Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Inşallah en kisa zamanda bebisin gelcek annesi hepimiz aynı şeyleri yaşadık canım ama sonuçta hamile kalabiliyorsun ve inşallah allahın izniyle tekrardan nasip olur hayırlısıni ve sağlıklısini dilemek düşer

Canım cok qeçmiş olsun bende kasımda düşük yaptım kürtaj oldum 1 ay korundum ama hala olmadı Allahın takdiri sabırlı olmak lazım rahim anca toparlıo kendini stres olma inşallah en yakın zamanda qelicek bebekler...

Ayyy masallahhh sizeee yaaaaa ayy cok guselll benimde ciksin hemen gobisim sadece gobisimmm :)
canım benım az bile çıktı benımle aynı donemde hamile olup karnı kocaman olanlar var bende bunla ıdare ediyorum napim :) sanırım iç karnım geniş benim.
inşallah canım biraz sabret senınde büyücek göbüşün. doktora gittin mi bu arada daha 5. haftadasın sanırım suan henuz kesen görünür

pazartesi gittim canim dr alttan bakinca gordu minik bir kese cuma gunu daha guzel goruruz dedi cumaya tekrar randevu verdi ki ciddende daha erkendi cuma dan sonra kan sulandirici baslayalim dedi bide ole bakalim cuma gununu iple cekiyorum :)

pazartesi gittim canim dr alttan bakinca gordu minik bir kese cuma gunu daha guzel goruruz dedi cumaya tekrar randevu verdi ki ciddende daha erkendi cuma dan sonra kan sulandirici baslayalim dedi bide ole bakalim cuma gununu iple cekiyorum :)
hadi bakalım gözün aydın :) cuma gunude bebegının kalp atışını duyarsın ınsallahhh:)
bende haftaya salı gidecem kızım buyumustur . artık eskısı gıbı doktora gitmek ıcın ip cekmıyorum ben hareketlendıya artık 1 ay cabuk gecıyor:)

Yok canim ya duyamam daha bu hafta adet gunune gore 5+1 oluyorum duyamam herhalde bu hafta kesesini daha net daha buyukce goriyimde yeter bana simdilik :)

Merhaba cnm..Aynıyız seninle bende kasın ayında kürtaj oldum kalbi durduğu için..3 ay korunduk geçen ay bıraktım ama olmadı benim de..Aynı korkular bende de var ama yine olacak İnşallah hepimiz bekliyoruz umudumuzu kırmadan bekleyelim İnşallah..Dua ve umuttan başka yapacak birşeyimiz yok

evet aynı şeyleri yaşamışız canım.sabır sabır demekten başka hiç birşey gelmiyor maalesef.ben inanıyorum ama ilkinde nasıl hamile kaldık ise sabır ile yine gelecek bebişimiz:)umudumuzu asla kaybetmemeliyiz.

sanada geçmiş olsun canım.aynen stres yapmakta etkiliyor olmasını.o yüzden biraz sabırlı ve umutlu olduğumuz sürece ilkinde nasıl olduysa bu seferde olacak inşallah:)

çok sağol arkadaşım.senin durumunda hepimize umut ışığı oluyor.allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Evet cnm aynen öyle sabır ve dua lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…