- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.161
oldu canım ya zaman çabuk geçiyor 26. haftamıza gircez yarın inşalah sağlıkla doğdugu günleride görürüm :)Sağol cnm benim İnşallah..Ama yine de bir umutsuzluk oluo işte..Rabbim nasip etsin İnşallah hayırlısıyla en yakın zamanda..Sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin zaman nasıl da geçio 25 hafta oldu mu senin :)
İnşallah cnm..Evrem gibi senin de görürüz İnşallah..İlk doğum oldu devamı gelsin hamiş olmayan da kalmasın İnşallah bu mübarek cuma gününde...oldu canım ya zaman çabuk geçiyor 26. haftamıza gircez yarın inşalah sağlıkla doğdugu günleride görürüm :)
amin canım inşallahhhhh :)İnşallah cnm..Evrem gibi senin de görürüz İnşallah..İlk doğum oldu devamı gelsin hamiş olmayan da kalmasın İnşallah bu mübarek cuma gününde...
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım..Kizlr dr dan geldim her sey norml her iki tarafimda 6_7tane yum var ama 1tanesi gelisp catliyo tabi klomen verdi gunde 2 kez 5. Gun basliycam haftaya ptesi kontrolm var catlatma igesi vuralm dedi bakalim neler olcak klomenle sans 7 kat artiyomus
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım..
inşallah olur artık bekletmez minikler bizi daha fazla..
İnşallah cnm benim...Benim de içim bir tuhaf oldu bu ay sonuna doğum yapcktım ben deBekletmezler inşallah bu anneler gününü bebişimle gecirecektm ama nasip olmadı maalesef inşallah senye hepimz anne oluruz
Günaydın canım yok qelmedi canım buqün adet günüm bakalım ne alçak sen qittinmi doktora?Günaydın kızlar nasılsınız bakalım kimseden ses çıkmıyo ya..Sevcancım senin kırmızılar da gelmemiştir İnşallah ne durumdasın??
İnşallah klomen vesile olur canım :)Kizlr dr dan geldim her sey norml her iki tarafimda 6_7tane yum var ama 1tanesi gelisp catliyo tabi klomen verdi gunde 2 kez 5. Gun basliycam haftaya ptesi kontrolm var catlatma igesi vuralm dedi bakalim neler olcak klomenle sans 7 kat artiyomus
Perşembeye gitcem cnm randevu aldım bugün gitcktim aslında da akşama misafirlerim var o yüzden doktor da perşembeye kadar yoktu öyle oldu..İnşallah sorun yoktur..Senin var mı adet belirtisi ağrın sancın olmaz İnşallah..Bu arada sonuçların çıktı mı zamanı var mı daha?Günaydın canım yok qelmedi canım buqün adet günüm bakalım ne alçak sen qittinmi doktora?
Anladım canım inşallah çıkmaz bir sorun...Bazen karnım ara ara kasıklarım aqrıo canım suan aqrım yok ama belli olmuo artık düzenimiz bozuldu buqün qelmezse yarın kan veririm bakalım..Sonucların yarısı cıkmıs yarısıda bu hafta cıkıcakmıs canım bende onu beklıorum...Perşembeye gitcem cnm randevu aldım bugün gitcktim aslında da akşama misafirlerim var o yüzden doktor da perşembeye kadar yoktu öyle oldu..İnşallah sorun yoktur..Senin var mı adet belirtisi ağrın sancın olmaz İnşallah..Bu arada sonuçların çıktı mı zamanı var mı daha?
Geçmiş olsun cnm benim de aynı seninki gibi oldu 6 ay oldu kürtaj olalı..3. ayımız 2 ay denedik olmadı..Yumurtlama günlerini takip et düzenli ilişki olsun olabiliosa eğer..Folik asit kullanıyorsundur zaten herhalde..Rabbim nasip ederse olur İnşallah yaşatmasın tekrarını hiçbirimize bu acının..selam kızlar
ben de ocak sonunda iki aylık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım. bu ay tekrar çalışmalara başladık. önerileriniz var mı? nerden başlıcamı bilemiyorum.
Geçmiş olsun canım hepimiz yasadık aynı şeyleri Allahım bırdaha yasatmasın başlamadan once bi qit yumurta takibi yaptır derim ben canım iyi olur...selam kızlar
ben de ocak sonunda iki aylık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım. bu ay tekrar çalışmalara başladık. önerileriniz var mı? nerden başlıcamı bilemiyorum.
İnşallah birşey çıkmaz sonuçlarında cnm..İnş gelmiştir artık bebiş de bekletmesin daha fazla yaa...Ben dün yine akşama kadar ağladım psikolojim gitti iyice..Rabbim yardımcımız olsun nasip etsin tez zamanda hayırlısı ile..Anladım canım inşallah çıkmaz bir sorun...Bazen karnım ara ara kasıklarım aqrıo canım suan aqrım yok ama belli olmuo artık düzenimiz bozuldu buqün qelmezse yarın kan veririm bakalım..Sonucların yarısı cıkmıs yarısıda bu hafta cıkıcakmıs canım bende onu beklıorum...
Amin canım inşallah Allah yardımcımız olsun cok zor...İnşallah birşey çıkmaz sonuçlarında cnm..İnş gelmiştir artık bebiş de bekletmesin daha fazla yaa...Ben dün yine akşama kadar ağladım psikolojim gitti iyice..Rabbim yardımcımız olsun nasip etsin tez zamanda hayırlısı ile..
Gunaydin canım evet artk kimseden ses cikmiyo ben klomen ve catlatma ignesinden sonra bekleme asamasindayim kirmizalarin gelmemesi umidiyle... sen nasilsn ne durumdasn canmGünaydın kızlar nasılsınız bakalım kimseden ses çıkmıyo ya..Sevcancım senin kırmızılar da gelmemiştir İnşallah ne durumdasın??
Ben de bekleyip duruyorum bakalım bir şey yok hala..Adet oldum 1 hafta oldu biteli..Perşembe günü doktora ditcem ben de muayene olayım bir bakalım bir sorun mu var öğreneyim dedim.Gelmez İnş senin kırmızılar da..Gelince çok kötü oluo ben bunalıma girmiştim bu ay gelinceGunaydin canım evet artk kimseden ses cikmiyo ben klomen ve catlatma ignesinden sonra bekleme asamasindayim kirmizalarin gelmemesi umidiyle... sen nasilsn ne durumdasn canm
Benim bir kaç gündür böyle arada karnımın alt tarafında sızlamalar oluo sebebini anlayamadım bu sabah da oldu.Sende oldu mu hiç öle birşey neden ki acaba?Amin canım inşallah Allah yardımcımız olsun cok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?