- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.741
Ay inanır misin bnde annemlrr pembe almış diyorum ya doktor bir ay sonra erkek derse ama kesin gösterdi iice tabi ben anlamam ama doktor kiz dedi :)benimkide kızmış ve hala acaba diyorum
kızlar bşe dicemmmmmmmmmmKızlar cinsiyetini ne zaman öğrendiniz ben 13. Hafta gitcemde oğrenirmiyim sizce merak ediyorum
Bn 13+0 da öğrendim cnm bebis gösterirse ogrenirsinKızlar cinsiyetini ne zaman öğrendiniz ben 13. Hafta gitcemde oğrenirmiyim sizce merak ediyorum
yani bende başka doktora daha gidicem oda kız derse ancak o zaman inanıcamAy inanır misin bnde annemlrr pembe almış diyorum ya doktor bir ay sonra erkek derse ama kesin gösterdi iice tabi ben anlamam ama doktor kiz dedi :)
bişey de bakiymmmmmmmmmmmkızlar bşe dicemmmmmmmmmm
Aynen bnde ikimhafta sonra gidicem sen vitamin kullanıyor musun ismi ney birde cnm kullaniyorsanyani bende başka doktora daha gidicem oda kız derse ancak o zaman inanıcam
yok canım hiç bişey kullanmıyorum... doktorum gerek görmediAynen bnde ikimhafta sonra gidicem sen vitamin kullanıyor musun ismi ney birde cnm kullaniyorsan
Anladım cnm bnmki decavit verdiyok canım hiç bişey kullanmıyorum... doktorum gerek görmedi
de cnmmmkızlar bşe dicemmmmmmmmmm
bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlar da insan merak ediyor işte :)Bn 13+0 da öğrendim cnm bebis gösterirse ogrenirsin
Günaydın canım..Günaydın Kızlar
Nekadar sıkıcı bir hava var buqün qeçmezGünaydın canım..
aynen yaaNekadar sıkıcı bir hava var buqün qeçmez
Günaydın canmGünaydın Kızlar
Niye ki acaba cnm? daha önce oldu mu hiçKızlar ya böle adet olcakmışım gibi karnım aqrıo ama daha 12 gün var
Kızlar ya böle adet olcakmışım gibi karnım aqrıo ama daha 12 gün var
Yok canım olmadı bilmiorumki...Niye ki acaba cnm? daha önce oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?