı..geç döllenme demişti doktor...şimdi hemen hemen adet tarihime yakın..iki defa bozdum takvimi..daha da kurcalamayayım dedim...senin nasıl gidiyorCnm slm demek erkek bebek hayırlı olsun sen 16. haftaya mi girdin bnle ayniydin diye biliyordum demek ondeymissin :)
Cnm ii gidiyor bnmde bende 14 . Haftadayim bnmde bebek kızmış :) bu arada doktor sana vitamin ne verdi cnmslm hazal...evet erkekmiş bebeğim...yok 16. hafta değil 15'e girdim.ya ben geç öğrenmiştim gebeliğimi..kan tahlilinde çıkmamıştı..geç döllenme demişti doktor...şimdi hemen hemen adet tarihime yakın..iki defa bozdum takvimi..daha da kurcalamayayım dedim...senin nasıl gidiyor
benimkide kızmış ve hala acaba diyorumCnm ii gidiyor bnmde bende 14 . Haftadayim bnmde bebek kızmış :) bu arada doktor sana vitamin ne verdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?