- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.061
Aminnn canım benimm.Amin canm insalah rabbim aratmadan versin isteyen herkese
Günaydın canimGünaydın Kızlar..
İyidir canım saol sen nasılsın? Gözün aydın canım inşallah daha çok büyüdüqünü qörürsün..Günaydın kuzular nasılsınız?
dün doktora gittim kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş yaramaz :)
amin canım inşallahhh :)İyidir canım saol sen nasılsın? Gözün aydın canım inşallah daha çok büyüdüqünü qörürsün..
Masallahh masallahh kizimizaaa :) bendede tiroid problemi cikti serbest T4 um sinirdaymis ilac vermediler kontrol altinda olmaliymisim 2mm kucuk bir nodul varmis bebisime zarar verir diye korkuyorum ama hersey Allahtan o hayirlisini verir deyip uzulmemeye calisiyorum :'(Günaydın kuzular nasılsınız?
dün doktora gittim kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş yaramaz :)
canım geçmiş olsun ama eger bebegıne zarar verecek olsa doktorun bu konuda seni bilgilendirirdi onun için içini ferah tut lütfen :)Masallahh masallahh kizimizaaa :) bendede tiroid problemi cikti serbest T4 um sinirdaymis ilac vermediler kontrol altinda olmaliymisim 2mm kucuk bir nodul varmis bebisime zarar verir diye korkuyorum ama hersey Allahtan o hayirlisini verir deyip uzulmemeye calisiyorum :'(
tutmaya calisiyorum tatlim dr um dahiliyeye yonlendirdi dahiliye dr da 2 haftalik kontrol verdi asiri yukselirse ilac basliycakmis insallah bisi olmaz dusunmekte pek istemiyomcanım geçmiş olsun ama eger bebegıne zarar verecek olsa doktorun bu konuda seni bilgilendirirdi onun için içini ferah tut lütfen :)
bişey olmaz inşallahhh kuzum ilaç kullanan bır suru hamıle var bu konu ıle ılgılı bişeycıkler olmaz kuzuna :)tutmaya calisiyorum tatlim dr um dahiliyeye yonlendirdi dahiliye dr da 2 haftalik kontrol verdi asiri yukselirse ilac basliycakmis insallah bisi olmaz dusunmekte pek istemiyom
bişey olmaz inşallahhh kuzum ilaç kullanan bır suru hamıle var bu konu ıle ılgılı bişeycıkler olmaz kuzuna :)
Hiçbişey olmaz inşallah canım yüreqini ferah tut meleqinide husurzuz etme annesi :)Evet bencede cok sinir ciktigindan ilac vermedi yoksa veririm dedi zaten yeterki ilac kullanabilegim melegime bisey olmasinnn ..... Ay bide strestenmi yoksa surecten mi bilmiom hep midem donuyo fenalardayim melegim annesine ben burdayim diyo :) deyip moral veriom kendime :)
Ayy saol canimm sen napiosun pek girmiyom kusura bakmayin dr gitmekle ve uyumakla bogusuyom :) senin en son esin test verecekti ikna oldumu tatlimHiçbişey olmaz inşallah canım yüreqini ferah tut meleqinide husurzuz etme annesi :)
İyi canım ne olsun aynu dewam onda bi sıkıntı yok test yaptıralım aklımda kalmasın dedim tamm nezaman dersen dedi öbür ay yaptırcaz canım...Ayy saol canimm sen napiosun pek girmiyom kusura bakmayin dr gitmekle ve uyumakla bogusuyom :) senin en son esin test verecekti ikna oldumu tatlim
Seninde kandilin mübarek olsun canim benimHayirli kandiller kizlar....
Hayirlisi canim benim insallah en kisa zamanda beebgin gelir sanaİyi canım ne olsun aynu dewam onda bi sıkıntı yok test yaptıralım aklımda kalmasın dedim tamm nezaman dersen dedi öbür ay yaptırcaz canım...
Hayırlı kandiller kızlar...Birbirimize bol bol dua edelim İnşallah..Özellikle de hamiş olanlar dua beklioruzzzHayirli kandiller kizlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?