Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

:) Aynen canım ben araştırıyımda öle yapıyım :)
evet tatlım öle yamm 72 saat hesapla tamammı en iyi sonuç 3 gün tam perhizde çıkıyomuş tatlım aklında bulunsun sakın bozma moralini inşallahh diğer ay sevindircen bizi ben 9 ay sonra bi daha hamile kalabildim inşallah sen daha kısa zamanda kavuşacaksın moralini yüksek tut

Amin canım benim inşallah tmm dikkat ederim cok saol iyi dileklerin için Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin beebqini inşallah mübarek qün hürmetine..Bu arada içime doğdu erkek olucak senin bebiş inşallah bakalım tutcakmı hissim

amin canım inşallahhh bu sefer inşallah kucağıma almak nasip olur inşallahh..Ne demek canım burada hepiniz bana azmı destek oldunuz kimseyle konuşamadıklarımı size anlattım siz bana dert ortağı olduğuz yararım olsun yeterki size .... ayy bakalım ben bişi hissetmiyom bakalım daha öğrenmeye çook var

Aynen canım burda olmak qüzel sizinle olmak qüzel iyiki varsınız :) İnşallah iyi olur Allah saqlıklı sıhhatli qönlüne qore versin inşallah canım benim

Slm kızlar nasılsınız cok guzel hamis var sanırım hayırlı olsun darısı bu topikte olan herkese sakin pes etme yok yine dolacak o gobusler sonuna kadar inanıyorum ve dua ediyorum

Günaydın cnm..Burdayım bakıyorum arada..Haftasonu kimse olmuo genelde Sen nasılsın?
Ayenn canım bende iyiyim napıyım adet qelsin dıye beklıorum tüm belirtileri yaşıorum yarın son qün bakalım teşrif etceklermi :) Sen beklemeyemi qeçtin canım bitti demi yumyumlar?

Ayenn canım bende iyiyim napıyım adet qelsin dıye beklıorum tüm belirtileri yaşıorum yarın son qün bakalım teşrif etceklermi :) Sen beklemeyemi qeçtin canım bitti demi yumyumlar?
Bitti cnm 11 gün var adete de ben geç yumurtluyorum sanırsam..Geçen ay 5 gün gecikmesi de ondandı herhalde..Devam ederiz yani çalışmaya..Kısmet bakalım hayırlısı olsun

Bitti cnm 11 gün var adete de ben geç yumurtluyorum sanırsam..Geçen ay 5 gün gecikmesi de ondandı herhalde..Devam ederiz yani çalışmaya..Kısmet bakalım hayırlısı olsun
Aynen canı daha varmış sen bırakma çalışmaları ne olur ne olamz dewam :)

Öyle yapcaz bakalım..Hiç umutlu değilim ama niyeyse olmucak gibime gelio Sen ne yapmayı düşünüosun adetten sonra mı gitcen rahim filmi için ?
Ben bu ayda denemeye karar verdim canım olmadı öbür ay gitcem tam 6 ay olccak öbür ay kürtajdan sonra zamanıda doldurmuş 0lurum hem ondan sonra baktım olmadı gidicem inşallah...

Ben bu ayda denemeye karar verdim canım olmadı öbür ay gitcem tam 6 ay olccak öbür ay kürtajdan sonra zamanıda doldurmuş 0lurum hem ondan sonra baktım olmadı gidicem inşallah...
Bence de cnm oluruna bırakalım..Hem bu ay test sonuçların da çıkar ona göre kafan rahatlar İnşallah birşey çıkmaz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…