- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.041
Canım daha qeçmedimi azalmadımı senin kanamalar...kızlar 5 haftadır yatıyorummm kanamadan.bıktım artık ya ..
İyiyim cnm napm aynı hayat devam edio..Bu aralar bir dizi izliyorum pek giremiyorum kk ne :)Sen nasılsın ne var ne yokGünaydın Kuzucum napıosun
Ne dizisi izliyosun? Napıyım canım bende iş qüç dewam işte aynı...İyiyim cnm napm aynı hayat devam edio..Bu aralar bir dizi izliyorum pek giremiyorum kk ne :)Sen nasılsın ne var ne yok
yabancı dizi cnm..Lost adı :)Ne dizisi izliyosun? Napıyım canım bende iş qüç dewam işte aynı...
İyi yapıosun canım izle sen kafan daqılıryabancı dizi cnm..Lost adı :)
siteye girince de aklım hep bebekte oluo pek girmek istemiorum dikkatimi diziye verdim ben de napm biraz da böyle oyalanayım bakalım :)
Günaydın cnm hayırlı cumalr dua edelim birbirimizeGünaydın Kızlar..
Saol canım sanada hayırlı cumalar iyi ne olsun kuzum yarın sabah doktora qidicem akşama kına var gitcem göbek atcam öle kafamı boşaltmam lazım kuzenim qelıo istanbuldan ona keyiflendim iyiyim yani :) Sen nasılsın kuzum..Günaydın cnm hayırlı cumalr dua edelim birbirimizeNasılsın nasıl gidiyo?
İyi iyi keyfin daim olsun İnşallah..Ben de iyiyim ya çok şükür haftaya kızkardeşlerim gelecek ben de mutluyum :)Saol canım sanada hayırlı cumalar iyi ne olsun kuzum yarın sabah doktora qidicem akşama kına var gitcem göbek atcam öle kafamı boşaltmam lazım kuzenim qelıo istanbuldan ona keyiflendim iyiyim yani :) Sen nasılsın kuzum..
Amin canım inşallah Seninde gözünaydın kuzum :)İyi iyi keyfin daim olsun İnşallah..Ben de iyiyim ya çok şükür haftaya kızkardeşlerim gelecek ben de mutluyum :)
Sağol tatlım :)Amin canım inşallah Seninde gözünaydın kuzum :)
Son 2gundur tertemizim.sanirim kanama bolgem iyilesti.gecen hafta doktora gittigimde yara kuculmus demisti.Insallah bidaha yasamam.sagol canim benimCanım daha qeçmedimi azalmadımı senin kanamalar...
Uzulme canim seninde nasibin gelicek insallah az daha sabir tatlim .....Gunaydin kizlar gene doktor yollarindayi.m adet her zamankinden erken geldi ve burda herkesin karni burnunda
Inşallah canm umarımUzulme canim seninde nasibin gelicek insallah az daha sabir tatlim .....
Gözün aydın cnm İnşallah tekrr olmaz kanaman..Son 2gundur tertemizim.sanirim kanama bolgem iyilesti.gecen hafta doktora gittigimde yara kuculmus demisti.Insallah bidaha yasamam.sagol canim benim
Biz de bekliyoruz cnm yalnız değilsinGunaydin kizlar gene doktor yollarindayi.m adet her zamankinden erken geldi ve burda herkesin karni burnunda
Amin canm insalah rabbim aratmadan versin isteyen herkeseBiz de bekliyoruz cnm yalnız değilsinVardır muhakkak bir zamanı sabırla beklemek lazım..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?