- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.121
Saol canım benim inşallah hepimizin qelir mucizesi inşallah..Gecmis olsun canm insalah bu ay guzel haberlerle gelirsinbu agrilarda mucizenin habercisi olur
canımmmm inşallah bebişini sağsalim kucagına almışsındır dualarımz sennleCanlarim sabrin sonuna geldim. .hastanedeyim şuan..ogleden sonra alinacak..Kuvezde misafir edilecek. .çok şükür memleketten Ailelerimiz de gelebildi. .dualarinizi bekliyoruz kızımla. .
Hayırlısı ile bir avazda inşallah Gül'e Gül'e büyüt :) , hayırlı uğurlu olsuncanımmmm inşallah bebişini sağsalim kucagına almışsındır dualarımz sennle
Ayyy evremim iyi olmana cok sevindimbebisinde iyimis masallah size opuyorm kocamannnnnnKızlar dün ikindin gerçekleşti çok şükür .spinal sezeryandi .dün yoğun bakimdaydim bugün kızımla kavustuk. Rabbim hepinize tattirsin bu duyguyu. Dün çok dua ettim
Ayyy ne gusel rabbim bahtini omrunu guzel yazsin insallahhh ...insalllah bizde o gunleri hayirlisiyla goruruzKızlar dün ikindin gerçekleşti çok şükür .spinal sezeryandi .dün yoğun bakimdaydim bugün kızımla kavustuk. Rabbim hepinize tattirsin bu duyguyu. Dün çok dua ettim
Canım çok sevindim yaaa Güle güle büyüt yavrunuKızlar dün ikindin gerçekleşti çok şükür .spinal sezeryandi .dün yoğun bakimdaydim bugün kızımla kavustuk. Rabbim hepinize tattirsin bu duyguyu. Dün çok dua ettim
Canım tebrik ederim güle güle saqlıkla büyüt inşallah..Kızlar dün ikindin gerçekleşti çok şükür .spinal sezeryandi .dün yoğun bakimdaydim bugün kızımla kavustuk. Rabbim hepinize tattirsin bu duyguyu. Dün çok dua ettim
Günaydın canım napıosun nasılsın ? Adet nezaman..Günaydın kızlar..
Canlarim sabrin sonuna geldim. .hastanedeyim şuan..ogleden sonra alinacak..Kuvezde misafir edilecek. .çok şükür memleketten Ailelerimiz de gelebildi. .dualarinizi bekliyoruz kızımla. .
Cnm iyiyim çok şükür adet oldu yeni bitti 2 gün oldu biteli..Napalım tekrar sil baştan devam etcez artık.Bu ay yine olmazsa haziranda doktora gideceğim bakalım hayırlsı.Sen napıosun senin adet ne zaman?Günaydın canım napıosun nasılsın ? Adet nezaman..
Hayırlsıı olsun canım bu ay qelir inşallah bebiş benimde 1 hafta var canım adetime bakalım ne olcak bu ayda olmazsa rahim filmi cektircem işte hayırlısı olsun...Cnm iyiyim çok şükür adet oldu yeni bitti 2 gün oldu biteli..Napalım tekrar sil baştan devam etcez artık.Bu ay yine olmazsa haziranda doktora gideceğim bakalım hayırlsı.Sen napıosun senin adet ne zaman?
Hayırlısı olsun cnm..Adet yaklaşınca beklemek de ayrı bir sıkıntı..Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda nasip etsin İnşallah hayırlısıylaHayırlsıı olsun canım bu ay qelir inşallah bebiş benimde 1 hafta var canım adetime bakalım ne olcak bu ayda olmazsa rahim filmi cektircem işte hayırlısı olsun...
Amin canım inşallah tek isteqimişz bu...Hayırlısı olsun cnm..Adet yaklaşınca beklemek de ayrı bir sıkıntı..Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda nasip etsin İnşallah hayırlısıyla
Cnm nasılsın ne kadar kaldı adete? İnşallah olur bu ay senin de..Bahar aylarında gebe kalma durumu yüksek oluyormuş öle duydum birkaç kişiden..İnşallah bizimde olur hayırlısıyla..Dün daha önceden benim gibi düşük yapmış olan arkadaşım doğum yaptı..Ve bide benden sonra ocak ayında düşük yapan bir arkadaşımın 7 haftalık hamile olduğunu öğrendim..Kendimi kötü hissediyorum artık yaa..Rabbim bize de nasip etsin İnşallah en yakın zamanda doktora ilaca gerek kalmadan sağlıklı hayırlı evlatlar versin..Artık ilgi alanımı farklı şeylere yönlendirmek istiyorum..Amin canım inşallah tek isteqimişz bu...
İyiyim şükür canım sen nasılsın? 4 gün var adetime canım inşallah qelir bebişler bende cok alıorum hamile ve doqum haberi cok üzülüyorum daralıorum ama napalım elden bişey qelmıo buda bizim kaderimizmiş demekki inşallah uqurlu qelır yaz havası bize ve isteyen herkese Allahım en kısa zamanda yasatsın herkese bizlere bu duyguyu inşallah artık huzur falan kalmadı çünkü bende...Cnm nasılsın ne kadar kaldı adete? İnşallah olur bu ay senin de..Bahar aylarında gebe kalma durumu yüksek oluyormuş öle duydum birkaç kişiden..İnşallah bizimde olur hayırlısıyla..Dün daha önceden benim gibi düşük yapmış olan arkadaşım doğum yaptı..Ve bide benden sonra ocak ayında düşük yapan bir arkadaşımın 7 haftalık hamile olduğunu öğrendim..Kendimi kötü hissediyorum artık yaa..Rabbim bize de nasip etsin İnşallah en yakın zamanda doktora ilaca gerek kalmadan sağlıklı hayırlı evlatlar versin..Artık ilgi alanımı farklı şeylere yönlendirmek istiyorum..
Aynen öyle cnm..Özellikle de dün ocak ayında düşük yapıp hemen hamile kalan arkadaşı duyunca kendimi daha kötü hissediyorum..Benim nie olmuo diye..Tabi elimizde olan birşey değil ama ne bileyim işte yaşamayan anlamıyo..Gitgide daha da kötü bir hale geliorum adet olunca hele tarifsiz bir üzüntü yaşıyorumİyiyim şükür canım sen nasılsın? 4 gün var adetime canım inşallah qelir bebişler bende cok alıorum hamile ve doqum haberi cok üzülüyorum daralıorum ama napalım elden bişey qelmıo buda bizim kaderimizmiş demekki inşallah uqurlu qelır yaz havası bize ve isteyen herkese Allahım en kısa zamanda yasatsın herkese bizlere bu duyguyu inşallah artık huzur falan kalmadı çünkü bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?