Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar doktordan geldik renkli ultrasondan şükür hersey yolundaymis yüzünü gösteriyor tam resmini çekecek doktor kapatıyor arkasına dönüyor oyun oynadı resmen

Ayy ciddi misin canım yaaa çok sevindimm..Nasıl öğrendin geçmişmiydi günün?
hayırrr ben aceleci davrandım hemdeee çookkk perşembe adet günüm
c.tesi 2.3
p.tesi 21.7
çarsamba bugün 73.8 çıktı kan sonucum sanki hissettim meleğimin gelişini binlerce şükürrrrr Allahımaaaa darısı size inşallahhh tez zamandaaaa

Ayy canım benim İnşallah ardından geliriz..Rabbim kucağına da almayı nasip etsin İnşallah..Gerçekten çok sevindim..Yarın sevcandan da alırız bu haberi İnşallah sonra da biz geliriz arkadan :)

Ayy canım benim İnşallah ardından geliriz..Rabbim kucağına da almayı nasip etsin İnşallah..Gerçekten çok sevindim..Yarın sevcandan da alırız bu haberi İnşallah sonra da biz geliriz arkadan :)
inşallahhh bitanem dolup taşsın hemencecik herkesss hamişş olsunnn kucağımıza almak nasip olsun inşallahhhhh

Canım ya qerçekten cok sevindim qözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…