- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.001
Nasılsın cnm ?Günaydın Kuzumm
İyidir kuzum hasta oldum buqün yeni bir maraton baslıoNasılsın cnm ?
Ben de iyiyim çok şükür aynen devamİyidir kuzum hasta oldum buqün yeni bir maraton baslıoSen nasılsın?
Amin canım benim tüm isteyenlerin inşallahBen de iyiyim çok şükür aynen devamİyi bakalım senin de olur bu ay İnşallah..Çok bekletmesin Rabbim hepimizi de :)
Isticm senindegelmiskirmizilar hayirlisi olsun dr gittinmiEvet canım yarın adet tarihim hadi inşallah bu ay qelir qelmezse bebiş doktora git klomen iste canım
oyyyy masallahkizimiza gobusunun bi fotosunu atta gorelim :)biz iyiyiz şükür 21 nisanda kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş. kızım kıpır kıpır teyzesi durmuyo bazen hiç artık göbeğime baktıgımda tekmelediği zaman belli oluyor gözle :)
canım eve gidince eşime çektiririm yarın yüklerim kendim becerıp cekemıyorum malesef iş yerinde boydanda ayna olmadıgı ıcın :)Isticm senindegelmiskirmizilar hayirlisi olsun dr gittinmi
oyyyy masallahkizimiza gobusunun bi fotosunu atta gorelim :)
Tmm canim bekliyorum :)canım eve gidince eşime çektiririm yarın yüklerim kendim becerıp cekemıyorum malesef iş yerinde boydanda ayna olmadıgı ıcın :)
ama çok çıkmadı gobusum benım
Cuma qidicem canım..Isticm senindegelmiskirmizilar hayirlisi olsun dr gittinmi
oyyyy masallahkizimiza gobusunun bi fotosunu atta gorelim :)
Gunaydin canimGünaydın Kızlar...
Ne qüzel olmuş göbeqin tam kıvamında duruyo canım fazlada kilo almamışsın sanki :)günaydın teyzeler kızımla size kocaman öpücükler yolluyoruz
canım 8 kilo aldım almaz olurmuyumNe qüzel olmuş göbeqin tam kıvamında duruyo canım fazlada kilo almamışsın sanki :)
Olsun canım ya verirsin o sorun deıl kız cocuqu qenelde popo büyütürmüş zaten :)canım 8 kilo aldım almaz olurmuyum
göbegım benimle hamile olan çogu kişiye göre küçük çok büymicek göbegım sanırım. daha cok arkaya dogru büyüyom popoya doğru
sanırım oyle zaten normaldede popom büyüktüOlsun canım ya verirsin o sorun deıl kız cocuqu qenelde popo büyütürmüş zaten :)
Aynen canım onun saqlıqı herseyden önemli...Amin canım inşallah saolasın...sanırım oyle zaten normaldede popom büyüktüdoğumdan sonra vericem Allahın izniyle şimdilik bebegımın saglıgı herseyden onemli.
inşallah tez vakitte hepinizi göbüşleri dolar :)
günaydın teyzeler kızımla size kocaman öpücükler yolluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?