- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.981
Aynen canım bende öle düşündüm böle bir iki ay akışına bırakcam baktım olmuo qider çektiririm...Bence de cnm oluruna bırakalım..Hem bu ay test sonuçların da çıkar ona göre kafan rahatlar İnşallah birşey çıkmaz da.
Aynen cnm..Ben de 6 ayım tam dolarsa gideyim diorum doktora..İnşallah artık hamiş olur da gideriz üzülüyorum artık çünküAynen canım bende öle düşündüm böle bir iki ay akışına bırakcam baktım olmuo qider çektiririm...
Ne sorunun var canim ?Günaydın canm iyiym ben ama bazi sorunlarm var
İnşallah canım sende dene bakalım inşallah qerek kalmaz onun için doktora bende çok üzülüyürum ama yapıcak bişeyim yok maalesefAynen cnm..Ben de 6 ayım tam dolarsa gideyim diorum doktora..İnşallah artık hamiş olur da gideriz üzülüyorum artık çünkü
Öyle cnm aynen..Sakin olup beklemekten başka çaremiz yokİnşallah canım sende dene bakalım inşallah qerek kalmaz onun için doktora bende çok üzülüyürum ama yapıcak bişeyim yok maalesef
Ayenen canım hayırlısı olsun bakalım...Öyle cnm aynen..Sakin olup beklemekten başka çaremiz yok
Sanirm basur var bende canm kac gündür öldüm ya acisi sancisi mahvetti beniNe sorunun var canim ?
Geçmiş olsun cnm..Bende de var sanki ya geçer mi ki kendiliğinden acaba.Ben sürekli oturuyorum masa başında die mi neyse bir iki haftadır var.Çok sancılı değil ama rahatsız ediciSanirm basur var bende canm kac gündür öldüm ya acisi sancisi mahvetti beni
Tebrikler canim Allahim kucagina almayi da nasip etsin insallah :)Kızlar hepinize geçmiş olsun. Ben de ilk bebeğimi düşürdüm malesef40 güne yakın kanamam oldu. Sonra regli oldum ve 1 sonraki adet döngüsünde hamile olduğumu anladım. Şimdi 7 haftalık bebeğim. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Ben de sizler gibi çok üzülüyordum. Neler yaşadığınızı çok iyi biliyor ve anlıyorum. Sizlere benim bebeğim umut olsun diye yazıyorum. İnşallah hepiniz tez vakitte bebeklerinize kavuşursunuz. Sevgiler.
Canım naptın adet nezaman senin ?Tebrikler canim Allahim kucagina almayi da nasip etsin insallah :)
Kuzu b3nm adet yeni bitti 9.gunum bgn caismalar basliyo :) senin adet yrn mi ?Canım naptın adet nezaman senin ?
Evet canım yarın adet tarihim hadi inşallah bu ay qelir qelmezse bebiş doktora git klomen iste canımKuzu b3nm adet yeni bitti 9.gunum bgn caismalar basliyo :) senin adet yrn mi ?
Sağol cnm..Rabbim tamamına erdirsin İnşallah sağsalim kavuşun miniğinle..Kızlar hepinize geçmiş olsun. Ben de ilk bebeğimi düşürdüm malesef40 güne yakın kanamam oldu. Sonra regli oldum ve 1 sonraki adet döngüsünde hamile olduğumu anladım. Şimdi 7 haftalık bebeğim. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Ben de sizler gibi çok üzülüyordum. Neler yaşadığınızı çok iyi biliyor ve anlıyorum. Sizlere benim bebeğim umut olsun diye yazıyorum. İnşallah hepiniz tez vakitte bebeklerinize kavuşursunuz. Sevgiler.
İyidir canım sen nasılsın bebiş nasıl :)canlarım nasılsınızzzzzzz :)
biz iyiyiz şükür 21 nisanda kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş. kızım kıpır kıpır teyzesi durmuyo bazen hiç artık göbeğime baktıgımda tekmelediği zaman belli oluyor gözle :)İyidir canım sen nasılsın bebiş nasıl :)
Oyy teyzesi yesin totosunu :) inşallah herşey yolundadır canım cok sevindim eşsiz bni duygudur eminim varlıqını hissetmek Allahım kucaqına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizlerinde başına inşallah dua et bize canım...biz iyiyiz şükür 21 nisanda kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş. kızım kıpır kıpır teyzesi durmuyo bazen hiç artık göbeğime baktıgımda tekmelediği zaman belli oluyor gözle :)
:) canım benim Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahhhhhhOyy teyzesi yesin totosunu :) inşallah herşey yolundadır canım cok sevindim eşsiz bni duygudur eminim varlıqını hissetmek Allahım kucaqına almayıda nasip etsin inşallah darısı bizlerinde başına inşallah dua et bize canım...
Amin canım benim çok saol inşallah:) canım benim Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?