- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.881
aaaaa sende hamişsinnEvet canım dünde pozitifti ama ben hala emin oalmıorum karnımda aqrıo zaten yarın kana qidicem işte...
Hadi bakalım cnm yarın senden de bekliyorum bu güzel haberi..Evet canım dünde pozitifti ama ben hala emin oalmıorum karnımda aqrıo zaten yarın kana qidicem işte...
cnm sen evde test yaptıktan sonra mı kan verdin?aaaaa sende hamişsinnyaaa benimde adet olcakmişım gibi ara ara ağrım varrr ilk adete yakın oluyomuşş tatlımmm ayyy hadiii sende seindir güsel haberleeee .
Canım benim daha kesin deil çatlatma iğnesi yaptırdım onun hamilelik hormonu varya ondanda pozitif cıkıo olabılır ama 1 hafta içinde kayboluyomus benim 12.günüm hala pozitif bi umut var ama kanı beklıorum sevinemıorum canım...aaaaa sende hamişsinnyaaa benimde adet olcakmişım gibi ara ara ağrım varrr ilk adete yakın oluyomuşş tatlımmm ayyy hadiii sende seindir güsel haberleeee .
Benimde öle adet sancısı qibi sancım var canım...aaaaa sende hamişsinnyaaa benimde adet olcakmişım gibi ara ara ağrım varrr ilk adete yakın oluyomuşş tatlımmm ayyy hadiii sende seindir güsel haberleeee .
İnşallah canım inşallah...Hadi bakalım cnm yarın senden de bekliyorum bu güzel haberi..
evet biliyosun bende 2 3 kez çatlama iğnesi oldum ama evet 10. gün pozitif oluo ama 12. günde pozitifse gelmiştirrr meleğinn ayy ben hemen kana giderdim kii sabırsızlığım belli daha adet günüm yarın ben paso test yaptırdımmm ehehehCanım benim daha kesin deil çatlatma iğnesi yaptırdım onun hamilelik hormonu varya ondanda pozitif cıkıo olabılır ama 1 hafta içinde kayboluyomus benim 12.günüm hala pozitif bi umut var ama kanı beklıorum sevinemıorum canım...
gögüslerin nasıll ? benim gögüsler davul artıı damarlar çıkık ve ateş gibi içi sankiBenimde öle adet sancısı qibi sancım var canım...
11.gün pozitifti dün buqün 12.gün aksam yapcam bakalım canım benim adetime daha var 5 gün ama göğüslerim cok acımıo dolgun gibiler uçları büyüdü ama adet olursam bıdaha hiçbir belirtiye inanmıcam bu kesin..Senın bu çatlatma iqnesindenmı yoksa bırakmısmıydın kendılıqındenmı kaldın hamıle canım...evet biliyosun bende 2 3 kez çatlama iğnesi oldum ama evet 10. gün pozitif oluo ama 12. günde pozitifse gelmiştirrr meleğinn ayy ben hemen kana giderdim kii sabırsızlığım belli daha adet günüm yarın ben paso test yaptırdımmm eheheh
Bıraksalar qidicem koşarak ama durduruyolar hayal kırıklıqı olmasın üzülmwyim dıye canım :)evet biliyosun bende 2 3 kez çatlama iğnesi oldum ama evet 10. gün pozitif oluo ama 12. günde pozitifse gelmiştirrr meleğinn ayy ben hemen kana giderdim kii sabırsızlığım belli daha adet günüm yarın ben paso test yaptırdımmm eheheh
yokk bıraktımmm kendiliğinden oldu çok şükür bi tek 25 martta dr gittim benim ağrım çoktu ondan gittim kistmi ne var die sonra dr sordum yumurtam varmı nasıl die nasıl die 21 mm dedi çok ii dedi perşembe cuma çalıştım sonra hiçbişi yapmadım11.gün pozitifti dün buqün 12.gün aksam yapcam bakalım canım benim adetime daha var 5 gün ama göğüslerim cok acımıo dolgun gibiler uçları büyüdü ama adet olursam bıdaha hiçbir belirtiye inanmıcam bu kesin..Senın bu çatlatma iqnesindenmı yoksa bırakmısmıydın kendılıqındenmı kaldın hamıle canım...
kızzz ben bu sabah test yaptım değerim 73.8 olmasına rağmen çoookk çoook silik çıktıııCanım benim daha kesin deil çatlatma iğnesi yaptırdım onun hamilelik hormonu varya ondanda pozitif cıkıo olabılır ama 1 hafta içinde kayboluyomus benim 12.günüm hala pozitif bi umut var ama kanı beklıorum sevinemıorum canım...
öle yada böleee olumsuzluk adet oluncada kandada görünce olumsuz hüsranın beteri yaşanıyo yavrummmBıraksalar qidicem koşarak ama durduruyolar hayal kırıklıqı olmasın üzülmwyim dıye canım :)
Senin için cok sevindim canım qerçekten bende buqun yapcam 12.gün yine poziitif çıkarsa artık ümitlenmeye başlıycam inşallah....kızzz ben bu sabah test yaptım değerim 73.8 olmasına rağmen çoookk çoook silik çıktııı
Kesinlikle ole oluo hemde ne hüsran artık wc ye gitmekten korkar oldum ya piskoloji falan kalmadı artık bittim yaniöle yada böleee olumsuzluk adet oluncada kandada görünce olumsuz hüsranın beteri yaşanıyo yavrummm
hiç öle düşünmeee yeterki sağlıklı olsunlardaaa geç gelsinlerr hep sağlıklısını hayırlısını dilee belki gelmiştir meleğin üzme bebişiiiiKesinlikle ole oluo hemde ne hüsran artık wc ye gitmekten korkar oldum ya piskoloji falan kalmadı artık bittim yani
Allah razı olsun canımm benim Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamandaaa birdahada hiçbiimiz Allahım evlat kaybı ve eksikliğiyle sınamasın inşallahhhSenin için cok sevindim canım qerçekten bende buqun yapcam 12.gün yine poziitif çıkarsa artık ümitlenmeye başlıycam inşallah....
Tabiki kuzum saqlıklı sıhhatli olsunda Allahım yazmıştır bi zaman inşallah hayırlsı..İnşallah teyzesi dua et bize hamişlerin duası kabul olurmuş :)hiç öle düşünmeee yeterki sağlıklı olsunlardaaa geç gelsinlerr hep sağlıklısını hayırlısını dilee belki gelmiştir meleğin üzme bebişiiii
Amin canım inşallah...Allah razı olsun canımm benim Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamandaaa birdahada hiçbiimiz Allahım evlat kaybı ve eksikliğiyle sınamasın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?