- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.961
hımm devlette sıkıntı olur eşin için tatlımm ya özelde en azından kitli şifreli bir oda veriyolrHayır yani hani 100 milyon en fazla olan yoksa var 25 50 60 deqişiyo yerine qöre canım :)
:) Aynen canım ben araştırıyımda öle yapıyım :)hımm devlette sıkıntı olur eşin için tatlımm ya özelde en azından kitli şifreli bir oda veriyolrdevlette zorlanır eşinn
evet tatlım öle yamm 72 saat hesapla tamammı en iyi sonuç 3 gün tam perhizde çıkıyomuş tatlım aklında bulunsun sakın bozma moralini inşallahh diğer ay sevindircen bizi ben 9 ay sonra bi daha hamile kalabildim inşallah sen daha kısa zamanda kavuşacaksın moralini yüksek tut:) Aynen canım ben araştırıyımda öle yapıyım :)
Amin canım benim inşallah tmm dikkat ederim cok saol iyi dileklerin için Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin beebqini inşallah mübarek qün hürmetine..Bu arada içime doğdu erkek olucak senin bebiş inşallah bakalım tutcakmı hissimevet tatlım öle yamm 72 saat hesapla tamammı en iyi sonuç 3 gün tam perhizde çıkıyomuş tatlım aklında bulunsun sakın bozma moralini inşallahh diğer ay sevindircen bizi ben 9 ay sonra bi daha hamile kalabildim inşallah sen daha kısa zamanda kavuşacaksın moralini yüksek tut
amin canım inşallahhh bu sefer inşallah kucağıma almak nasip olur inşallahh..Ne demek canım burada hepiniz bana azmı destek oldunuz kimseyle konuşamadıklarımı size anlattım siz bana dert ortağı olduğuz yararım olsun yeterki size .... ayy bakalım ben bişi hissetmiyomAmin canım benim inşallah tmm dikkat ederim cok saol iyi dileklerin için Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin beebqini inşallah mübarek qün hürmetine..Bu arada içime doğdu erkek olucak senin bebiş inşallah bakalım tutcakmı hissim
Aynen canım burda olmak qüzel sizinle olmak qüzel iyiki varsınız :) İnşallah iyi olur Allah saqlıklı sıhhatli qönlüne qore versin inşallah canım benimamin canım inşallahhh bu sefer inşallah kucağıma almak nasip olur inşallahh..Ne demek canım burada hepiniz bana azmı destek oldunuz kimseyle konuşamadıklarımı size anlattım siz bana dert ortağı olduğuz yararım olsun yeterki size .... ayy bakalım ben bişi hissetmiyombakalım daha öğrenmeye çook var
Hayırlısı olsn canımBende üzüldüm ama yapıcak bişey yok canım Allah büyük hayırlsıı olsun bakalım sanada Hayırlı cumalar canım benim...
EET canım bugun bittiHayırlı cumalar cnm nasılsın bitti mi adetin?
Günaydın canm iyiym ben ama bazi sorunlarm varGünaydın kızlar napıosunuz sesiniz çıkmıo ?
Hayırdır kuzum ne oldu ?Günaydın canm iyiym ben ama bazi sorunlarm var
Kuzum nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor ?İnşallah cnm sabırlı olup rahatlamak lazım
Günaydın cnm..Burdayım bakıyorum arada..Haftasonu kimse olmuo geneldeKuzum nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor ?
Ayenn canım bende iyiyim napıyım adet qelsin dıye beklıorum tüm belirtileri yaşıorum yarın son qün bakalım teşrif etceklermi :) Sen beklemeyemi qeçtin canım bitti demi yumyumlar?Günaydın cnm..Burdayım bakıyorum arada..Haftasonu kimse olmuo geneldeSen nasılsın?
Bitti cnm 11 gün var adete de ben geç yumurtluyorum sanırsam..Geçen ay 5 gün gecikmesi de ondandı herhalde..Devam ederiz yani çalışmaya..Kısmet bakalım hayırlısı olsunAyenn canım bende iyiyim napıyım adet qelsin dıye beklıorum tüm belirtileri yaşıorum yarın son qün bakalım teşrif etceklermi :) Sen beklemeyemi qeçtin canım bitti demi yumyumlar?
Aynen canı daha varmış sen bırakma çalışmaları ne olur ne olamz dewam :)Bitti cnm 11 gün var adete de ben geç yumurtluyorum sanırsam..Geçen ay 5 gün gecikmesi de ondandı herhalde..Devam ederiz yani çalışmaya..Kısmet bakalım hayırlısı olsun
Öyle yapcaz bakalım..Hiç umutlu değilim ama niyeyse olmucak gibime gelioAynen canı daha varmış sen bırakma çalışmaları ne olur ne olamz dewam :)
Ben bu ayda denemeye karar verdim canım olmadı öbür ay gitcem tam 6 ay olccak öbür ay kürtajdan sonra zamanıda doldurmuş 0lurum hem ondan sonra baktım olmadı gidicem inşallah...Öyle yapcaz bakalım..Hiç umutlu değilim ama niyeyse olmucak gibime gelioSen ne yapmayı düşünüosun adetten sonra mı gitcen rahim filmi için ?
Bence de cnm oluruna bırakalım..Hem bu ay test sonuçların da çıkar ona göre kafan rahatlar İnşallah birşey çıkmaz da.Ben bu ayda denemeye karar verdim canım olmadı öbür ay gitcem tam 6 ay olccak öbür ay kürtajdan sonra zamanıda doldurmuş 0lurum hem ondan sonra baktım olmadı gidicem inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?