Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Bence de cnm oluruna bırakalım..Hem bu ay test sonuçların da çıkar ona göre kafan rahatlar İnşallah birşey çıkmaz da.
Aynen canım bende öle düşündüm böle bir iki ay akışına bırakcam baktım olmuo qider çektiririm...

Aynen canım bende öle düşündüm böle bir iki ay akışına bırakcam baktım olmuo qider çektiririm...
Aynen cnm..Ben de 6 ayım tam dolarsa gideyim diorum doktora..İnşallah artık hamiş olur da gideriz üzülüyorum artık çünkü

Aynen cnm..Ben de 6 ayım tam dolarsa gideyim diorum doktora..İnşallah artık hamiş olur da gideriz üzülüyorum artık çünkü
İnşallah canım sende dene bakalım inşallah qerek kalmaz onun için doktora bende çok üzülüyürum ama yapıcak bişeyim yok maalesef

Sanirm basur var bende canm kac gündür öldüm ya acisi sancisi mahvetti beni
Geçmiş olsun cnm..Bende de var sanki ya geçer mi ki kendiliğinden acaba.Ben sürekli oturuyorum masa başında die mi neyse bir iki haftadır var.Çok sancılı değil ama rahatsız edici

Kızlar hepinize geçmiş olsun. Ben de ilk bebeğimi düşürdüm malesef 40 güne yakın kanamam oldu. Sonra regli oldum ve 1 sonraki adet döngüsünde hamile olduğumu anladım. Şimdi 7 haftalık bebeğim. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Ben de sizler gibi çok üzülüyordum. Neler yaşadığınızı çok iyi biliyor ve anlıyorum. Sizlere benim bebeğim umut olsun diye yazıyorum. İnşallah hepiniz tez vakitte bebeklerinize kavuşursunuz. Sevgiler.

Tebrikler canim Allahim kucagina almayi da nasip etsin insallah :)

Sağol cnm..Rabbim tamamına erdirsin İnşallah sağsalim kavuşun miniğinle..

Oyy teyzesi yesin totosunu :) inşallah herşey yolundadır canım cok sevindim eşsiz bni duygudur eminim varlıqını hissetmek Allahım kucaqına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizlerinde başına inşallah dua et bize canım...

:) canım benim Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…