Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kizlarrrrr ben hic hamiele kalamayacakmis gibi hissediyorum yaaaaa
öyle deme cnm ya hepimiz hamile olacağız İnşallah. .bazen ben de kapiliyorum umutsuzluğa ama Rabbim ol diyecek ve olacak en yakın zamanda sabredip bekleyelim ..biraz çıkarabilir kafamizdan olacak İnşallah

öyle deme cnm ya hepimiz hamile olacağız İnşallah. .bazen ben de kapiliyorum umutsuzluğa ama Rabbim ol diyecek ve olacak en yakın zamanda sabredip bekleyelim ..biraz çıkarabilir kafamizdan olacak İnşallah
Takmamaya çalısıyorum ama olmuyo ılk gebelıgım 3 ayda olmustu bu 6 ay oldu hala tık yok bu ayda olmadı bence dr yolu kesın gozuktu hsgde cekılmek ıstıycm bakalm dr ne dıck

Takmamaya çalısıyorum ama olmuyo ılk gebelıgım 3 ayda olmustu bu 6 ay oldu hala tık yok bu ayda olmadı bence dr yolu kesın gozuktu hsgde cekılmek ıstıycm bakalm dr ne dıck
Merhaba canım bende Ocak ayında kürtaj oldum dün adet olduğumu gördüm ve dünyalar başıma yıkıldı yine kürtaj sonrası 3. Adetim inşallah bu ay denemelerimiz sonuç verir diyorum her ay bir umutla yaşıyoruz ,psikoloji gitti bende her ay adetim yaklaştıkça gebelik belirtilerini araştırıyorum uzman oldum artık :)

Ben de önümüzdeki ay olmazsa gitmeyi düşünüyorum..İnşallah gitmeye gerek kalmaz Rabbim nasip etsin İnşallah çok bekletmesin hayırlasıyla..

Günaydın hanımlar...Yeni günlerin hepimize yeni güzellikler getirmesi dileğiyle..Rabbim herkese istediğini hayırlısıyla versin İnşallahhhh..

Gecmis olsun canim insallah dr gerek kalmaz ama benm bu ayda olmadi kesin hayirlisi hakkimizda bi zamani var da ne zman bilmiyoruz

canim sen iyi ol ki melegin sana saglikla gelir insallahh sabret taatlim sabret sabir herseyi asiyo kendini iyice toparla melegin gelecek insallah benimde 9. Ayda geldi ancak ama korkular kaygilar hamis kalinca daha da fazla oluyo akisina birak tatlim

Çok qeçmiş olsun canım Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin inşallah sanada bebeqinede saqlıklı uzun ömürler versin Allahım inşallah...

canimmmm aksam aklimdn seni geirdim ozelden yazicaktim bgn Allahim sagsalim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah kuveze gerek klmaz hakkinzda hayirlisi olsun Allaha emant ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…