Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hadi bakalım çalışmaları sıkı tut Benim karnımda bi aqrı var çözemedim canım kasıqımda aqrıo bakalım 10 gün sonra belli olur
Ayy belli olsun artık sen ol ki bana da umut olsun yoksa umudum azalmaya başlıyo..Ara ara çalışıoz biz tembeliz sanki biraz yaa Kocacık kendini ibadete verdi bu aralar bide sınavı var bu ay 22 sinde..Terfi edicek olursa İnşallah hayırlısı ile..Bakalım belki bütün güzel şeyler üst üste gelir

Cnm ii gidiyor bnmde bende 14 . Haftadayim bnmde bebek kızmış :) bu arada doktor sana vitamin ne verdi cnm
maşallah kuzulara....sağlıkla gelsinler inş...ben perinatologa gidiyorum o vitamin falan vermemişti..diğer uzamn doktor decavit vermişti..ilk üç ay normalde pek verilmiyormuş..bende içmemiştim..ama şimdi içmeye başlıyorurm

İnsallah canım inşallah hersey güzel olur :)

Canim ya onu bende baya cekdim ya ignenin etkisi yada yumurtalarn catlio inşallah guzel haberlerle gelirsin bende napm bu sefer adet erken bitti calismalara baslicam tekrar bakalm neler olucak
Yok yawrum benim yumurtalar pazartesi çatladı adım atamadım aqrdan aqladım pembe renk akıntı qeldı doktoru aradım çatlamış dedi bu yumurta aqrısı deıl adet sancısı gibi..İnşallah bu ay olur canım ya...

Hmm anladm canim inşallah olmustur canim hayirli haberlerle gelirsn inşallah

Bankada decavit verdi cnm ya oda kabızlık yapıyor ztn kabiz oluyorum

Merhabalar hanımlar :)
Yaklaşık 20 gün önce idrar testinde hamile olduğumu öğrendim büyük bir inat ile doktora gitmiyordum ta kiiii belim koparcasına ağrıyana kadar ,dün keseyi gördük ama eve gelir gelmez kahverengi bir akıntım oldu çok takmadım ta kiii akşam adet kanaması gibi görünceye kadar apar topar doktorA koşturduk yeniden kesemin hatları çok düzgün ve biçimliymiş 10 gün istirAt ve hormon dayatılır eve gönderildim , bugün çok yoruldum ve son 3 gündür inanılmaz stres ve Kaygı yaşıyorum . Böyle Şeyler yaşadınız mı çok korkuyorum ilk defa bu kadar çok korkuyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…