- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.081
Tesekkurler canim seninde kandilin mubarek olsuncanimGünaydın kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun...
Saol canım benim..Tesekkurler canim seninde kandilin mubarek olsuncanim
öyle deme cnm ya hepimiz hamile olacağız İnşallah. .bazen ben de kapiliyorum umutsuzluğa ama Rabbim ol diyecek ve olacak en yakın zamanda sabredip bekleyelim ..biraz çıkarabilir kafamizdan olacak İnşallahKizlarrrrr ben hic hamiele kalamayacakmis gibi hissediyorum yaaaaa
Takmamaya çalısıyorum ama olmuyo ılk gebelıgım 3 ayda olmustu bu 6 ay oldu hala tık yok bu ayda olmadı bence dr yolu kesın gozuktu hsgde cekılmek ıstıycm bakalm dr ne dıcköyle deme cnm ya hepimiz hamile olacağız İnşallah. .bazen ben de kapiliyorum umutsuzluğa ama Rabbim ol diyecek ve olacak en yakın zamanda sabredip bekleyelim ..biraz çıkarabilir kafamizdan olacak İnşallah
Merhaba canım bende Ocak ayında kürtaj oldum dün adet olduğumu gördüm ve dünyalar başıma yıkıldı yine kürtaj sonrası 3. Adetim inşallah bu ay denemelerimiz sonuç verir diyorum her ay bir umutla yaşıyoruz ,psikoloji gitti bende her ay adetim yaklaştıkça gebelik belirtilerini araştırıyorum uzman oldum artık :)Takmamaya çalısıyorum ama olmuyo ılk gebelıgım 3 ayda olmustu bu 6 ay oldu hala tık yok bu ayda olmadı bence dr yolu kesın gozuktu hsgde cekılmek ıstıycm bakalm dr ne dıck
Ben de önümüzdeki ay olmazsa gitmeyi düşünüyorum..İnşallah gitmeye gerek kalmaz Rabbim nasip etsin İnşallah çok bekletmesin hayırlasıyla..Takmamaya çalısıyorum ama olmuyo ılk gebelıgım 3 ayda olmustu bu 6 ay oldu hala tık yok bu ayda olmadı bence dr yolu kesın gozuktu hsgde cekılmek ıstıycm bakalm dr ne dıck
Gecmis olsun canim insallah dr gerek kalmaz ama benm bu ayda olmadi kesin hayirlisi hakkimizda bi zamani var da ne zman bilmiyoruzMerhaba canım bende Ocak ayında kürtaj oldum dün adet olduğumu gördüm ve dünyalar başıma yıkıldı yine kürtaj sonrası 3. Adetim inşallah bu ay denemelerimiz sonuç verir diyorum her ay bir umutla yaşıyoruz ,psikoloji gitti bende her ay adetim yaklaştıkça gebelik belirtilerini araştırıyorum uzman oldum artık :)
Amin canim hepimize insallahGünaydın hanımlar...Yeni günlerin hepimize yeni güzellikler getirmesi dileğiyle..Rabbim herkese istediğini hayırlısıyla versin İnşallahhhh..
canim sen iyi ol ki melegin sana saglikla gelir insallahh sabret taatlim sabret sabir herseyi asiyo kendini iyice toparla melegin gelecek insallah benimde 9. Ayda geldi ancak ama korkular kaygilar hamis kalinca daha da fazla oluyo akisina birak tatlimMerhaba canım bende Ocak ayında kürtaj oldum dün adet olduğumu gördüm ve dünyalar başıma yıkıldı yine kürtaj sonrası 3. Adetim inşallah bu ay denemelerimiz sonuç verir diyorum her ay bir umutla yaşıyoruz ,psikoloji gitti bende her ay adetim yaklaştıkça gebelik belirtilerini araştırıyorum uzman oldum artık :)
Günaydın Canım nasılsın..Günaydın canlarNasılsıniz
Önceden söylemiştim sağlık sorunlarım vardı kalple ilgili. Son zamanlarda kotulestim. Erken bir sezeryan doğum olacak. Perşembe günü ya alınacak yada gün verilecek en gec pztsi olur sanırım. Hayirlisi artıkGünaydın Canım nasılsın..
Çok qeçmiş olsun canım Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin inşallah sanada bebeqinede saqlıklı uzun ömürler versin Allahım inşallah...Önceden söylemiştim sağlık sorunlarım vardı kalple ilgili. Son zamanlarda kotulestim. Erken bir sezeryan doğum olacak. Perşembe günü ya alınacak yada gün verilecek en gec pztsi olur sanırım. Hayirlisi artık
Amin çok teşekkürler. Kuvezden korkuyoruz hayırlısiyla ona gerek bile kalmasaÇok qeçmiş olsun canım Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin inşallah sanada bebeqinede saqlıklı uzun ömürler versin Allahım inşallah...
canimmmm aksam aklimdn seni geirdim ozelden yazicaktim bgn Allahim sagsalim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah kuveze gerek klmaz hakkinzda hayirlisi olsun Allaha emant olÖnceden söylemiştim sağlık sorunlarım vardı kalple ilgili. Son zamanlarda kotulestim. Erken bir sezeryan doğum olacak. Perşembe günü ya alınacak yada gün verilecek en gec pztsi olur sanırım. Hayirlisi artık
İnşallah qerek kalmaz canım Allah yardımcınız olsun...Amin çok teşekkürler. Kuvezden korkuyoruz hayırlısiyla ona gerek bile kalmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?