- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.941
Aynen canım dayanamıoruz biz Biraz sabırlı olsak olucak inanıyorum inşallah..Vardır bunda da bir hayır..Biz sabırsızız sadece birazRabbim nasip edecek İnşallah hepimize sağlıklı güzel melekler..
İnşallah cnm sabırlı olup rahatlamak lazımAynen canım dayanamıoruz biz Biraz sabırlı olsak olucak inanıyorum inşallah..
Offff yaa uzuldum sevcanimYok verdim kan canım olmadı rahim flmi çektircem bu ay kürtajdan sonra yapışıklık yada tıkama olabiliyomuş içim rahat etsin en azından...
Bende üzüldüm ama yapıcak bişey yok canım Allah büyük hayırlsıı olsun bakalım sanada Hayırlı cumalar canım benim...Offff yaa uzuldum sevcanim
Hayırlı cumalar cnm nasılsın bitti mi adetin?Hayirli cumalar herkese......
nasıl negatifff kanda baktırdın mı ?Günaydın kızlar sizi sevindirmek isterdim ama maalesef neqatif
üzüldümmm kaç ay oldu tatlım senin deneyeli ?Yok verdim kan canım olmadı rahim flmi çektircem bu ay kürtajdan sonra yapışıklık yada tıkama olabiliyomuş içim rahat etsin en azından...
nasıl negatifff kanda baktırdın mı ?
Baktırdım canım negatif ordaüzüldümmm kaç ay oldu tatlım senin deneyeli ?
canım dr sor önce bak bende düşündüm sordum dr dr yumurta gelio çatlıo hamile kaldın daha önce öle bişi yok boşa radyasyon alma dedi bana yaptırmadım biliyosun sonra kocayı götürdüm mecbur ağlaya zırlaya aklıma geldikçe hala üzülüyorum ben her ay dr git gel iğne ilaç al sorun olmadıpı halde kocişin bi test versin ikna et ondada yoksa bişi o zaman filmi düşün cansevim nacizane fikrim bu çocuk olayı tek kişilik diilBaktırdım canım negatif orda5.ay kürtajdan sonra canım bide rahim flimi çektiriyim dıorum aklım kalmasın...
Haklısın canım da rahim flmi çektirip hamile kalan cok canım eşimde bi skntı olsa hamile kalamazdım hani çok zamanda qeçmedi ne biliyim ama onada test yaptırcam ne olcak bakalım...canım dr sor önce bak bende düşündüm sordum dr dr yumurta gelio çatlıo hamile kaldın daha önce öle bişi yok boşa radyasyon alma dedi bana yaptırmadım biliyosun sonra kocayı götürdüm mecbur ağlaya zırlaya aklıma geldikçe hala üzülüyorum ben her ay dr git gel iğne ilaç al sorun olmadıpı halde kocişin bi test versin ikna et ondada yoksa bişi o zaman filmi düşün cansevim nacizane fikrim bu çocuk olayı tek kişilik diil
bende hamile kalmıştım canım eşimde o yüzden gitmek istememişti ama dr sağlıklısınız eşiniz görünsün dedi eşimde saolsun 3 ay yalvarttıktan sonra gittiHaklısın canım da rahim flmi çektirip hamile kalan cok canım eşimde bi skntı olsa hamile kalamazdım hani çok zamanda qeçmedi ne biliyim ama onada test yaptırcam ne olcak bakalım...
Anlayışlı canım söledim tamm dedi bu rahim filmi için zaten İnfertilite bölümü yolluyomus sperm testide orası yapıo heralde siz nerde yaptırdınız bi sıkıntı çıkmadı demibende hamile kalmıştım canım eşimde o yüzden gitmek istememişti ama dr sağlıklısınız eşiniz görünsün dedi eşimde saolsun 3 ay yalvarttıktan sonra gittieşin anlayışlıysa gitsin diilse sen nasıl istersen tatlım tez zamanda kavuş inşallah meleğine
biz ürologa gittik canım direk trabzonda dr önce çocuk düşünüomusunuz dedi evet dedi tamam dedi sperm tahlili ve ultrasyon kan hormon tahlili istedi sonu varikosel sayı iyi hız düşük dedi amelyat dedi yani sorun olmuyo burda ben rahim filmi cektirmek istediğimdede öle özel bi izin felan istemediler sen nerede gidion canım hastahaneyyeAnlayışlı canım söledim tamm dedi bu rahim filmi için zaten İnfertilite bölümü yolluyomus sperm testide orası yapıo heralde siz nerde yaptırdınız bi sıkıntı çıkmadı demi
Ankaradayım canım ben ozamn bende direk urologa götürüyüm eşimi kendim büyük doğum var burda oraya qitcem...biz ürologa gittik canım direk trabzonda dr önce çocuk düşünüomusunuz dedi evet dedi tamam dedi sperm tahlili ve ultrasyon kan hormon tahlili istedi sonu varikosel sayı iyi hız düşük dedi amelyat dedi yani sorun olmuyo burda ben rahim filmi cektirmek istediğimdede öle özel bi izin felan istemediler sen nerede gidion canım hastahaneyye
ewet cnm direk ürologa git ve eşine havuç suyu hızı çok etkiliyomuş ben uzun zamandır havuçsuyu keçiboynuzu yaptım ilaçların yanında sende nolur nolmaz takviye yapAnkaradayım canım ben ozamn bende direk urologa götürüyüm eşimi kendim büyük doğum var burda oraya qitcem...
Aynen canım yapıcam onları özeller en fazla 100 milyona yapıolarmıs sperm testini araştırdımda dıorum hiç kasmayım devlet hsatnesinde onu dırek qidiyim orda yapsınlar dıorum ama...ewet cnm direk ürologa git ve eşine havuç suyu hızı çok etkiliyomuş ben uzun zamandır havuçsuyu keçiboynuzu yaptım ilaçların yanında sende nolur nolmaz takviye yap
100 müüü ohaaaaaa biz 25 tl yaptırdık ne diosun yaaaa o kadar pahalımıAynen canım yapıcam onları özeller en fazla 100 milyona yapıolarmıs sperm testini araştırdımda dıorum hiç kasmayım devlet hsatnesinde onu dırek qidiyim orda yapsınlar dıorum ama...
Hayır yani hani 100 milyon en fazla olan yoksa var 25 50 60 deqişiyo yerine qöre canım :)100 müüü ohaaaaaa biz 25 tl yaptırdık ne diosun yaaaa o kadar pahalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?