Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

geçmiş olsun anım sevindim birşey çıkmamasına :) artık akışına bırakıp kafanı dağıtman lazım bebeğe odaklanma anı yaşa :)
Aynen cnm öyle yapacağım hastanede bir hemşire abla vardı daha erken değil mi diyor istemek için.. Yani ben de öyle düşünüyorum artık..Bir sorun yokmuş çok şükür akışına bırakmakda fayda var..Bu aralar kendimi çok yıpratmıştım çünkü..Hayırlsı olsun artık cnm :) Sen nasılsın prensesimiz nasıl ?

evet canım daha evleneli bir yıl oldu senin yanlış hatırlamıyorsam evliliğinin tadını çıkar önce bi yaşında küçük. akışına bırak zamanı gelince bebeğin gelecektir.
ben iyiyim kızımın keyfi yerinde 27 mayısta randevumuz varşeker yuklemesi yapılacak ınsallah oda guzel cıkar

Günaydın Kızlar...

Canım acayip mide bulantısı yaptı bende ondan kapanıo zaten...
Gunaydin canim mide bulantm hafif var canim bisey istemiyo
Ben doktordan geldim şimdi..Bir sorun yok yumurtalar da rahim de iyi görünüo dedi folik asit kullan dedi yazdı başka da birşey yapmadı :)
gecmis olsun canim kafan rahatlamistr sakince gelsin bebisin insllah

Gunaydin canim mide bulantm hafif var canim bisey istemiyo
gecmis olsun canim kafan rahatlamistr sakince gelsin bebisin insllah
Evet cnm rahatladım psikolojik olarak da...Çok şükür halimize..Rabbim hastalık sıkıntı vermesin de çocuk da olur İnşallah zamanı gelince hepimizin de :)

İnş canım benim çok sağol..İyidir İnş prenses..9 ay oldu evleneli cnm daha 1 yıl bile olmadı..Olur İnşallah zamanı gelince

Kizlar sizler teni evlisiniz acele etmeyin cocuk istemeye basladiktan sonra iliskilerde ben daha degisik hissetmeye basladim cocuk istemeden once daha guzeldi sanki benevleneli eylulde 4 yil olacak 1 yildir bebi istiyoruz evliliginzn bugunlern tadini cikarin cocuk olunca guzel olur evlilik ama zorluklarini da unutmayalim :)

Evet cnm çok haklısın..Erekn daha 1 yılımız dolmadı..Nerden geldi bu çocuk sevgisi bilmiorum..Ha olunca çok zorlancam farkındayım, gurbetteyim çalışıyorum bakıcı bilmem ne zor işler..En iyisi evliliğimizin tadını çıkarmak Rabbim nasip ederse olur, fazla zorlamamak lazım..Odaklanmıştım ben bayağı bii..Artık kendime gelmem lazım :)

Beence odaklanma canim iliskilerini takip etme caniniz ne zaman istiyo o zaman olsun eminim boyle daha kolay gelecek bebisin :) keske bende bu kadr beklemeseydim 1 yil ideal bi sure ama esime dinletemedm o arada ev aldik araba aldk kafamz anca rahatladi :)

Kısmet cnm Rabbim nasip ederse olur İnşallah..Herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek lazım..

evliliğimin 2. yılında hamile olduğum öğrendim tamda planladıgım zamanda olmuştu ama malesef nasip olmadı .peşine 2 ay sonra hiç kafamda yokken hamile olduğumu öğrendim ki bu süreci sizde çok yakından takip ettiniz sağolun ve Allah nasip ederse evliliğimin 3. yılına kızımızla gireceğiz.

Kizlar yeni bir sey ogrendm burda kadnlar klubundede sayfa acilmis preseed diye bir lej bunu kullanan cogu kisi hamile kalmis varmi duyan biraz arastrdm cok fazla kisi bununla hamile kalmis jeli vajinaya sikiomusuz ..

Senin zamanlamanda cok ii olmus canim Allahim bizlerede nasip etsin isimle dua ediyorum kusummelek senin adin melek dimi? Benm bebisim olursa 5. Yilimizi cekirdek aile olarak kutlucz :) bu yil gecti artik

Senin zamanlamanda cok ii olmus canim Allahim bizlerede nasip etsin isimle dua ediyorum kusummelek senin adin melek dimi? Benm bebisim olursa 5. Yilimizi cekirdek aile olarak kutlucz :) bu yil gecti artik
yavrum ben hesaplamadım valla tesadüf ağustos ayının bızım ıcın ayrı bır yerı vr nedense.
eşimle agustos ayında sevgili olduk, ağustos ayında evlendik, ağustos ayında ilk hamile oldugumu ogrendim( sonu kotu oldu), şimdide nasip olursa agustos ayında kızımızı kucağımıza alacağız.

dilerim seninde 5. yılında bebeğin kucağında olur.

Çok iyi olacak cnm İnşallah :) Kızınla nice yıllar geçirirsiniz İnşallah mutlu huzurlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…