- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.861
Oy Oyyy Rabbim darda bırakmasın biziAynen canım qelcekse qelsin önümüze bakalım qelmıycekse bıraksında bebeiş gelsin artık püff
Amin canım benim amin inşallah....Oy Oyyy Rabbim darda bırakmasın biziBaşka uğraşlarımız olsun artık ne olurrr
gözün aydın canım sevindim :)Kızlar doktordan geldik renkli ultrasondan şükür hersey yolundaymis yüzünü gösteriyor tam resmini çekecek doktor kapatıyor arkasına dönüyor oyun oynadı resmen
Gozun aydin canimKızlar doktordan geldik renkli ultrasondan şükür hersey yolundaymis yüzünü gösteriyor tam resmini çekecek doktor kapatıyor arkasına dönüyor oyun oynadı resmen
Gunaydin canim bisi sorcam ya benm adet biteli bes gün oldu ve benden sabah kan geldi niye olmusdur kiGünaydın Canlar
Yerleşme kanaması olabilir canım inşallah :)Gunaydin canim bisi sorcam ya benm adet biteli bes gün oldu ve benden sabah kan geldi niye olmusdur ki
Ama bu kadar erken mi canim ya anlamadm gitti tam korkuyorum da dun hic birsey yoktu normal iltihap vardiYerleşme kanaması olabilir canım inşallah :)
Feyse gel sene canim musait oluncaAma bu kadar erken mi canim ya anlamadm gitti tam korkuyorum da dun hic birsey yoktu normal iltihap vardi
Tamm canım qelıyorum...Feyse gel sene canim musait olunca
Günaydın cnm..Gebelik testini tekrarladın mı nasıl sonuçlar?Günaydın Canlar
Ayy ciddi misin canım yaaa çok sevindimm..Nasıl öğrendin geçmişmiydi günün?kızlarrr Allahıma binlerce kez şükürlerrrr olsunnnn hamileyimmmmm
hayırrr ben aceleci davrandım hemdeee çookkk perşembe adet günümAyy ciddi misin canım yaaa çok sevindimm..Nasıl öğrendin geçmişmiydi günün?
Ayy canım benim İnşallah ardından geliriz..Rabbim kucağına da almayı nasip etsin İnşallah..Gerçekten çok sevindim..Yarın sevcandan da alırız bu haberi İnşallah sonra da biz geliriz arkadan :)hayırrr ben aceleci davrandım hemdeee çookkk perşembe adet günüm
c.tesi 2.3
p.tesi 21.7
çarsamba bugün 73.8 çıktı kan sonucum sanki hissettim meleğimin gelişini binlerce şükürrrrr Allahımaaaa darısı size inşallahhh tez zamandaaaa
inşallahhh bitanem dolup taşsın hemencecik herkesss hamişş olsunnn kucağımıza almak nasip olsun inşallahhhhhAyy canım benim İnşallah ardından geliriz..Rabbim kucağına da almayı nasip etsin İnşallah..Gerçekten çok sevindim..Yarın sevcandan da alırız bu haberi İnşallah sonra da biz geliriz arkadan :)
Canım ya qerçekten cok sevindim qözün aydın :)hayırrr ben aceleci davrandım hemdeee çookkk perşembe adet günüm
c.tesi 2.3
p.tesi 21.7
çarsamba bugün 73.8 çıktı kan sonucum sanki hissettim meleğimin gelişini binlerce şükürrrrr Allahımaaaa darısı size inşallahhh tez zamandaaaa
Evet canım dünde pozitifti ama ben hala emin oalmıorum karnımda aqrıo zaten yarın kana qidicem işte...Günaydın cnm..Gebelik testini tekrarladın mı nasıl sonuçlar?
saoll canımmm darısı hemencik sizlere inşallahhhhCanım ya qerçekten cok sevindim qözün aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?