- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.141
Kesinlikle katılıorum canım sana lavaboya qitmek işkence oluyo bana artık adet zamanlarında bende cok düşünüorum herşeyim normal yumurtalarım ilaçsız büyüyo ve catlıo nıye olmuo diye ama cok üzülüorum artık üzülmekten başka hastalıkların sahibi olucam dıye korkuorum canım ben artık inanmıorum belirtilere falan nasıl olcaksa ole olsun inşallah veririrm sana qüzel haberleri senle aynı zamanlarda hamile kalmak cok istiyorum ben inşallah öle olur canım...Aynen öyle cnm..Özellikle de dün ocak ayında düşük yapıp hemen hamile kalan arkadaşı duyunca kendimi daha kötü hissediyorum..Benim nie olmuo diye..Tabi elimizde olan birşey değil ama ne bileyim işte yaşamayan anlamıyo..Gitgide daha da kötü bir hale geliorum adet olunca hele tarifsiz bir üzüntü yaşıyorumSenin var mı bir belirti falan hoş artık belirtilere güven de kalmadı ama İnşallah olur senden almak istiyorum bu güzel haberi bu ay..
Ben de çok istiyorum cnm aynı zmanlarda hamile kalıp birlikte doğum yapmayı..Nasip etsin Rabbim gönlümüze göre İnşallah..Birimizn kızı birimizin oğlu olsun onları da evlendirelimKesinlikle katılıorum canım sana lavaboya qitmek işkence oluyo bana artık adet zamanlarında bende cok düşünüorum herşeyim normal yumurtalarım ilaçsız büyüyo ve catlıo nıye olmuo diye ama cok üzülüorum artık üzülmekten başka hastalıkların sahibi olucam dıye korkuorum canım ben artık inanmıorum belirtilere falan nasıl olcaksa ole olsun inşallah veririrm sana qüzel haberleri senle aynı zamanlarda hamile kalmak cok istiyorum ben inşallah öle olur canım...
Amin canım inşallah beşik kertmesi yaparız olmazsaBen de çok istiyorum cnm aynı zmanlarda hamile kalıp birlikte doğum yapmayı..Nasip etsin Rabbim gönlümüze göre İnşallah..Birimizn kızı birimizin oğlu olsun onları da evlendirelimBi de benim adetim gecikmeye başladı artık 2 aydır 4 gün gecikmeli oluyorum..Bu ay da zaten 2 gün kahverengi leke geldi sonra adet oldum..Bizim de imtihanımız böyleymiş napalım..Rabbim tez zamanda nasip etsin anneliği bize de..İmtihanın sonunda en güzeli en sağlıklısı olsun İnşallah..Aratmasın Rabbim..
İnşallah cnm Rabbim sabrımızı artırsın..Beklemek zor gelio artık..Amin canım inşallah beşik kertmesi yaparız olmazsaBenimde oluyo canım gecen ay resmen sıyaha yakın oldu adetim denqemiz bozuldu resmen Allahım hayırlısını versin bekleyip qörücez canım inşallah...
Aynen hemde nasıl canım amin inşallah...İnşallah cnm Rabbim sabrımızı artırsın..Beklemek zor gelio artık..
Aynen cnm aynı durumdayız..Ben de sırf aklıma gelmesin die yazmıorum güya ama aklımdan da çıkmıo ki...Rahatlayıp aklımıza getirmemeliymişiz olması için öle diolar..Nasıl yapcaksak onu kolaydı sankikızlar nasılsınızzzz? benım bu ayda olmadı kuruduk heraldeyrn dr gidicem bakalım ne dıycek bu ay ıcınde esımede test yaptırıcaz uffff sıkılıyorum artık burayada girip yazmak istemıyorum bunaldım
amın canım inşallah hayırlııs olsun hakımızda rahım fılmınıde sorcam cekelım dıcek mı acaba git sende dr gidince içi rahatlıyo ınsanın ama gıdene kadr bana cok zor gelıyo gıt anlat dr a ac göster ofofAynen cnm aynı durumdayız..Ben de sırf aklıma gelmesin die yazmıorum güya ama aklımdan da çıkmıo ki...Rahatlayıp aklımıza getirmemeliymişiz olması için öle diolar..Nasıl yapcaksak onu kolaydı sankiİnşallah bir sorun yoktur cnm git bakalım doktora ben de haziran ayında gideceğim bu ay da olmazsa...Sonucu yaz mutlaka..Rabbim gönlümüze göre versin..
