Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Senin zamanlamanda cok ii olmus canim Allahim bizlerede nasip etsin isimle dua ediyorum kusummelek senin adin melek dimi? Benm bebisim olursa 5. Yilimizi cekirdek aile olarak kutlucz :) bu yil gecti artik
Yok tatlım Döne adım :) arkadaşız ya faceden biz de 2. yılımızı kutlarız herhalde nasip olursa

Kizlar yeni bir sey ogrendm burda kadnlar klubundede sayfa acilmis preseed diye bir lej bunu kullanan cogu kisi hamile kalmis varmi duyan biraz arastrdm cok fazla kisi bununla hamile kalmis jeli vajinaya sikiomusuz ..
Hiç bilmiom cnm duymadım öle bşe nasıl oluyormuş ki çok ilginç

Agustosta var bisiler demekki :) amin canim insallah
Yok tatlım Döne adım :) arkadaşız ya faceden biz de 2. yılımızı kutlarız herhalde nasip olursa
canim kusura bakma facede karistiriyorm tmm 2. Hatrlatma oldugu icin unutmam :) facede goruyorm ama hangi nick arkaas acaba diyorm :) balik hafiza ben

Uykusuzluktan vücudum beynim yeni düzene alışmaya çalışırken sakin sizi unuttugumu zannetmeyin :)gece uyandikca teheccut saatlerinde sabah ezanlarinda her aklıma geldikçe dualarimdasiniz. .Rabbim hayırlısiyla sizede nasip etsin. Inanin hiç hamile olmamisim gibi hissediyorum. Bugunler unutulacak güzel günler gelecek. Konuyu açtığımda eski yazıları vs görünce hiç yasamamisim gibi hissediyorum inşallah sizde öyle olacaksınız. Bizimde sarılık vardı kontroller derken hastanelerdeydik. Birde üstüne inat kızım emmiyor süt sagmakla uğraşıyorum psikolojim in bozulmasına az kaldı bu gidişle .her kafadan ses. Sanki bile bile emzirmiyorum:)banada doktor en kisa zamanda ameliyat diyor ve günlerim aglamakla geçiyordu birkaç gündür daha iyiyim aglamiyorum şimdilik. Blummmm hayırlı haberlerini alalım doktordan gelince. Hepinizi ayrı ayrı sütten ekşi kokulu olarak öpüyorum pis pis:) rabbim büyük hep beraber neler yaşadık neler. .ama allah ol demeden olmadığını biliyoruz kafaniz rahat eslerinizle gunleriniz aşk dolu geçsin :)

Canım benim inan yasadıqın duyguyu cok merak edıorum edıoruz Allah razı olsun duaların için inşallah bizde yasarız o qüzel günleri hiç üzülme inşallah hersey senin içinde bebeqin içinde qüzel olur Allah yar ve yardımcı olsun bebeqin san aşans güzellik saqlık qetirsin inşallah bizde sizi cok öpüyoruz birbirinize dikkat edin...

İyiyim cnm Allaha çok şükür..Yuvarlanıp gidioz işte ne olsun..Hayat aynen devam edio..
Öyle tabi canım Allahım hayırlsıını versin inşallah ...Benimde çarşamba günü rahim filmim var bakalım korku sardı içimi inşallah temiz çıkar...

Cnm benim tüm zorluklar geçiyor zamanla..Ne güzel kızınla vakit geçiriyorsun..Rabbim hayırlısı ile bize de yaşatsın İnşallah bu güzel duygyu..Sana da acil şifalar versin umarım bir an evvel geçer hastalığın minik kızınla doya doya vakit geçirirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…