Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızzlarrr nasılsnz sevcanım bnce sen hamişsin :) melekcım cok calışın :) bnmde adet bıtsede calışmalara baslasam :)

Yarın saglık ocagında hormon testlerımı yaptırıcam bu ayda kndm denıycem olmazsa dıger ay dr gıderım artık cunku dr verdıgı sure doluyo hayırlısı bkalm
Çalışıoz kendimizi yormadan Sende hamiş ol artık..Gitmeyi düşünüo musn doktora ?

Yarın saglık ocagında hormon testlerımı yaptırıcam bu ayda kndm denıycem olmazsa dıger ay dr gıderım artık cunku dr verdıgı sure doluyo hayırlısı bkalm
olmazsa gel mi demişti doktor ? Ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüorm olmazsa..Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Öyle cnm biliyorum da elimde değil işte..Uğraşacak başka birşey de yok Allahtan çalışıyorum yoksa kafayı yemiştim :) Dualarını eksik etme senin prensese arkadaşlar gelsin artık
inşallah kuzum :) hayırlı zamanda hayırlısı ile nasip etsin Rabbim :)

İnsallah canim .Allahm hepimizin yüzünü güldürsün.

Inşallah gelcek bebekler kızlar hep dua ediyorum hepimiz için hayırlısıni sağlıklısini versin diye yarın da saat 3 te ayrıntılı renkli Ultrasonumuz var inşallah hayırlı haberler duyarım sizdende hayırla bebis haberleri gelir

Saol canım benim amin inşallah Sende saqlıklı iyi haberler alırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…