- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.821
Çalışıoz kendimizi yormadanKızzlarrr nasılsnz sevcanım bnce sen hamişsin :) melekcım cok calışın :) bnmde adet bıtsede calışmalara baslasam :)
Çalışıoz kendimizi yormadanSende hamiş ol artık..Gitmeyi düşünüo musn doktora ?
olmazsa gel mi demişti doktor ? Ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüorm olmazsa..Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.Yarın saglık ocagında hormon testlerımı yaptırıcam bu ayda kndm denıycem olmazsa dıger ay dr gıderım artık cunku dr verdıgı sure doluyo hayırlısı bkalm
inşallah kuzum :) hayırlı zamanda hayırlısı ile nasip etsin Rabbim :)Öyle cnm biliyorum da elimde değil işte..Uğraşacak başka birşey de yok Allahtan çalışıyorum yoksa kafayı yemiştim :) Dualarını eksik etme senin prensese arkadaşlar gelsin artık
Yok canım daha var 1 hafta...Ay aynen kız senin geldi mi bat ? :) geçiyo mu yoksa daha vardı sanki
İyi canım çok şükür sen nasılsın? Hadi inşallah içinemi doğdu :)Kızzlarrr nasılsnz sevcanım bnce sen hamişsin :) melekcım cok calışın :) bnmde adet bıtsede calışmalara baslasam :)
İnsallah canim .Allahm hepimizin yüzünü güldürsün.Geçmiş olsun canım..Benim de bir kürtajım var kalp durmasından dolayı kaybettim bebeğimi..5.aydayım 3 ay korundum bekliyoruz bakalım hem korku oluyo hem de çok fazla istiyorum artık..Rüyalarıma giriyo anlıyorum seni.Rabbim tekrar yaşatmasın İnşallah sen de kavuşursun bebeğine en yakın zamanda bir sorun çıkmaz..
Saol canım benim amin inşallah Sende saqlıklı iyi haberler alırsın inşallah :)Inşallah gelcek bebekler kızlar hep dua ediyorum hepimiz için hayırlısıni sağlıklısini versin diye yarın da saat 3 te ayrıntılı renkli Ultrasonumuz var inşallah hayırlı haberler duyarım sizdende hayırla bebis haberleri gelir
Evet canim 6 sy kendin dene demisti bakalim yrn sabh saglik ocgina gidicmolmazsa gel mi demişti doktor ? Ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüorm olmazsa..Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
bnde iyiyim sukur icime doguyo canim hayirlisi :)İyi canım çok şükür sen nasılsın? Hadi inşallah içinemi doğdu :)
Amin canim benim seni doqru cikaririm insallah :)Evet canim 6 sy kendin dene demisti bakalim yrn sabh saglik ocgina gidicm
bnde iyiyim sukur icime doguyo canim hayirlisi :)
Insallah canimbekletmesinler artik hepimz hamis olalim :)Amin canim benim seni doqru cikaririm insallah :)
İnsallah canim ya trk isteqimiz bu...Insallah canimbekletmesinler artik hepimz hamis olalim :)
Günaydın canım..Ov. testi mi yapıosun yoksa gebelik mi :) Anlayamadım da benKizlar iqnenin 10.gunu test pozitif persembeye kadar bekliycem bakalim bole qiderse sıknti yok
Günaydın kuzum gebelik testiGünaydın canım..Ov. testi mi yapıosun yoksa gebelik mi :) Anlayamadım da ben
Bildiqim kadarıyla burda yok canım senmi qeçirdin ?arkadaşlar, kornual dış gebelik geçiren var mı aranızda ?
Hmm hadi bakalım cnm benim çok sevindim :) gelmiş o zman bebişGünaydın kuzum gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?