Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Baktırdım canım negatif orda 5.ay kürtajdan sonra canım bide rahim flimi çektiriyim dıorum aklım kalmasın...
canım dr sor önce bak bende düşündüm sordum dr dr yumurta gelio çatlıo hamile kaldın daha önce öle bişi yok boşa radyasyon alma dedi bana yaptırmadım biliyosun sonra kocayı götürdüm mecbur ağlaya zırlaya aklıma geldikçe hala üzülüyorum ben her ay dr git gel iğne ilaç al sorun olmadıpı halde kocişin bi test versin ikna et ondada yoksa bişi o zaman filmi düşün cansevim nacizane fikrim bu çocuk olayı tek kişilik diil

Haklısın canım da rahim flmi çektirip hamile kalan cok canım eşimde bi skntı olsa hamile kalamazdım hani çok zamanda qeçmedi ne biliyim ama onada test yaptırcam ne olcak bakalım...

Haklısın canım da rahim flmi çektirip hamile kalan cok canım eşimde bi skntı olsa hamile kalamazdım hani çok zamanda qeçmedi ne biliyim ama onada test yaptırcam ne olcak bakalım...
bende hamile kalmıştım canım eşimde o yüzden gitmek istememişti ama dr sağlıklısınız eşiniz görünsün dedi eşimde saolsun 3 ay yalvarttıktan sonra gitti eşin anlayışlıysa gitsin diilse sen nasıl istersen tatlım tez zamanda kavuş inşallah meleğine

Anlayışlı canım söledim tamm dedi bu rahim filmi için zaten İnfertilite bölümü yolluyomus sperm testide orası yapıo heralde siz nerde yaptırdınız bi sıkıntı çıkmadı demi

Anlayışlı canım söledim tamm dedi bu rahim filmi için zaten İnfertilite bölümü yolluyomus sperm testide orası yapıo heralde siz nerde yaptırdınız bi sıkıntı çıkmadı demi
biz ürologa gittik canım direk trabzonda dr önce çocuk düşünüomusunuz dedi evet dedi tamam dedi sperm tahlili ve ultrasyon kan hormon tahlili istedi sonu varikosel sayı iyi hız düşük dedi amelyat dedi yani sorun olmuyo burda ben rahim filmi cektirmek istediğimdede öle özel bi izin felan istemediler sen nerede gidion canım hastahaneyye

Ankaradayım canım ben ozamn bende direk urologa götürüyüm eşimi kendim büyük doğum var burda oraya qitcem...

Ankaradayım canım ben ozamn bende direk urologa götürüyüm eşimi kendim büyük doğum var burda oraya qitcem...
ewet cnm direk ürologa git ve eşine havuç suyu hızı çok etkiliyomuş ben uzun zamandır havuçsuyu keçiboynuzu yaptım ilaçların yanında sende nolur nolmaz takviye yap

ewet cnm direk ürologa git ve eşine havuç suyu hızı çok etkiliyomuş ben uzun zamandır havuçsuyu keçiboynuzu yaptım ilaçların yanında sende nolur nolmaz takviye yap
Aynen canım yapıcam onları özeller en fazla 100 milyona yapıolarmıs sperm testini araştırdımda dıorum hiç kasmayım devlet hsatnesinde onu dırek qidiyim orda yapsınlar dıorum ama...

Aynen canım yapıcam onları özeller en fazla 100 milyona yapıolarmıs sperm testini araştırdımda dıorum hiç kasmayım devlet hsatnesinde onu dırek qidiyim orda yapsınlar dıorum ama...
100 müüü ohaaaaaa biz 25 tl yaptırdık ne diosun yaaaa o kadar pahalımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…