Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Oy Oy kısmet cnm..Zamanı var daha demek ki..İçimizdeki umut bitmeden gelseler iyiydi
Ypacak bişey yok kuzum napıyım gidicem rahim fliminide cektircem sonra 2 ay falan ne doktora gidicem ne bişey yapıcam tatile gidip kafamı daqıtıp yaz havasının tadını cıkarcam daha evleneli 1 sene olmadı yasamadıqımız bişey kalmadı huzur bırakmadık kendimizdede eşlerimizdede zaman tanıycam artık...

Çok doğru düşünmüşsün cnm sanırım benim de öle yapmam lazım..Yarın doktora gideceğim bakalım ne olcak..Ne diyeceğimi de bilmiom açıkcası tam olarak ama..Ya şimdi ben uzağım memleketten ya millet yok mu bebek falan dio sinir oluorum..Ve artık çok duygusal olmaya başladım telde konuşurken bile sorduklarında ağlamaya başlıom..Bayramda gidince ne olur bilmiorum.Bayramı da zehir ederim böle devam edersem kendime..

At aklından canım git gez dolaş eqlen eminim olucak ne kendini ne aileni üz bayramını yaşa güzelce yoksa olmuycak bılıorum...

At aklından canım git gez dolaş eqlen eminim olucak ne kendini ne aileni üz bayramını yaşa güzelce yoksa olmuycak bılıorum...
Öyle yapmaya çalışcm cnm umarım başarırım..Hayatı zehir ediyorum böle kendime de eşime de..Doktora bir gideyim bakalım..Çocuk istiyorum artık 3 aydır korunmuyoruz olmadı bir kontrole gideyim dedim diyeceğim ne dicek bakalım..Sonrası da Allaha kalmış nasipse olur İnşallah..

Aynen canım inşallah başarılı olabiliriz bi qit bakalım yapılsın testlerin inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım...

Kizlar naoiyosunz sesiniz solugunz cikmiyo :) gerci bende pek yazmiyorm sevkim yok

Bende dukkandayim isler sakin sikiliyorm klomen iciyorm istahim kapandi canm hic bisey istemiyo havalardan mi yoksa ilactanmi bilemiyorm :S
keşke benimde iştahım kapansa biraz az kilo alırım belki :)

ilacın yan etkilerine baksana belki ilaç yapıyordur.

keşke benimde iştahım kapansa biraz az kilo alırım belki :)

ilacın yan etkilerine baksana belki ilaç yapıyordur.
Senin kapanmasin canim bebise vitamn lazim :) icerde bi kurtcugun var yemek bekliyo :) ayyy okudum ama istahsizlik yoktu sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…