- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.921
Günaydın canmGünaydın Canlar
Canım bende merak ediyorum ne yaptı ki Sevcan acabaSevcnim test yaptin mi?
Ayy hadi İnşallah gelseydi bir çok merak ettimBencedehamile :)
Hadi yaa verdin mi kan? Yoksa evdeki mi negatif çıktıGünaydın kızlar sizi sevindirmek isterdim ama maalesef neqatif
hayırlısı olsun canım üzme kendiniGünaydın kızlar sizi sevindirmek isterdim ama maalesef neqatif
Yok verdim kan canım olmadı rahim flmi çektircem bu ay kürtajdan sonra yapışıklık yada tıkama olabiliyomuş içim rahat etsin en azından...Hadi yaa verdin mi kan? Yoksa evdeki mi negatif çıktı
Amin canım alıştık artık Allah büyüktür vardır bi zamanı...hayırlısı olsun canım üzme kendini
Uzme kendini canim rabbim hayirlisini versin daha bu ilk denememizYok verdim kan canım olmadı rahim flmi çektircem bu ay kürtajdan sonra yapışıklık yada tıkama olabiliyomuş içim rahat etsin en azından...
Anladım cnm..Hayırlısı olsunYok verdim kan canım olmadı rahim flmi çektircem bu ay kürtajdan sonra yapışıklık yada tıkama olabiliyomuş içim rahat etsin en azından...
Aynen canım rahim filminide halledyim daha aklımda bişey kalmıycak inşallah..Uzme kendini canim rabbim hayirlisini versin daha bu ilk denememiz
Amin canım benım saolasın..Anladım cnm..Hayırlısı olsun
Vardır bunda da bir hayır..Biz sabırsızız sadece birazAmin canım benım saolasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?