Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ne dizisi izliyosun? Napıyım canım bende iş qüç dewam işte aynı...
yabancı dizi cnm..Lost adı :)
siteye girince de aklım hep bebekte oluo pek girmek istemiorum dikkatimi diziye verdim ben de napm biraz da böyle oyalanayım bakalım :)

Günaydın cnm hayırlı cumalr dua edelim birbirimize Nasılsın nasıl gidiyo?
Saol canım sanada hayırlı cumalar iyi ne olsun kuzum yarın sabah doktora qidicem akşama kına var gitcem göbek atcam öle kafamı boşaltmam lazım kuzenim qelıo istanbuldan ona keyiflendim iyiyim yani :) Sen nasılsın kuzum..

İyi iyi keyfin daim olsun İnşallah..Ben de iyiyim ya çok şükür haftaya kızkardeşlerim gelecek ben de mutluyum :)

Kızlar nasılsınız ben gıremedm bı suredır mısafrlerımz vardı bıde kız ısteme yuzuk takma alışveriş derken yorgunluk yogunluk bıraradaydı :)benm yumyum günleri yaklaştı çalışmalara da basladık bakalım olmazsa bu ay dr yolu gözuktu

Gunaydin kizlar gene doktor yollarindayi.m adet her zamankinden erken geldi ve burda herkesin karni burnunda
Biz de bekliyoruz cnm yalnız değilsin Vardır muhakkak bir zamanı sabırla beklemek lazım..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…