Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

merhaba kızlar ben de şubat ayında kalp atışı alamadığımız için 8 haftalık olması gereken ama gelişememiş bebeğimi kaybettim kürtaj oldum doktor 3 ay dedi ama biz bu ay 2. adetten sonra tekrar korunmamaya başladık.
umarım hayırlısıyla sağlıklı gebeliklere ve bebişlerimize kavuşuruz

bir de size bir şey sormak istiyorum kürtaj sonrası patoloji sonucumda herhangi bir sorun çıkmadı iltihab enfeksiyon vb doktor önlem olarak ikinci seferde kan pıhtılaşmasına karşı ilaç kullanıcaz dedi tecrübeli olan varsa bu ilaca hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda hemen mi başlamak gerekiyor
çünkü Allah kısmet ederse ikinci kez hemen doktora gitmek istemiyorum hcg yükseldi mi yok boyutları normal mi diye 2 gnde bir test yaptırmak doktora gitmek de beni çok endişelendirmişti sürekli düşünür olmuştum aklıma hep kötü şeyler getirmiştim sonu da kötü oldu o yüzden tekrar bunları yaşamak istemiyorum kısmet olursa bebişimin biraz büyümesini beklemek istiyorum doktora gitmek için cevap verirseniz sevinirim :)

ben de kürtajdan sonraki ilk adet 1 ay sonra geldi, sonra 12 gün sonra tekrar geldi, sonra 3 hafta sonra ve en son da 28 gün sonra geldi. araştırdım biraz, kürtajdan sonra ilk 3 ay düzensizlik olabiliyomuş. bundan sonra düzene girer umarım.
hepimiz müjdeli haberi verelim burdan hayırlısıyla :)

Geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah ilaç hakkında bi bilgim yojk ama diqer soledııklerını uyqulaman doqru olabılır hep stresi yasamaktansa bi müddet sonra gitmrk daha iyi olur Allahım tekrar nasip etsin hepimize inşallah...

Evet cok qörülebılıo düzensizlik inşallah en kısa zamanda qelır bebişler...

ayyy canım inşallah meleğin göbeğine konmuştur :)
İnşallah canım ama cok fazla beyaz akıntım var kabızım bide bilmıorum ben var gibi hissdıorum ama göğüslerim cok acımıo sadece dolu dolu okadar ama beklıycem haftasonuna kadar hemen qitmıycem testte yapmıycam...

evet canım bekle bakalım ne olcak daha once de olmuştu bu hayal kırıklığı yaşadın .
ama inşallahhh beklediğin şey olur :)

Şimdi gördüm cnm bekle bence de..İnşallah gelmez 9 ay kırmızılar da musmutlu olursun sen de bebişinle..Güzel haberler gelir bu defa İnşallah..
Bi yanım akşam ver kurtul dıo bi yanım bekle dıo bende bılmıorum canım ne yapıyım akıl verin...

Bi yanım akşam ver kurtul dıo bi yanım bekle dıo bende bılmıorum canım ne yapıyım akıl verin...
Ben artık tam bir hafta geçmeden evde test bile yapmayacağım die söz verdim kendime..Testi negatif görmek çok kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…