- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.281
İnş cnm diğer sonuçların ne oldu?Öyle tabi canım Allahım hayırlsıını versin inşallah ...Benimde çarşamba günü rahim filmim var bakalım korku sardı içimi inşallah temiz çıkar...
Onlarda pazartesi cıkıcak canım...İnş cnm diğer sonuçların ne oldu?
Hayırlısı olsun cnm temiz çıkar inş sonuç..Rahim filmini nasıl çekiyorlar ki acaba bilion mu sen ?Onlarda pazartesi cıkıcak canım...
Amin canım saol inşallah...Canım bi alet kyup rahime karın içerisine ve tüplere sıvı yolluolar gçiomu geçmiomu dıye oda aqrı yapıomus tabi...Hayırlısı olsun cnm temiz çıkar inş sonuç..Rahim filmini nasıl çekiyorlar ki acaba bilion mu sen ?
anladım cnm inşallah sorunsuz bir şekilde hallolur. .temiz çıkar sonuçlarAmin canım saol inşallah...Canım bi alet kyup rahime karın içerisine ve tüplere sıvı yolluolar gçiomu geçmiomu dıye oda aqrı yapıomus tabi...
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Kizlar 13. Gunumde buyuk bi yumum var solda sagdada gelisen 3 tane yum var carsamba 15. Gun yine gidicem onlarn gelisimine bakacak ve o gun igneyi vuracak insallah onlarda is gorur :) olmazsa da bi yumu yakalamaya calisicazzz :) sevcanim rahim filmnde insallah temiz cikar bayiltcak mi?bana daha gerek yok dedi :Sİnşallah olmuştur canım heber ver bize :)
ayyyy canim kiyamam Allah dualarini kabul etsin canim ameliyatini da hayirlisiyla atlatacaksin canim suan kizina kavustun ya onun tadini cikar :) miletin dedigine gic bakma herkes her seyi biliyo ve konusuyo maalesef sen bildiini yap senden daha iyi kimse bebisine bakamazUykusuzluktan vücudum beynim yeni düzene alışmaya çalışırken sakin sizi unuttugumu zannetmeyin :)gece uyandikca teheccut saatlerinde sabah ezanlarinda her aklıma geldikçe dualarimdasiniz. .Rabbim hayırlısiyla sizede nasip etsin. Inanin hiç hamile olmamisim gibi hissediyorum. Bugunler unutulacak güzel günler gelecek. Konuyu açtığımda eski yazıları vs görünce hiç yasamamisim gibi hissediyorum inşallah sizde öyle olacaksınız. Bizimde sarılık vardı kontroller derken hastanelerdeydik. Birde üstüne inat kızım emmiyor süt sagmakla uğraşıyorum psikolojim in bozulmasına az kaldı bu gidişle .her kafadan ses. Sanki bile bile emzirmiyorum:)banada doktor en kisa zamanda ameliyat diyor ve günlerim aglamakla geçiyordu birkaç gündür daha iyiyim aglamiyorum şimdilik. Blummmm hayırlı haberlerini alalım doktordan gelince. Hepinizi ayrı ayrı sütten ekşi kokulu olarak öpüyorum pis pis:) rabbim büyük hep beraber neler yaşadık neler. .ama allah ol demeden olmadığını biliyoruz kafaniz rahat eslerinizle gunleriniz aşk dolu geçsin :)
Ben cok sukur iyiyim canim yogun geciyo gunlerim faceden takip ediyoum seni :) insallah vesile olur canim bilmiyoruz bekleyip gorcez :) seninde ultrasonun iyi gcecek merk etme haber ver bbize optum seni ve kizceni :)kızlar ii geceler herkes iidir umarım sevcan cnm inş güzel haberler alırsın seda cnm inş sennde olacak bu ay arkadaşımın birinn hiç çocuğu olmuyordu klomen ve çatlamayla hamile kaldı şimdi 16 haftalık hamile darısı hepinize inş hep dualarımdasınız beni sorarsanız şimdilk iim bu ay sonu detaylı var korku içinde onu bekliyorum inş hayırlı haberler alırım
cnm bnm inş valla bnde senden bekliyorum güzel haber kaç gnde belli olur acaba senn bizde seni öptük güzel teyzesiBen cok sukur iyiyim canim yogun geciyo gunlerim faceden takip ediyoum seni :) insallah vesile olur canim bilmiyoruz bekleyip gorcez :) seninde ultrasonun iyi gcecek merk etme haber ver bbize optum seni ve kizceni :)
Igneden snra 12. Gunde cikiyomus canim bakalim gunler nasil gececek :)cnm bnm inş valla bnde senden bekliyorum güzel haber kaç gnde belli olur acaba senn bizde seni öptük güzel teyzesi
yapıldı mı cnm senin iğne şimdi ay heyecanlı bekleyiş inş güzel olacak sonuIgneden snra 12. Gunde cikiyomus canim bakalim gunler nasil gececek :)
Canım inşallah güzel haberlerle qelirsin :)Igneden snra 12. Gunde cikiyomus canim bakalim gunler nasil gececek :)
Biz iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl umarım hiç bir sıkıntı çıkmadan alırsın kucaqına bebeqini canım dualarımız seninle.. :)kızlar ii geceler herkes iidir umarım sevcan cnm inş güzel haberler alırsın seda cnm inş sennde olacak bu ay arkadaşımın birinn hiç çocuğu olmuyordu klomen ve çatlamayla hamile kaldı şimdi 16 haftalık hamile darısı hepinize inş hep dualarımdasınız beni sorarsanız şimdilk iim bu ay sonu detaylı var korku içinde onu bekliyorum inş hayırlı haberler alırım
Günaydın cnm iyi yapmşsın..Günaydın Kızlar...Ben bu ayda çektirmekten vazgeçtim rahim filmini olmazsa öbür ay çektircem bakalım siz napıosunuz...?
Aynen canım bu ayda beklemek istedim bakalım ne olcak..Günaydın cnm iyi yapmşsın..
Cnm bizde sukur iiyiz şimdilik buyuyoruz ama hep bir korku Var kayıplar yaşadığım icin rabbin korusun cnm bnmde dualarim sizinle ins guzel haberlerinizi alacağım sonuçta dusukte yapsak hamile kalabiliyiruz hic moralinizi bozmadan devam demek zamanı var ve gelecek o bebisBiz iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl umarım hiç bir sıkıntı çıkmadan alırsın kucaqına bebeqini canım dualarımız seninle.. :)
Çok sevindim iyi olmanıza canım hep böle dewam eder inşallah saq salim alırsın meleqini kucaqına..Amin canım saqolasın inşallah tek tesellim o şükürler olsunki hamile kalabilioruz ve ine olucak Allahımın izniyle inşallah...Cnm bizde sukur iiyiz şimdilik buyuyoruz ama hep bir korku Var kayıplar yaşadığım icin rabbin korusun cnm bnmde dualarim sizinle ins guzel haberlerinizi alacağım sonuçta dusukte yapsak hamile kalabiliyiruz hic moralinizi bozmadan devam demek zamanı var ve gelecek o bebis
tabi olacak cnm benm rabbim dermansiz dert vermesin kiminin hemen olur kiminin biraz bekletir yeterki verdiğinde rabbim yine ayni sıkıntılari yasatmadan kucagimiza almayı nasip etsinÇok sevindim iyi olmanıza canım hep böle dewam eder inşallah saq salim alırsın meleqini kucaqına..Amin canım saqolasın inşallah tek tesellim o şükürler olsunki hamile kalabilioruz ve ine olucak Allahımın izniyle inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?