Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Evet canım yarın adet tarihim hadi inşallah bu ay qelir qelmezse bebiş doktora git klomen iste canım
Isticm senindegelmiskirmizilar hayirlisi olsun dr gittinmi
oyyyy masallahkizimiza gobusunun bi fotosunu atta gorelim :)

Isticm senindegelmiskirmizilar hayirlisi olsun dr gittinmi
oyyyy masallahkizimiza gobusunun bi fotosunu atta gorelim :)
canım eve gidince eşime çektiririm yarın yüklerim kendim becerıp cekemıyorum malesef iş yerinde boydanda ayna olmadıgı ıcın :)

ama çok çıkmadı gobusum benım

canım 8 kilo aldım almaz olurmuyum
göbegım benimle hamile olan çogu kişiye göre küçük çok büymicek göbegım sanırım. daha cok arkaya dogru büyüyom popoya doğru
Olsun canım ya verirsin o sorun deıl kız cocuqu qenelde popo büyütürmüş zaten :)

Olsun canım ya verirsin o sorun deıl kız cocuqu qenelde popo büyütürmüş zaten :)
sanırım oyle zaten normaldede popom büyüktü doğumdan sonra vericem Allahın izniyle şimdilik bebegımın saglıgı herseyden onemli.

inşallah tez vakitte hepinizi göbüşleri dolar :)

sanırım oyle zaten normaldede popom büyüktü doğumdan sonra vericem Allahın izniyle şimdilik bebegımın saglıgı herseyden onemli.

inşallah tez vakitte hepinizi göbüşleri dolar :)
Aynen canım onun saqlıqı herseyden önemli...Amin canım inşallah saolasın...

merhaba arkadaslar.bende kasım ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldumo günden beri korunuyorduk ilk defa geçen ay korunmayı bıraktık ama olmadı bu ayinşallah önümüzdeki aylara artık.kafamda hep deli sorulardan kurtulamıyorum.ya bir daha bebek olmazsa ya bir sıkıntı varsa diye çok korkuyorum.eminimki sizlerde yaşadınız bu sıkıntıları.allah hepmizin hakkında hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor elden.benim durumumu yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…