Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Stres yapma destekte boş ama rahat olmaya çalış lütfen kesen düzgündür inşallah kanamanda durur ve bebişin sana sımsıkı tutunur Allah yardımcın olsun

Çok zor bir durum evet ama stres olursan daha kötü olur bak kesende saqlıklıymıs wc haricinde kalkma ayaqa yat durmadan ınsallah bı sıkıntı olmaz bebeqin sıkı sıkı tutunur sana...

Kizlar kürtajdan iki adet sonra hamile oldugumu ogrendim ama sevincim kısa sürdü adetim gectikten 10 gun sonra kimyasal düsük yaptm doktor korunma vermedi daha kese olusmadan dustugu icin ama ben cok korkuyorum bi daha ayni sey olur diye sizce neden boyle oluyo cokk istiyorum bi bebegimizin olmasini. Allahm hepimize yardm etsin insallah

Canım çok qeçmiş olsun benimde 1 düşüqüm var kürtaj oldum cok zor bı durum neden oluyodur bunyedenmi başka bişey mı var bilemem ama bı kadın doğuma qit bütün tahlillerini yaptır nekadar oldu düşük yapalı peki ?

Bu ayin 14 unde bir ay olucak ama korunmadik hic bu hafta universite hastanesine gidicez orada aristirilicak insallah kotu bisey cikmaz canim

Bu ayin 14 unde bir ay olucak ama korunmadik hic bu hafta universite hastanesine gidicez orada aristirilicak insallah kotu bisey cikmaz canim
Anladım canım inşallah Allah yardımcın olsun en kısa zamanda qelir bebişlerimiz inşallah...

Geçmiş olsun canım..Benim de bir kürtajım var kalp durmasından dolayı kaybettim bebeğimi..5.aydayım 3 ay korundum bekliyoruz bakalım hem korku oluyo hem de çok fazla istiyorum artık..Rüyalarıma giriyo anlıyorum seni.Rabbim tekrar yaşatmasın İnşallah sen de kavuşursun bebeğine en yakın zamanda bir sorun çıkmaz..

İyi şükür canım sen nasılsın nasıl qidio yumyum qünleri
İşte çalışıoz yavaştan artık Hayırlısı olsun ya bakalım kısmeti varsa gelir..Haftasonu kötüydüm gece rüyamda çocuğum olmuş emzirmeye çalışıodum Bak diyorum o kadar stres oldum oldu işte :) İnşallah yaşatır Rabbim o duyguyu en yakın en hayırlı zamanda..

Hayır olsun canım bende dün rüyamda kan testi yaptırıorum 73 cıkıo deqerim havalara uçuyorum böle sonra timsahlarla dolu havuzdan qeçmeye calısıorum cok etkilendim...

İyi olmaya çalışıorum cnm..Arada psikolojim bozuluyo zonra kendime geliorum..Git gel dönemi işte İnşallah yakında güzel haberler alırım da düzelir psikolojim :)
inşallah canım ama takma kafanı rahat ol akşına bırak ki daha çabuk olsun stres çok buyuk etken unutma

inşallah canım ama takma kafanı rahat ol akşına bırak ki daha çabuk olsun stres çok buyuk etken unutma
Öyle cnm biliyorum da elimde değil işte..Uğraşacak başka birşey de yok Allahtan çalışıyorum yoksa kafayı yemiştim :) Dualarını eksik etme senin prensese arkadaşlar gelsin artık

Hayır olsun canım bende dün rüyamda kan testi yaptırıorum 73 cıkıo deqerim havalara uçuyorum böle sonra timsahlarla dolu havuzdan qeçmeye calısıorum cok etkilendim...
Hayırdır İnşallah cnm..Kafa sürekli o gibi şeylerle dolu olunca ister istemz etkileniosun..Bende sabah namazdan sonra gördüm rüyayı bebek kucağımda aç hiç emzirmedim diyorum annem de emzir dio tabi ben nasıl emzircemi bilemiorum sonra göğsümü çıkarıyorum bebek ucunu tutup çekiyo damaklarıyla bende ayy falan yapıorum..Sanki gerçek gibi yaa gerçek de olur İnşallah ikimiz de tüm isteyenler de görsün o günleri hayırlısı ile..

Amin canım benim inşallah perşembe ye kadar adet olmazsam kan vercem bakalım hayırlısı olsun kafamız hep bebekte başka bieşy qörmeyiz rüya zaten :)

Amin canım benim inşallah perşembe ye kadar adet olmazsam kan vercem bakalım hayırlısı olsun kafamız hep bebekte başka bieşy qörmeyiz rüya zaten :)
Ay aynen kız senin geldi mi bat ? :) geçiyo mu yoksa daha vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…