- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.761
Olabilir canım yumurtalıklardan dolayı... Sen nasılsın canım?Üsütmus olabilirsin Canim ama yumurtlama dönemindesin ondanda olabilir
Üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine tatlım :) Bebişin gelir bu ay İnşallah..Artık olsun bir hareketlilik yahu çok monotonlaştık de mi ?Yok canım olmadı bilmiorumki...
İnşallah canım aynen öle artık qelsin bebişler :)Üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine tatlım :) Bebişin gelir bu ay İnşallah..Artık olsun bir hareketlilik yahu çok monotonlaştık de mi ?
Gelsinler de bizim de hayatımız renklensin artık..Rabbim en yakın zmanda ikimize de tüm bekleyenlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı akıllı uslu evlatlar :)İnşallah canım aynen öle artık qelsin bebişler :)
Amin yawrum inşallah inşallah Allahım duysun sesimizi :)Gelsinler de bizim de hayatımız renklensin artık..Rabbim en yakın zmanda ikimize de tüm bekleyenlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı akıllı uslu evlatlar :)
Aminnn canım İnşallah..Rabbim sabrımızı sınamasın İnşallah senin tahlillerde de birşey çıkmaz da rahatça hamiş olup tadını çıkarırsın..Rabbim kimseye der verip derman aratmasınAmin yawrum inşallah inşallah Allahım duysun sesimizi :)
İnşallah canım benim hepimiz olalım hamiş inşallah Allahım herkeze nasip etsin herkeze dertlerinden kurtarsın herkezi...Amin...Aminnn canım İnşallah..Rabbim sabrımızı sınamasın İnşallah senin tahlillerde de birşey çıkmaz da rahatça hamiş olup tadını çıkarırsın..Rabbim kimseye der verip derman aratmasın
Aminnn Canım..İnşallah canım benim hepimiz olalım hamiş inşallah Allahım herkeze nasip etsin herkeze dertlerinden kurtarsın herkezi...Amin...
Canm o bende de olmustu 10 gun onceden karn agrm vardiKızlar ya böle adet olcakmışım gibi karnım aqrıo ama daha 12 gün var
Olabilir canım yumurtalıklardan dolayı... Sen nasılsın canım?
Allah kabul etsin canım..Niyetlerini duanı kabul etsin İnşallah..Kizlar merhaba bu aksam karsi komsum benim benm icin 41 tane meryem suresi okumaya baslayacak icim huzurlu cok sukur :) kendim okumak istedim ama daha arapca yeni ogrendm 1.5 saat surer okumam ve hocam yanlislarim oluyo diye yaninda bilen biri olsun dedi eee her gun kimi 1.5-2 saat basimda tutucam sagolsun komsuma rica ettim bu aksam yatsidan sonra basliycaz ilkinde bende yaninda olcam dinliycem niyet edicem 2 bardak suya okuyup esimle icicezzz :) Allahim kabul etsin insallah Allah hepimize nasip etsin
Canım hiç bilmiyorum..İnşallah iyice tutunmuştur bebişin sana..Doktor ne diyor peki? Kanaman da kesilir İnşallah artıkArkadaslar kanamaliyken bebegin saglikli kalp atisini duymak dusuk riskini azaltirmi?
Saol canım sanada hayırlı cumalar...günaydınnnnn
hayırl cumalar
Kuzum basladımı yumyumlar?Canım hiç bilmiyorum..İnşallah iyice tutunmuştur bebişin sana..Doktor ne diyor peki? Kanaman da kesilir İnşallah artık
Yok kuzum ya başlayamadı daha :) 2 gün kaldı bu ay geçmez artıkKuzum basladımı yumyumlar?
Hadi bakalım çalışmaları sıkı tutYok kuzum ya başlayamadı daha :) 2 gün kaldı bu ay geçmez artıksen ne alemdesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?