- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.841
neeeeeeeeee gebelik testi yaptın ve pozitif mi çıktıGünaydın kuzum gebelik testi
evet canım, 3 ay oldu bu ay bıraktım korunmayı ama çok korkuyorum tekrar olur diye. risk var çünkü. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var.Bildiqim kadarıyla burda yok canım senmi qeçirdin ?
Geçmiş olsun canım..Bildiğim kadarıyla burda yok dış gebelik geçiren..Ben de kalp durmasından kürtaj oldum..O korku hepimizde var..Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimizearkadaşlar, kornual dış gebelik geçiren var mı aranızda ?
İnşallah canım ama perşembeye kadar pozitif çıkması lazım iqnedende olabılır..Hmm hadi bakalım cnm benim çok sevindim :) gelmiş o zman bebiş
Evet canım ama iqneninde etkisi olabilir beklemem lazım perşembeye kadar kan vercem ozamn belli olcak...neeeeeeeeee gebelik testi yaptın ve pozitif mi çıktı
Anladım canım dış gebelik qeçirip bebeqini kucaqına alan cok insan var sakin ol stres yapma inşallah gelir bebeqin bir an önce...evet canım, 3 ay oldu bu ay bıraktım korunmayı ama çok korkuyorum tekrar olur diye. risk var çünkü. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
ayyyyyy hadi bakalım hayırlısı olsun :)Evet canım ama iqneninde etkisi olabilir beklemem lazım perşembeye kadar kan vercem ozamn belli olcak...
sana da geçmiş olsun canım. onu da yaşadım benGeçmiş olsun canım..Bildiğim kadarıyla burda yok dış gebelik geçiren..Ben de kalp durmasından kürtaj oldum..O korku hepimizde var..Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize
Hmm bilmiyordum iğnenin etkisiyle de mi pozitif çıkabilirmiş..Ayy ne zor bu işler yaa..Rabbim nasip etsin bu güzel bahar ayında içimizde de minik çiçegimizi açtırsın İnşallah..O kadar çok ihtiyacımız var kiiiİnşallah canım ama perşembeye kadar pozitif çıkması lazım iqnedende olabılır..
Amin canım benim inşallahayyyyyy hadi bakalım hayırlısı olsun :)
teşekkürler canım, inşallah dediğin gibi olur. anladığım kadarıyla bebişin geliyor. Sanada hayırlı ve sağlıklı bir gebelik diliyorum :)Anladım canım dış gebelik qeçirip bebeqini kucaqına alan cok insan var sakin ol stres yapma inşallah gelir bebeqin bir an önce...
Ayenn canım olabiliyormuş onun için sevinmedim yani beklıorum amin inşallah artık qelsinler yüzümüz gülsün kalbimiz neşe saçsın zevk alamıorum hiçbişeydenHmm bilmiyordum iğnenin etkisiyle de mi pozitif çıkabilirmiş..Ayy ne zor bu işler yaa..Rabbim nasip etsin bu güzel bahar ayında içimizde de minik çiçegimizi açtırsın İnşallah..O kadar çok ihtiyacımız var kiii
Daha belli deil canım perşembe belli olucak inşallah qelmiştir cok saol :)teşekkürler canım, inşallah dediğin gibi olur. anladığım kadarıyla bebişin geliyor. Sanada hayırlı ve sağlıklı bir gebelik diliyorum :)
Aminnn canım..Bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok..İnşallah nasip eder Rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar hepimize..Kaldıramayacağımız yükü vermez İnşallah..sana da geçmiş olsun canım. onu da yaşadım benilkinin kalbi durdu kürtaj oldum. ikinci kornual gebelikti yine kürtaj oldum. kalp durması pıhtılaşmadan olmuş. pıhtılaşma çıktı bende, hadi o iğneye çözüldü diyelim ama kornual gebelik tekrarlama riski var. Allah büyük deyip çıktım yola bakalım. bu ay korunmadım. Allah bana ve hepimize sağlıklı gebelik ve evlat versin.
Aynen canımAyenn canım olabiliyormuş onun için sevinmedim yani beklıorum amin inşallah artık qelsinler yüzümüz gülsün kalbimiz neşe saçsın zevk alamıorum hiçbişeyden
Aynen canım amin inşallah...Adet 14 nisanda canım ama iqneden 15 gün sonra sonuç belli oluo işte oda perşembeye denk qelıo bakalım hayırlsıı olsun...Aynen canımMutlu güzel haberlere ihtiyacımız var..Rabbim hayırlısıyla tamamına erdiğimiz güzel sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin..İnşallah perşembe günü güzel haberlerini alırız canım..Adet ne zaman peki?
Aminn canım..Az kalmış hadi hayırlısı olsun..Aynen canım amin inşallah...Adet 14 nisanda canım ama iqneden 15 gün sonra sonuç belli oluo işte oda perşembeye denk qelıo bakalım hayırlsıı olsun...
Amin canım benim saolasın nasıl kasıklarım karnım aqrıo varya hasta olcam dıye korkuorumAminn canım..Az kalmış hadi hayırlısı olsun..
Valla olacaksa da bir an evvel olsun..İnan ki beklemek çok daha zor 2 aydır psikolojim falan kalmadı 5 gün geçince insan nasıl umutlanıoAmin canım benim saolasın nasıl kasıklarım karnım aqrıo varya hasta olcam dıye korkuorum
Aynen canım qelcekse qelsin önümüze bakalım qelmıycekse bıraksında bebeiş gelsin artık püffValla olacaksa da bir an evvel olsun..İnan ki beklemek çok daha zor 2 aydır psikolojim falan kalmadı 5 gün geçince insan nasıl umutlanıoİnşallah senin bebiştendir gelmez kırmızılar da şu bekleme işi son bulur artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?