Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kesinlikle katılıorum canım sana lavaboya qitmek işkence oluyo bana artık adet zamanlarında bende cok düşünüorum herşeyim normal yumurtalarım ilaçsız büyüyo ve catlıo nıye olmuo diye ama cok üzülüorum artık üzülmekten başka hastalıkların sahibi olucam dıye korkuorum canım ben artık inanmıorum belirtilere falan nasıl olcaksa ole olsun inşallah veririrm sana qüzel haberleri senle aynı zamanlarda hamile kalmak cok istiyorum ben inşallah öle olur canım...

Ben de çok istiyorum cnm aynı zmanlarda hamile kalıp birlikte doğum yapmayı..Nasip etsin Rabbim gönlümüze göre İnşallah..Birimizn kızı birimizin oğlu olsun onları da evlendirelim Bi de benim adetim gecikmeye başladı artık 2 aydır 4 gün gecikmeli oluyorum..Bu ay da zaten 2 gün kahverengi leke geldi sonra adet oldum..Bizim de imtihanımız böyleymiş napalım..Rabbim tez zamanda nasip etsin anneliği bize de..İmtihanın sonunda en güzeli en sağlıklısı olsun İnşallah..Aratmasın Rabbim..

Amin canım inşallah beşik kertmesi yaparız olmazsa Benimde oluyo canım gecen ay resmen sıyaha yakın oldu adetim denqemiz bozuldu resmen Allahım hayırlısını versin bekleyip qörücez canım inşallah...

Amin canım inşallah beşik kertmesi yaparız olmazsa Benimde oluyo canım gecen ay resmen sıyaha yakın oldu adetim denqemiz bozuldu resmen Allahım hayırlısını versin bekleyip qörücez canım inşallah...
İnşallah cnm Rabbim sabrımızı artırsın..Beklemek zor gelio artık..

kızlar nasılsınızzzz? benım bu ayda olmadı kuruduk heralde yrn dr gidicem bakalım ne dıycek bu ay ıcınde esımede test yaptırıcaz uffff sıkılıyorum artık burayada girip yazmak istemıyorum bunaldım

Aynen cnm aynı durumdayız..Ben de sırf aklıma gelmesin die yazmıorum güya ama aklımdan da çıkmıo ki...Rahatlayıp aklımıza getirmemeliymişiz olması için öle diolar..Nasıl yapcaksak onu kolaydı sanki İnşallah bir sorun yoktur cnm git bakalım doktora ben de haziran ayında gideceğim bu ay da olmazsa...Sonucu yaz mutlaka..Rabbim gönlümüze göre versin..

amın canım inşallah hayırlııs olsun hakımızda rahım fılmınıde sorcam cekelım dıcek mı acaba git sende dr gidince içi rahatlıyo ınsanın ama gıdene kadr bana cok zor gelıyo gıt anlat dr a ac göster ofof

Yaa bakıolar mı oraya da..Ultrasonla bakmıomu yani? Kürtaj olurken bile çok utanmıştım ben ya şimdi nasıl olur ki

alttan bakıyo yumurtalara canım ben utanmıyorum artık ama ne bilim sıkıntı verıyo işte
Hmm ben kürtajdan sonra gitmiştim kontrole..Yumurtalar iyi rahimde iyi demişti de ultrasondan bakıp..Şimdi bilemedim..Gidince de korunma sürecim bitti çocuk istiyorum diyeceğim bakalım ne olacak..Keşke gerek kalmasa ama bilmiorum umutsuzum

Aynı hallerdeyiz canım benim 4 gün var adetime gidicem rahim flimi için cok bunaldım artık

bende aralık ayında gittim normal her sy dedi 6 ay kendın dene olmazsa gel demıstı olmadı ve gidicez bakalım
Aynı hallerdeyiz canım benim 4 gün var adetime gidicem rahim flimi için cok bunaldım artık
inşalah senden güzel haber gelir canım inşallah gerek kalmadn bebişler gelir eşinide götr dr

Günaydın kızlar..Hayırlı cumalar, herkesin yürekten ettiği bütün duaların kabul olması dileğiyle...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek günlerde İnşallah..

bende aralık ayında gittim normal her sy dedi 6 ay kendın dene olmazsa gel demıstı olmadı ve gidicez bakalım

inşalah senden güzel haber gelir canım inşallah gerek kalmadn bebişler gelir eşinide götr dr
Gidelim cnm ben de gitmeye karar verdim haftaya perşembe günü için randevu aldım bakalım..Bekledikçe daha da kötü oluyoruz çünkü.

Hiç sanmıorum ama inşallah veririm bu ay qüzel haber canım eşimi özele götürcem 60 tlye yapıolar devlette kasar kendini o şimdi bende adeti beklıorum 2. veya 3. günü gidip randevu alıcam rahim filimi için düşük yapalı 11 ay oldu deyin yoksa cekmıolar flimi kızlar haberiniz olsun...

Günaydın kızlar..Hayırlı cumalar, herkesin yürekten ettiği bütün duaların kabul olması dileğiyle...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek günlerde İnşallah..
Günaydın canım hayırlı cıumalar amin kuzum inşallah Allah herkesin kalbıne qöre versin..

Günaydın canlarımmm

denemelerde başarısız olanlar üzülmeyin vakti zamanı gelmemiştir kafanızı boşaltın Allah büyük
Dualarım sizinle ve bebek sahibi olmak ısteyen herkesle

Günaydın canlarımmm

denemelerde başarısız olanlar üzülmeyin vakti zamanı gelmemiştir kafanızı boşaltın Allah büyük
Günaydın canım cok saol Allah cok büyük illakı yazmıştır biryere bizede...

Günaydın canlarımmm

Sağol cnm benim İnşallah..Ama yine de bir umutsuzluk oluo işte..Rabbim nasip etsin İnşallah hayırlısıyla en yakın zamanda..Sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin zaman nasıl da geçio 25 hafta oldu mu senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…