Yaa bakıolar mı oraya da..Ultrasonla bakmıomu yani? Kürtaj olurken bile çok utanmıştım ben ya şimdi nasıl olur kiamın canım inşallah hayırlııs olsun hakımızda rahım fılmınıde sorcam cekelım dıcek mı acaba git sende dr gidince içi rahatlıyo ınsanın ama gıdene kadr bana cok zor gelıyo gıt anlat dr a ac göster ofof
alttan bakıyo yumurtalara canım ben utanmıyorum artık ama ne bilim sıkıntı verıyo işteYaa bakıolar mı oraya da..Ultrasonla bakmıomu yani? Kürtaj olurken bile çok utanmıştım ben ya şimdi nasıl olur ki
Hmm ben kürtajdan sonra gitmiştim kontrole..Yumurtalar iyi rahimde iyi demişti de ultrasondan bakıp..Şimdi bilemedim..Gidince de korunma sürecim bitti çocuk istiyorum diyeceğim bakalım ne olacak..Keşke gerek kalmasa ama bilmiorum umutsuzumalttan bakıyo yumurtalara canım ben utanmıyorum artık ama ne bilim sıkıntı verıyo işte
Aynı hallerdeyiz canım benim 4 gün var adetime gidicem rahim flimi için cok bunaldım artıkkızlar nasılsınızzzz? benım bu ayda olmadı kuruduk heraldeyrn dr gidicem bakalım ne dıycek bu ay ıcınde esımede test yaptırıcaz uffff sıkılıyorum artık burayada girip yazmak istemıyorum bunaldım
bende aralık ayında gittim normal her sy dedi 6 ay kendın dene olmazsa gel demıstı olmadı ve gidicez bakalımHmm ben kürtajdan sonra gitmiştim kontrole..Yumurtalar iyi rahimde iyi demişti de ultrasondan bakıp..Şimdi bilemedim..Gidince de korunma sürecim bitti çocuk istiyorum diyeceğim bakalım ne olacak..Keşke gerek kalmasa ama bilmiorum umutsuzum
inşalah senden güzel haber gelir canım inşallah gerek kalmadn bebişler gelir eşinide götr drAynı hallerdeyiz canım benim 4 gün var adetime gidicem rahim flimi için cok bunaldım artık
Gidelim cnm ben de gitmeye karar verdim haftaya perşembe günü için randevu aldım bakalım..Bekledikçe daha da kötü oluyoruz çünkü.bende aralık ayında gittim normal her sy dedi 6 ay kendın dene olmazsa gel demıstı olmadı ve gidicez bakalım
inşalah senden güzel haber gelir canım inşallah gerek kalmadn bebişler gelir eşinide götr dr
Hiç sanmıorum ama inşallah veririm bu ay qüzel haber canım eşimi özele götürcem 60 tlye yapıolar devlette kasar kendini o şimdi bende adeti beklıorum 2. veya 3. günü gidip randevu alıcam rahim filimi için düşük yapalı 11 ay oldu deyin yoksa cekmıolar flimi kızlar haberiniz olsun...bende aralık ayında gittim normal her sy dedi 6 ay kendın dene olmazsa gel demıstı olmadı ve gidicez bakalım
inşalah senden güzel haber gelir canım inşallah gerek kalmadn bebişler gelir eşinide götr dr
Günaydın canım hayırlı cıumalar amin kuzum inşallah Allah herkesin kalbıne qöre versin..Günaydın kızlar..Hayırlı cumalar, herkesin yürekten ettiği bütün duaların kabul olması dileğiyle...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek günlerde İnşallah..
Günaydın canım cok saol Allah cok büyük illakı yazmıştır biryere bizede...Günaydın canlarımmm
denemelerde başarısız olanlar üzülmeyin vakti zamanı gelmemiştir kafanızı boşaltın Allah büyük
Dualarım sizinle ve bebek sahibi olmak ısteyen herkesle
Sağol cnm benim İnşallah..Ama yine de bir umutsuzluk oluo işte..Rabbim nasip etsin İnşallah hayırlısıyla en yakın zamanda..Sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin zaman nasıl da geçio 25 hafta oldu mu senin :)Günaydın canlarımmm
denemelerde başarısız olanlar üzülmeyin vakti zamanı gelmemiştir kafanızı boşaltın Allah büyük
Dualarım sizinle ve bebek sahibi olmak ısteyen herkesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?