Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

arkadaşlar, kornual dış gebelik geçiren var mı aranızda ?
Geçmiş olsun canım..Bildiğim kadarıyla burda yok dış gebelik geçiren..Ben de kalp durmasından kürtaj oldum..O korku hepimizde var..Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize

evet canım, 3 ay oldu bu ay bıraktım korunmayı ama çok korkuyorum tekrar olur diye. risk var çünkü. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Anladım canım dış gebelik qeçirip bebeqini kucaqına alan cok insan var sakin ol stres yapma inşallah gelir bebeqin bir an önce...

Geçmiş olsun canım..Bildiğim kadarıyla burda yok dış gebelik geçiren..Ben de kalp durmasından kürtaj oldum..O korku hepimizde var..Rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize
sana da geçmiş olsun canım. onu da yaşadım ben ilkinin kalbi durdu kürtaj oldum. ikinci kornual gebelikti yine kürtaj oldum. kalp durması pıhtılaşmadan olmuş. pıhtılaşma çıktı bende, hadi o iğneye çözüldü diyelim ama kornual gebelik tekrarlama riski var. Allah büyük deyip çıktım yola bakalım. bu ay korunmadım. Allah bana ve hepimize sağlıklı gebelik ve evlat versin.

İnşallah canım ama perşembeye kadar pozitif çıkması lazım iqnedende olabılır..
Hmm bilmiyordum iğnenin etkisiyle de mi pozitif çıkabilirmiş..Ayy ne zor bu işler yaa..Rabbim nasip etsin bu güzel bahar ayında içimizde de minik çiçegimizi açtırsın İnşallah..O kadar çok ihtiyacımız var kiii

Anladım canım dış gebelik qeçirip bebeqini kucaqına alan cok insan var sakin ol stres yapma inşallah gelir bebeqin bir an önce...
teşekkürler canım, inşallah dediğin gibi olur. anladığım kadarıyla bebişin geliyor. Sanada hayırlı ve sağlıklı bir gebelik diliyorum :)

Ayenn canım olabiliyormuş onun için sevinmedim yani beklıorum amin inşallah artık qelsinler yüzümüz gülsün kalbimiz neşe saçsın zevk alamıorum hiçbişeyden

Aminnn canım..Bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok..İnşallah nasip eder Rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar hepimize..Kaldıramayacağımız yükü vermez İnşallah..

Ayenn canım olabiliyormuş onun için sevinmedim yani beklıorum amin inşallah artık qelsinler yüzümüz gülsün kalbimiz neşe saçsın zevk alamıorum hiçbişeyden
Aynen canım Mutlu güzel haberlere ihtiyacımız var..Rabbim hayırlısıyla tamamına erdiğimiz güzel sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin..İnşallah perşembe günü güzel haberlerini alırız canım..Adet ne zaman peki?

Aynen canım amin inşallah...Adet 14 nisanda canım ama iqneden 15 gün sonra sonuç belli oluo işte oda perşembeye denk qelıo bakalım hayırlsıı olsun...

Amin canım benim saolasın nasıl kasıklarım karnım aqrıo varya hasta olcam dıye korkuorum
Valla olacaksa da bir an evvel olsun..İnan ki beklemek çok daha zor 2 aydır psikolojim falan kalmadı 5 gün geçince insan nasıl umutlanıo İnşallah senin bebiştendir gelmez kırmızılar da şu bekleme işi son bulur artık..

Aynen canım qelcekse qelsin önümüze bakalım qelmıycekse bıraksında bebeiş gelsin artık püff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…