Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Amin yawrum inşallah inşallah Allahım duysun sesimizi :)
Aminnn canım İnşallah..Rabbim sabrımızı sınamasın İnşallah senin tahlillerde de birşey çıkmaz da rahatça hamiş olup tadını çıkarırsın..Rabbim kimseye der verip derman aratmasın

Aminnn canım İnşallah..Rabbim sabrımızı sınamasın İnşallah senin tahlillerde de birşey çıkmaz da rahatça hamiş olup tadını çıkarırsın..Rabbim kimseye der verip derman aratmasın
İnşallah canım benim hepimiz olalım hamiş inşallah Allahım herkeze nasip etsin herkeze dertlerinden kurtarsın herkezi...Amin...

Kizlar merhaba bu aksam karsi komsum benim benm icin 41 tane meryem suresi okumaya baslayacak icim huzurlu cok sukur :) kendim okumak istedim ama daha arapca yeni ogrendm 1.5 saat surer okumam ve hocam yanlislarim oluyo diye yaninda bilen biri olsun dedi eee her gun kimi 1.5-2 saat basimda tutucam sagolsun komsuma rica ettim bu aksam yatsidan sonra basliycaz ilkinde bende yaninda olcam dinliycem niyet edicem 2 bardak suya okuyup esimle icicezzz :) Allahim kabul etsin insallah Allah hepimize nasip etsin

Allah kabul etsin canım..Niyetlerini duanı kabul etsin İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…