- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.901
İnşallah canım inşallah beklıorum yarını dört qözle tabi adet olmazsam bukdar belırtıye olursam bıdaha ınanmam zaten...Hadi sevcanim senjnle de sevinelim :)
Senden olumlu sonuc gelsin bende onumzdeki ay hemen klmen ve catlatma ignesi isticm dr dan :)İnşallah canım inşallah beklıorum yarını dört qözle tabi adet olmazsam bukdar belırtıye olursam bıdaha ınanmam zaten...
inşallahhhh tez zamanndaaa hepinizzz hepinizzzzz sırayla hamiş olcazzz inşallahhhhTabiki kuzum saqlıklı sıhhatli olsunda Allahım yazmıştır bi zaman inşallah hayırlsı..İnşallah teyzesi dua et bize hamişlerin duası kabul olurmuş :)
İnşallah canım inşallah Aminnnn Ayenn canım bana yumurta takibi yapalım dedi bende yok ben klomen ıstıyorum dedim tamm dedi sende ole yap :)Senden olumlu sonuc gelsin bende onumzdeki ay hemen klmen ve catlatma ignesi isticm dr dan :)
İnşallah canım benim Allahım boş çevirmesin kımseyi :)inşallahhhh tez zamanndaaa hepinizzz hepinizzzzz sırayla hamiş olcazzz inşallahhhh
aminnn aminnnnnİnşallah canım benim Allahım boş çevirmesin kımseyi :)
Banada her gun komsum meryem sursini okuyo suya bizde esimle iciyruzzz insallah bu ay gelir bebegim :)aminnn aminnnnn
Allah kabul etsin canım inşallah qelir bebiş...Banada her gun komsum meryem sursini okuyo suya bizde esimle iciyruzzz insallah bu ay gelir bebegim :)
Amin canim insallahAllah kabul etsin canım inşallah qelir bebiş...
kızlarrr Allahıma binlerce kez şükürlerrrr olsunnnn hamileyimmmmm
Nie degistin ismini gulnurum :) saol bebegim insallah bu saglikli sihatli hayirli bir sekilde kucagima almak nasip olsun insallahhh dualarini eksik etme benden bebegimsweet42 cimmm çok sevindim inan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu arada belki bu kim dersin gülnur ben
Insallah canim bizde esimde 41 hurmayi yedik bugun bitti insallah sanada vesile olur Allahim insallah ol demistir insallah canimBanada her gun komsum meryem sursini okuyo suya bizde esimle iciyruzzz insallah bu ay gelir bebegim :)
kızlarrr Allahıma binlerce kez şükürlerrrr olsunnnn hamileyimmmmm
amin kuzucum inşallahhhhhh :)Nie degistin ismini gulnurum :) saol bebegim insallah bu saglikli sihatli hayirli bir sekilde kucagima almak nasip olsun insallahhh dualarini eksik etme benden bebegim
inşallahh canımm inşallahh korkularım yok değil ama bu sefer sağlıklı gelicek bebeğimm inşallahhhhCanim hayırlı olsun beta artışında güzel gözüküyor inşallah sağlıkla alırsın kucağına minnagini
inşallahh canımm inşallahh korkularım yok değil ama bu sefer sağlıklı gelicek bebeğimm inşallahhhh
inşallahh bişi olmaıycak kendimizi kötü düşüncelerden uzak tutmaktan başkada çaremiz yokHaklısın canım hepimizin korkuları var herhalde bebisleri kucaklarimiza alana kadar devam edecek bu korkular
yaaa moral bozacak bişi yokki dediğin gibi hatta pkolular daha çabuk ilk tedaviyle hamiş kalıyoKizlar ben hormon testi sonuclarimi aldim lh 10.41 fsh 13.41 yuksek bu oranlar ama dr uma daha gostermedim moralim bozuldu biraz ama pco falan olduunda hamile kalan cok o yuzden umidimi kaybetmiyorum regl bitsin calismalara baslayalim :) bu ayda olmazsa mayista dr yolu gozuktu bana
Ayyy insallahcanim hayirlisi bakalimyaaa moral bozacak bişi yokki dediğin gibi hatta pkolular daha çabuk ilk tedaviyle hamiş kalıyoinşallah gerek kalmadan bu ay gelicek miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?