- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.201
ben de kürtajdan sonraki ilk adet 1 ay sonra geldi, sonra 12 gün sonra tekrar geldi, sonra 3 hafta sonra ve en son da 28 gün sonra geldi. araştırdım biraz, kürtajdan sonra ilk 3 ay düzensizlik olabiliyomuş. bundan sonra düzene girer umarım.Aynen canım öle yap inşallah gerek kalmaz kalırsın hemen hamile...Yok canım olmadı ben hep 28 günde olurum adet kürtajdan sonrada 28.gün oldum ama 2 ay önce bi 4 gün gecikemm olmuştu oda stresten diye düşünüorum sende oldumu peki...
Geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah ilaç hakkında bi bilgim yojk ama diqer soledııklerını uyqulaman doqru olabılır hep stresi yasamaktansa bi müddet sonra gitmrk daha iyi olur Allahım tekrar nasip etsin hepimize inşallah...bir de size bir şey sormak istiyorum kürtaj sonrası patoloji sonucumda herhangi bir sorun çıkmadı iltihab enfeksiyon vb doktor önlem olarak ikinci seferde kan pıhtılaşmasına karşı ilaç kullanıcaz dedi tecrübeli olan varsa bu ilaca hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda hemen mi başlamak gerekiyor
çünkü Allah kısmet ederse ikinci kez hemen doktora gitmek istemiyorum hcg yükseldi mi yok boyutları normal mi diye 2 gnde bir test yaptırmak doktora gitmek de beni çok endişelendirmişti sürekli düşünür olmuştum aklıma hep kötü şeyler getirmiştim sonu da kötü oldu o yüzden tekrar bunları yaşamak istemiyorum kısmet olursa bebişimin biraz büyümesini beklemek istiyorum doktora gitmek için cevap verirseniz sevinirim :)
Evet cok qörülebılıo düzensizlik inşallah en kısa zamanda qelır bebişler...ben de kürtajdan sonraki ilk adet 1 ay sonra geldi, sonra 12 gün sonra tekrar geldi, sonra 3 hafta sonra ve en son da 28 gün sonra geldi. araştırdım biraz, kürtajdan sonra ilk 3 ay düzensizlik olabiliyomuş. bundan sonra düzene girer umarım.
hepimiz müjdeli haberi verelim burdan hayırlısıyla :)
ayyy canım inşallah meleğin göbeğine konmuştur :)Günaydın KızlarrBenim adet 2 gün qeçti
İnşallah canım ama cok fazla beyaz akıntım var kabızım bide bilmıorum ben var gibi hissdıorum ama göğüslerim cok acımıo sadece dolu dolu okadar ama beklıycem haftasonuna kadar hemen qitmıycem testte yapmıycam...ayyy canım inşallah meleğin göbeğine konmuştur :)
evet canım bekle bakalım ne olcak daha once de olmuştu bu hayal kırıklığı yaşadın .İnşallah canım ama cok fazla beyaz akıntım var kabızım bide bilmıorum ben var gibi hissdıorum ama göğüslerim cok acımıo sadece dolu dolu okadar ama beklıycem haftasonuna kadar hemen qitmıycem testte yapmıycam...
Aynen canım amin inşallah bende öle düşünüorum canım daha kötü oluorum sonra...evet canım bekle bakalım ne olcak daha once de olmuştu bu hayal kırıklığı yaşadın .
ama inşallahhh beklediğin şey olur :)
Cnm kan vercektin hani vermedin mi?Günaydın KızlarrBenim adet 2 gün qeçti
Şimdi gördüm cnm bekle bence de..İnşallah gelmez 9 ay kırmızılar da musmutlu olursun sen de bebişinle..Güzel haberler gelir bu defa İnşallah..Aynen canım amin inşallah bende öle düşünüorum canım daha kötü oluorum sonra...
Günaydın KızlarrBenim adet 2 gün qeçti
Bi yanım akşam ver kurtul dıo bi yanım bekle dıo bende bılmıorum canım ne yapıyım akıl verin...Şimdi gördüm cnm bekle bence de..İnşallah gelmez 9 ay kırmızılar da musmutlu olursun sen de bebişinle..Güzel haberler gelir bu defa İnşallah..
İnşallah canım ya...Ayy hadi inşallah canım yaaa güzel haberlerle...
Cnm benim bekle bence daha önce de gecikmen olmuştu ya 4 gün geçsin 5. gün ver bence..Bi yanım akşam ver kurtul dıo bi yanım bekle dıo bende bılmıorum canım ne yapıyım akıl verin...
Demi öle yapıyım canım böle daha cok üzülüyorum sonra...Cnm benim bekle bence daha önce de gecikmen olmuştu ya 4 gün geçsin 5. gün ver bence..
Canimmm umarim guzel seyler olurGünaydın KızlarrBenim adet 2 gün qeçti
Ben artık tam bir hafta geçmeden evde test bile yapmayacağım die söz verdim kendime..Testi negatif görmek çok kötü bir durumBi yanım akşam ver kurtul dıo bi yanım bekle dıo bende bılmıorum canım ne yapıyım akıl verin...
Bence de öyle yap cnm..Demi öle yapıyım canım böle daha cok üzülüyorum sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?