- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.181
Canım adet yeni bitmiş yumurta dönemine girdin aqrın olması qüzel yumurtalar calısıo demekkş dıorum ya bu ay ben hiçbirşey kullanmadım akışına bıraktım yumurtam büyüdü bi çatladı sabaha kadar sancı çektim aqladım resmen tam 15.günümdü sabah acile gittim çatlamış rahim arkasında sıvı var dedi doktor kasma kendini aqrın olduqu zamanları kaçırmayın deqerlendirin çalışma olsun kesin...Benim bir kaç gündür böyle arada karnımın alt tarafında sızlamalar oluo sebebini anlayamadım bu sabah da oldu.Sende oldu mu hiç öle birşey neden ki acaba?
Anladım cnm benim de 14. günüm ama adet hep gecikiyo 2 aydır bu ay farklı mı olcak acaba o zmn..2 aydır biz düzgünce değerlendirmioz sanki haftada 2 kez falan oluodu..Bu ay ben çok üzülünce artık eşim de değerlendirmek istiyo sanki..Bakalım İnşallah zamanı gelmiştir bu ay olur çok yıpranıyorum yoksaCanım adet yeni bitmiş yumurta dönemine girdin aqrın olması qüzel yumurtalar calısıo demekkş dıorum ya bu ay ben hiçbirşey kullanmadım akışına bıraktım yumurtam büyüdü bi çatladı sabaha kadar sancı çektim aqladım resmen tam 15.günümdü sabah acile gittim çatlamış rahim arkasında sıvı var dedi doktor kasma kendini aqrın olduqu zamanları kaçırmayın deqerlendirin çalışma olsun kesin...
Haftada ikikere az canım coqaltın bence daha iyi olur...Benımde karnım aqrıo qene olmadı heralde qidicem rahim filmine valla ortadan ikiye catlıycam ha...Anladım cnm benim de 14. günüm ama adet hep gecikiyo 2 aydır bu ay farklı mı olcak acaba o zmn..2 aydır biz düzgünce değerlendirmioz sanki haftada 2 kez falan oluodu..Bu ay ben çok üzülünce artık eşim de değerlendirmek istiyo sanki..Bakalım İnşallah zamanı gelmiştir bu ay olur çok yıpranıyorum yoksa
Çok gıcık bir durum yaa bu adet gelcek mi die beklenen süre..Bi mutlu oluosun bi dibe vuruosunHaftada ikikere az canım coqaltın bence daha iyi olur...Benımde karnım aqrıo qene olmadı heralde qidicem rahim filmine valla ortadan ikiye catlıycam ha...
Aynen ole canım bende qidip rahim filmi istiycem sonrada bırakcam ne olcaksa olsun...Çok gıcık bir durum yaa bu adet gelcek mi die beklenen süre..Bi mutlu oluosun bi dibe vuruosunArtık daraldım ben de bu işten..Sorun ne onu da bilmiom..Bir gideyim doktora bakalım ne dicek..7.aydayız artık
amin canım. ben de aslında doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım. bu ay ilk defa deniyeceğimiz için, bu ay böyle geçsin dedim. regl olunca haziranda gidicem Allah izin verirse. bu hafta yumurtlama haftam normalde. doktora reglin ikinci günü gitmeyi planlıyorum. belki test falan ister. hem kist var mı ne var ne yok bakar.Geçmiş olsun canım hepimiz yasadık aynı şeyleri Allahım bırdaha yasatmasın başlamadan once bi qit yumurta takibi yaptır derim ben canım iyi olur...
Aynen canım öle yap inşallah gerek kalmaz kalırsın hemen hamile...Yok canım olmadı ben hep 28 günde olurum adet kürtajdan sonrada 28.gün oldum ama 2 ay önce bi 4 gün gecikemm olmuştu oda stresten diye düşünüorum sende oldumu peki...amin canım. ben de aslında doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım. bu ay ilk defa deniyeceğimiz için, bu ay böyle geçsin dedim. regl olunca haziranda gidicem Allah izin verirse. bu hafta yumurtlama haftam normalde. doktora reglin ikinci günü gitmeyi planlıyorum. belki test falan ister. hem kist var mı ne var ne yok bakar.
sizde de düzensizlik oldu mu kürtajdan sonra?
Hayırlısı olsun cnm..Aynen ole canım bende qidip rahim filmi istiycem sonrada bırakcam ne olcaksa olsun...
Amin canım inşallah...Hayırlısı olsun cnm..
Merhaba canım bizde sizi cok öpüyoruzmerhaba hanımlar kızımla bende size kocaman öpücükler
merhaba hanımlar kızımla bende size kocaman öpücükler
Kızlar Nasılsıniz inşallah melekleriniz tez vakitte karninizda sonra kollarınizda olur bizim de oglusumla eeken doğum riskimiz yüksek şekerimizde problem çıkmadı ama suyum sınıra yaklaşıyor nerdeyse birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim 3 haftaya indi kontrollerimiz[/QUOTE
İnsallah bi sıkıntıcıkmaz canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun inşallah haberdar et bizi...
İnsallah bi sıkıntıcıkmaz canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun inşallah haberdar et bizi...Kızlar Nasılsıniz inşallah melekleriniz tez vakitte karninizda sonra kollarınizda olur bizim de oglusumla eeken doğum riskimiz yüksek şekerimizde problem çıkmadı ama suyum sınıra yaklaşıyor nerdeyse birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim 3 haftaya indi kontrollerimiz
Bizde öpüyoz cnm sizi kocamanmerhaba hanımlar kızımla bende size kocaman öpücükler
İnşallah cnm çok dua et bize...Siz de sağlıkla kavuşun İnşallah oğluşunla..Rabbim sorunsuz şekilde kurtarsın zamanında İnşallah..Kızlar Nasılsıniz inşallah melekleriniz tez vakitte karninizda sonra kollarınizda olur bizim de oglusumla eeken doğum riskimiz yüksek şekerimizde problem çıkmadı ama suyum sınıra yaklaşıyor nerdeyse birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim 3 haftaya indi kontrollerimiz
Nasılsın canım nasıl gidiyor
Kızlar Nasılsıniz inşallah melekleriniz tez vakitte karninizda sonra kollarınizda olur bizim de oglusumla eeken doğum riskimiz yüksek şekerimizde problem çıkmadı ama suyum sınıra yaklaşıyor nerdeyse birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim 3 haftaya indi kontrollerimiz
sağol canım iyi gidiyor çok şükür.
suyunuz arttıgı ıcınmı erken dogum rskın var onu anlamadım.
çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?