Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Günaydın kuzular nasılsınız?
dün doktora gittim kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş yaramaz :)

Günaydın kuzular nasılsınız?
dün doktora gittim kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş yaramaz :)
Masallahh masallahh kizimizaaa :) bendede tiroid problemi cikti serbest T4 um sinirdaymis ilac vermediler kontrol altinda olmaliymisim 2mm kucuk bir nodul varmis bebisime zarar verir diye korkuyorum ama hersey Allahtan o hayirlisini verir deyip uzulmemeye calisiyorum :'(

canım geçmiş olsun ama eger bebegıne zarar verecek olsa doktorun bu konuda seni bilgilendirirdi onun için içini ferah tut lütfen :)

canım geçmiş olsun ama eger bebegıne zarar verecek olsa doktorun bu konuda seni bilgilendirirdi onun için içini ferah tut lütfen :)
tutmaya calisiyorum tatlim dr um dahiliyeye yonlendirdi dahiliye dr da 2 haftalik kontrol verdi asiri yukselirse ilac basliycakmis insallah bisi olmaz dusunmekte pek istemiyom

tutmaya calisiyorum tatlim dr um dahiliyeye yonlendirdi dahiliye dr da 2 haftalik kontrol verdi asiri yukselirse ilac basliycakmis insallah bisi olmaz dusunmekte pek istemiyom
bişey olmaz inşallahhh kuzum ilaç kullanan bır suru hamıle var bu konu ıle ılgılı bişeycıkler olmaz kuzuna :)

Evet bencede cok sinir ciktigindan ilac vermedi yoksa veririm dedi zaten yeterki ilac kullanabilegim melegime bisey olmasinnn ..... Ay bide strestenmi yoksa surecten mi bilmiom hep midem donuyo fenalardayim melegim annesine ben burdayim diyo :) deyip moral veriom kendime :)
bişey olmaz inşallahhh kuzum ilaç kullanan bır suru hamıle var bu konu ıle ılgılı bişeycıkler olmaz kuzuna :)

Hiçbişey olmaz inşallah canım yüreqini ferah tut meleqinide husurzuz etme annesi :)

Ayy saol canimm sen napiosun pek girmiyom kusura bakmayin dr gitmekle ve uyumakla bogusuyom :) senin en son esin test verecekti ikna oldumu tatlim
İyi canım ne olsun aynu dewam onda bi sıkıntı yok test yaptıralım aklımda kalmasın dedim tamm nezaman dersen dedi öbür ay yaptırcaz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…