- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.261
Yok tatlım Döne adım :) arkadaşız ya facedenSenin zamanlamanda cok ii olmus canim Allahim bizlerede nasip etsin isimle dua ediyorum kusummelek senin adin melek dimi? Benm bebisim olursa 5. Yilimizi cekirdek aile olarak kutlucz :) bu yil gecti artik
Hiç bilmiom cnm duymadım öle bşe nasıl oluyormuş ki çok ilginçKizlar yeni bir sey ogrendm burda kadnlar klubundede sayfa acilmis preseed diye bir lej bunu kullanan cogu kisi hamile kalmis varmi duyan biraz arastrdm cok fazla kisi bununla hamile kalmis jeli vajinaya sikiomusuz ..
Agustosta var bisiler demekki :) amin canim insallahyavrum ben hesaplamadım valla tesadüf ağustos ayının bızım ıcın ayrı bır yerı vr nedense.
eşimle agustos ayında sevgili olduk, ağustos ayında evlendik, ağustos ayında ilk hamile oldugumu ogrendim( sonu kotu oldu), şimdide nasip olursa agustos ayında kızımızı kucağımıza alacağız.
dilerim seninde 5. yılında bebeğin kucağında olur.
canim kusura bakma facede karistiriyorm tmm 2. Hatrlatma oldugu icin unutmam :) facede goruyorm ama hangi nick arkaas acaba diyorm :) balik hafiza benYok tatlım Döne adım :) arkadaşız ya facedenbiz de 2. yılımızı kutlarız herhalde nasip olursa
Yok cnm estağfirullah :)Agustosta var bisiler demekki :) amin canim insallah
canim kusura bakma facede karistiriyorm tmm 2. Hatrlatma oldugu icin unutmam :) facede goruyorm ama hangi nick arkaas acaba diyorm :) balik hafiza ben
Vala cnm netten baya arasdrdm hamilelik % 99 yaziyor cok fazla yorum var hamile olan cok kisi var bilmiom dontora gidersem sorucam kullanmamda saknca var mi yok mu diyeHiç bilmiom cnm duymadım öle bşe nasıl oluyormuş ki çok ilginç
Sor bakalım cnm ne dicek..Vala cnm netten baya arasdrdm hamilelik % 99 yaziyor cok fazla yorum var hamile olan cok kisi var bilmiom dontora gidersem sorucam kullanmamda saknca var mi yok mu diye
AynennnRelax takılıoruz bundan sonraaa :)
Günaydın cnm nasılsın ??Günaydın Kızlar...
İyi canım çok şükür sen nasılsın ?Günaydın cnm nasılsın ??
Kizlar 13.30 da dr randevum var dua edin olumlu konussun yumyum 3_4tane olsunlar :)
İnşallah olmuştur canım heber ver bize :)Kizlar 13.30 da dr randevum var dua edin olumlu konussun yumyum 3_4tane olsunlar :)
Canım benim inan yasadıqın duyguyu cok merak edıorum edıoruz Allah razı olsun duaların için inşallah bizde yasarız o qüzel günleri hiç üzülme inşallah hersey senin içinde bebeqin içinde qüzel olur Allah yar ve yardımcı olsun bebeqin san aşans güzellik saqlık qetirsin inşallah bizde sizi cok öpüyoruz birbirinize dikkat edin...Uykusuzluktan vücudum beynim yeni düzene alışmaya çalışırken sakin sizi unuttugumu zannetmeyin :)gece uyandikca teheccut saatlerinde sabah ezanlarinda her aklıma geldikçe dualarimdasiniz. .Rabbim hayırlısiyla sizede nasip etsin. Inanin hiç hamile olmamisim gibi hissediyorum. Bugunler unutulacak güzel günler gelecek. Konuyu açtığımda eski yazıları vs görünce hiç yasamamisim gibi hissediyorum inşallah sizde öyle olacaksınız. Bizimde sarılık vardı kontroller derken hastanelerdeydik. Birde üstüne inat kızım emmiyor süt sagmakla uğraşıyorum psikolojim in bozulmasına az kaldı bu gidişle .her kafadan ses. Sanki bile bile emzirmiyorum:)banada doktor en kisa zamanda ameliyat diyor ve günlerim aglamakla geçiyordu birkaç gündür daha iyiyim aglamiyorum şimdilik. Blummmm hayırlı haberlerini alalım doktordan gelince. Hepinizi ayrı ayrı sütten ekşi kokulu olarak öpüyorum pis pis:) rabbim büyük hep beraber neler yaşadık neler. .ama allah ol demeden olmadığını biliyoruz kafaniz rahat eslerinizle gunleriniz aşk dolu geçsin :)
cnm bnm İnş Rabbim güldürsün yüzünü..Kizlar 13.30 da dr randevum var dua edin olumlu konussun yumyum 3_4tane olsunlar :)
İyiyim cnm Allaha çok şükür..Yuvarlanıp gidioz işte ne olsun..Hayat aynen devam edio..İyi canım çok şükür sen nasılsın ?
Öyle tabi canım Allahım hayırlsıını versin inşallah ...Benimde çarşamba günü rahim filmim var bakalım korku sardı içimi inşallah temiz çıkar...İyiyim cnm Allaha çok şükür..Yuvarlanıp gidioz işte ne olsun..Hayat aynen devam edio..
Cnm benim tüm zorluklar geçiyor zamanla..Ne güzel kızınla vakit geçiriyorsun..Rabbim hayırlısı ile bize de yaşatsın İnşallah bu güzel duygyu..Sana da acil şifalar versin umarım bir an evvel geçer hastalığın minik kızınla doya doya vakit geçirirsin..Uykusuzluktan vücudum beynim yeni düzene alışmaya çalışırken sakin sizi unuttugumu zannetmeyin :)gece uyandikca teheccut saatlerinde sabah ezanlarinda her aklıma geldikçe dualarimdasiniz. .Rabbim hayırlısiyla sizede nasip etsin. Inanin hiç hamile olmamisim gibi hissediyorum. Bugunler unutulacak güzel günler gelecek. Konuyu açtığımda eski yazıları vs görünce hiç yasamamisim gibi hissediyorum inşallah sizde öyle olacaksınız. Bizimde sarılık vardı kontroller derken hastanelerdeydik. Birde üstüne inat kızım emmiyor süt sagmakla uğraşıyorum psikolojim in bozulmasına az kaldı bu gidişle .her kafadan ses. Sanki bile bile emzirmiyorum:)banada doktor en kisa zamanda ameliyat diyor ve günlerim aglamakla geçiyordu birkaç gündür daha iyiyim aglamiyorum şimdilik. Blummmm hayırlı haberlerini alalım doktordan gelince. Hepinizi ayrı ayrı sütten ekşi kokulu olarak öpüyorum pis pis:) rabbim büyük hep beraber neler yaşadık neler. .ama allah ol demeden olmadığını biliyoruz kafaniz rahat eslerinizle gunleriniz aşk dolu geçsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?