- 20 Aralık 2013
- 345
- 163
- 63
- 35
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.101
Amin çok teşekkürler. Kuvezden korkuyoruz hayırlısiyla ona gerek bile kalmasa
canimm cok gecmis olsun kac haftaliktin sen ? Kizimiz erken mi geliyoÖnceden söylemiştim sağlık sorunlarım vardı kalple ilgili. Son zamanlarda kotulestim. Erken bir sezeryan doğum olacak. Perşembe günü ya alınacak yada gün verilecek en gec pztsi olur sanırım. Hayirlisi artık
Ne yediysem 2 kiloya ulasamadik maalesef. 34+2 bugün. Perşembe randevu gibi gitcez ama yinede hazırlıklı ol dedi. Islemleri hallettik acil bişey olursa diye allah korusun. Yatış kaldı isteInşallah sağsalim kucağına almak nasip olur darısı burdaki hepimize bildiğim kadariyla 2 kilodan az olursa küveze alıyorlar ama genede en iyisini doktorlar bilir kaç haftalik peki
Evet canim. Erken yola çıktı bakalım. 34+4 yada 5te alınacak 35 haftanın içinde oluyoruz işte. Doğum için kesin gün verdiğinde haber veririm inşallah. Dualarinizda unutmayın.canimm cok gecmis olsun kac haftaliktin sen ? Kizimiz erken mi geliyo
Inşallah hayırlısı bakalim. Doğum anında komplikasyon olabilirmiş bende. Yoğun bakımda kalabilirmisim o yüzden bebek bari iyi olsada hem benimle hem bebekle ayrı ilgilenilmesin falan diyoruz. Bakalım rabbim ne eyledievrem_evrem11 canım öncelikle geçmiş olsun inşallah sağ salim kucagına alırsın bebeğini ama içini ferah tut yeterki sağlıklı olsun.
küvezde de kalsa sen onu çabucak toparlarsın büyütürsün
Saol canım inşallah dualarinizi bekliyorum. Bu imtihandanda hayırlısiyla geçmeyi nasip etsin rabbimcanimmmm aksam aklimdn seni geirdim ozelden yazicaktim bgn Allahim sagsalim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah kuveze gerek klmaz hakkinzda hayirlisi olsun Allaha emant ol
Çok sevindim gözün Aydın Ozaman :)canim sen iyi ol ki melegin sana saglikla gelir insallahh sabret taatlim sabret sabir herseyi asiyo kendini iyice toparla melegin gelecek insallah benimde 9. Ayda geldi ancak ama korkular kaygilar hamis kalinca daha da fazla oluyo akisina birak tatlim
ayy hiccc endiselenme korkma prensese erkenden kavusuyosun guzel seyler dusun sorunsuz sikintisiz saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah tatlimEvet canim. Erken yola çıktı bakalım. 34+4 yada 5te alınacak 35 haftanın içinde oluyoruz işte. Doğum için kesin gün verdiğinde haber veririm inşallah. Dualarinizda unutmayın.
Saol canim darisi en kisa zamanda sana insallahh :)Çok sevindim gözün Aydın Ozaman :)
cnm çok geçmiş olsun sakın kafana takma bebeğinde sende sağlıklı bir şeklde atlatacaksınız inş rabbim beterinden korusun dualarım seninle onu kucağına aldığın an herşey bitecek hiç kilosunu falan takma haftaasında doğan çok çocuk bile o kiloda olamıyor ve küvezde kalıo güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet olun bol dua oku cnmInşallah hayırlısı bakalim. Doğum anında komplikasyon olabilirmiş bende. Yoğun bakımda kalabilirmisim o yüzden bebek bari iyi olsada hem benimle hem bebekle ayrı ilgilenilmesin falan diyoruz. Bakalım rabbim ne eyledi
Cnm benim İnşallah sağsalim kucağına alırsın..Vardır bunda da bir hayır..Meleğinle erkenden kavuşacaksınız ikiniz de iyi olacaksınız İnşallah..Dualarımız seninleÖnceden söylemiştim sağlık sorunlarım vardı kalple ilgili. Son zamanlarda kotulestim. Erken bir sezeryan doğum olacak. Perşembe günü ya alınacak yada gün verilecek en gec pztsi olur sanırım. Hayirlisi artık
Hayırlısı kuzum bebişler qelicek inşallah bende yum yum qünlerindeyim dün çatladı yumurtam acillik oldum doktor sıvı var rahimde ortada bi yumurtada yok çatlamış aqrın ondan dedi ama çatlatma iğnesi vurdurduqumda bile böle aqrım olmamıştı ölüyodum ya...Günaydın kızlar nasılsınız? Benim 2 gün önce geldi yine kırmızılarNapalım daha zamanı gelmedi demek ki..Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize..
İnşallah hayırlara vesile olur cnm..Gelir bebiş bu ay.Hayırlısı kuzum bebişler qelicek inşallah bende yum yum qünlerindeyim dün çatladı yumurtam acillik oldum doktor sıvı var rahimde ortada bi yumurtada yok çatlamış aqrın ondan dedi ama çatlatma iğnesi vurdurduqumda bile böle aqrım olmamıştı ölüyodum ya...
Amin canım inşallah...İnşallah hayırlara vesile olur cnm..Gelir bebiş bu ay.
Gecmis olsun canm insalah bu ay guzel haberlerle gelirsinHayırlısı kuzum bebişler qelicek inşallah bende yum yum qünlerindeyim dün çatladı yumurtam acillik oldum doktor sıvı var rahimde ortada bi yumurtada yok çatlamış aqrın ondan dedi ama çatlatma iğnesi vurdurduqumda bile böle aqrım olmamıştı ölüyodum ya...
Canım inşallah saq salim qirer çıkarsın alırsın bebeqini kucaqına dualarımız seninle Allahım yüzüne baksın sizi birbirinize bağışlasın inşallah...Canlarim sabrin sonuna geldim. .hastanedeyim şuan..ogleden sonra alinacak..Kuvezde misafir edilecek. .çok şükür memleketten Ailelerimiz de gelebildi. .dualarinizi bekliyoruz kızımla. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?