- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.781
Ayy belli olsun artık sen ol ki bana da umut olsun yoksa umudum azalmaya başlıyo..Ara ara çalışıoz biz tembeliz sanki biraz yaaHadi bakalım çalışmaları sıkı tutBenim karnımda bi aqrı var çözemedim canım kasıqımda aqrıo bakalım 10 gün sonra belli olur
maşallah kuzulara....sağlıkla gelsinler inş...ben perinatologa gidiyorum o vitamin falan vermemişti..diğer uzamn doktor decavit vermişti..ilk üç ay normalde pek verilmiyormuş..bende içmemiştim..ama şimdi içmeye başlıyorurmCnm ii gidiyor bnmde bende 14 . Haftadayim bnmde bebek kızmış :) bu arada doktor sana vitamin ne verdi cnm
İnsallah canım inşallah hersey güzel olur :)Ayy belli olsun artık sen ol ki bana da umut olsun yoksa umudum azalmaya başlıyo..Ara ara çalışıoz biz tembeliz sanki biraz yaaKocacık kendini ibadete verdi bu aralar bide sınavı var bu ay 22 sinde..Terfi edicek olursa İnşallah hayırlısı ile..Bakalım belki bütün güzel şeyler üst üste gelir
GTünaydın canım iyi şükür sen nasılsın bebiş nasıl?günaydın kızlar nasılsınız
bende iim çanım.bebekte ii şükür...nasıl gidiyor çalışmalarGTünaydın canım iyi şükür sen nasılsın bebiş nasıl?
Allah iyilik versin canım çalışmalara devam bakalım sadece karnım adet olcakmış gibi aqrıo ve kasıklarımda aqrıo bilmiorum ne oluyo...bende iim çanım.bebekte ii şükür...nasıl gidiyor çalışmalar
kaç gün varAllah iyilik versin canım çalışmalara devam bakalım sadece karnım adet olcakmış gibi aqrıo ve kasıklarımda aqrıo bilmiorum ne oluyo...
10 GÜN VAR...kaç gün var
hadi inş oluşuyordur bebeğin onun ağrılarıdır10 GÜN VAR...
İnşallah canım cok saolhadi inş oluşuyordur bebeğin onun ağrılarıdır
Allah iyilik versin canım çalışmalara devam bakalım sadece karnım adet olcakmış gibi aqrıo ve kasıklarımda aqrıo bilmiorum ne oluyo...
Canm napionİnşallah canım cok saol
Napıyım kuzum ya karnım aqrıo onunla uqrasıorum sen napıosun ?Canm napion
Canim ya onu bende baya cekdim ya ignenin etkisi yada yumurtalarn catlio inşallah guzel haberlerle gelirsinNapıyım kuzum ya karnım aqrıo onunla uqrasıorum sen napıosun ?
Yok yawrum benim yumurtalar pazartesi çatladı adım atamadım aqrdan aqladım pembe renk akıntı qeldı doktoru aradım çatlamış dedi bu yumurta aqrısı deıl adet sancısı gibi..İnşallah bu ay olur canım ya...Canim ya onu bende baya cekdim ya ignenin etkisi yada yumurtalarn catlio inşallah guzel haberlerle gelirsinbende napm bu sefer adet erken bitti calismalara baslicam tekrar bakalm neler olucak
İnşallah cnm hepimizin tüm işleri güzel, yolunda gitsin İnşallah..İnsallah canım inşallah hersey güzel olur :)
Hmm anladm canim inşallah olmustur canim hayirli haberlerle gelirsn inşallahYok yawrum benim yumurtalar pazartesi çatladı adım atamadım aqrdan aqladım pembe renk akıntı qeldı doktoru aradım çatlamış dedi bu yumurta aqrısı deıl adet sancısı gibi..İnşallah bu ay olur canım ya...
İnşallah canım inşallah...Hmm anladm canim inşallah olmustur canim hayirli haberlerle gelirsn inşallah
Bankada decavit verdi cnm ya oda kabızlık yapıyor ztn kabiz oluyorummaşallah kuzulara....sağlıkla gelsinler inş...ben perinatologa gidiyorum o vitamin falan vermemişti..diğer uzamn doktor decavit vermişti..ilk üç ay normalde pek verilmiyormuş..bende içmemiştim..ama şimdi içmeye başlıyorurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?