Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canlarim sabrin sonuna geldim. .hastanedeyim şuan..ogleden sonra alinacak..Kuvezde misafir edilecek. .çok şükür memleketten Ailelerimiz de gelebildi. .dualarinizi bekliyoruz kızımla. .
canımmmm inşallah bebişini sağsalim kucagına almışsındır dualarımz sennle

Kızlarrrr günaydın :) , inat ve çılgın bebeğim 10 hafta 3 günlük olmuş :) , herseye rağmen :))) , 2 büyük kanama düştü diye iki kez hastaneyi boyladık , ikisindede o kalp atışını duymak paha biçilemezdi 10 gün kalkmadan yattığım ve devamlı ilaç iğne ile desteklendiğimi saymazsak . her hafta kontroldeyiz 2 haftamız daha varmış tehlikeli Allah'ım herkeze isteğini nasip etsin ve zorlaştırmasın , hala iç güpürtüsü yaşasamda çok şükür binlerce şükür Allah'ıma . Isteyen herkese nasip olsun tez zamanda

Kızlar dün ikindin gerçekleşti çok şükür .spinal sezeryandi .dün yoğun bakimdaydim bugün kızımla kavustuk. Rabbim hepinize tattirsin bu duyguyu. Dün çok dua ettim
Ayyy evremim iyi olmana cok sevindimbebisinde iyimis masallah size opuyorm kocamannnnnn

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kanamanın başladığı tarihten itibaren 40 gün geçti yani adetim yaklaşık 11 gün gecikti 8 gün geçildiğinde dra gittim kan testinde ve ultrasonda bişey görünmedi. Hala regl olmadım . Sizce bebek olma ihtimali var mı? Buna benzer şeyler yaşayan var mı? Internette araştırma yapmaktan kafam allak bullak oldu hepinize sevgiler ...

Günaydın canım napıosun nasılsın ? Adet nezaman..
Cnm iyiyim çok şükür adet oldu yeni bitti 2 gün oldu biteli..Napalım tekrar sil baştan devam etcez artık.Bu ay yine olmazsa haziranda doktora gideceğim bakalım hayırlsı.Sen napıosun senin adet ne zaman?

Cnm iyiyim çok şükür adet oldu yeni bitti 2 gün oldu biteli..Napalım tekrar sil baştan devam etcez artık.Bu ay yine olmazsa haziranda doktora gideceğim bakalım hayırlsı.Sen napıosun senin adet ne zaman?
Hayırlsıı olsun canım bu ay qelir inşallah bebiş benimde 1 hafta var canım adetime bakalım ne olcak bu ayda olmazsa rahim filmi cektircem işte hayırlısı olsun...

Hayırlsıı olsun canım bu ay qelir inşallah bebiş benimde 1 hafta var canım adetime bakalım ne olcak bu ayda olmazsa rahim filmi cektircem işte hayırlısı olsun...
Hayırlısı olsun cnm..Adet yaklaşınca beklemek de ayrı bir sıkıntı..Rabbim yardımcımız olsun tez zamanda nasip etsin İnşallah hayırlısıyla

Amin canım inşallah tek isteqimişz bu...
Cnm nasılsın ne kadar kaldı adete? İnşallah olur bu ay senin de..Bahar aylarında gebe kalma durumu yüksek oluyormuş öle duydum birkaç kişiden..İnşallah bizimde olur hayırlısıyla..Dün daha önceden benim gibi düşük yapmış olan arkadaşım doğum yaptı..Ve bide benden sonra ocak ayında düşük yapan bir arkadaşımın 7 haftalık hamile olduğunu öğrendim..Kendimi kötü hissediyorum artık yaa..Rabbim bize de nasip etsin İnşallah en yakın zamanda doktora ilaca gerek kalmadan sağlıklı hayırlı evlatlar versin..Artık ilgi alanımı farklı şeylere yönlendirmek istiyorum..

İyiyim şükür canım sen nasılsın? 4 gün var adetime canım inşallah qelir bebişler bende cok alıorum hamile ve doqum haberi cok üzülüyorum daralıorum ama napalım elden bişey qelmıo buda bizim kaderimizmiş demekki inşallah uqurlu qelır yaz havası bize ve isteyen herkese Allahım en kısa zamanda yasatsın herkese bizlere bu duyguyu inşallah artık huzur falan kalmadı çünkü bende...

Aynen öyle cnm..Özellikle de dün ocak ayında düşük yapıp hemen hamile kalan arkadaşı duyunca kendimi daha kötü hissediyorum..Benim nie olmuo diye..Tabi elimizde olan birşey değil ama ne bileyim işte yaşamayan anlamıyo..Gitgide daha da kötü bir hale geliorum adet olunca hele tarifsiz bir üzüntü yaşıyorum Senin var mı bir belirti falan hoş artık belirtilere güven de kalmadı ama İnşallah olur senden almak istiyorum bu güzel haberi bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…