- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.301
AleykümSelam canım nasılsın bebiş nasıl?slm herkese
iyidir canım çok şükür.sen napıyorsun nasılsınAleykümSelam canım nasılsın bebiş nasıl?
Allah iyilik versin canım bende iyiym çok şükür aynı dewam işte..iyidir canım çok şükür.sen napıyorsun nasılsın
evrem naptı doğum yaptı değilmi...diğre kızlardan ne haber..senin nasıl gidiyor doktora gidiyormusunAllah iyilik versin canım bende iyiym çok şükür aynı dewam işte..
Evet yaptı canım saqlıklı ikiside Allaha şükür...Ben qidiyorum bi sıkıntı yok yumurtalarım kendi büyüyüp kendi çatlıo öbür ay rahim filmim var bakalım ne olcak...Diğer kızlarda aynı doktor ev iş dewam yani hepimiz anlıycan canım...evrem naptı doğum yaptı değilmi...diğre kızlardan ne haber..senin nasıl gidiyor doktora gidiyormusun
ama hamile kalabiliyorsun neden gerek görüldü rahim filmineEvet yaptı canım saqlıklı ikiside Allaha şükür...Ben qidiyorum bi sıkıntı yok yumurtalarım kendi büyüyüp kendi çatlıo öbür ay rahim filmim var bakalım ne olcak...Diğer kızlarda aynı doktor ev iş dewam yani hepimiz anlıycan canım...
Ben istedim canım bi o kaldı yaptırmadıqım ymurtalarımda kendiliqinden catlıo eşimdede sıkıntı yok...ama hamile kalabiliyorsun neden gerek görüldü rahim filmine
anladım canım...hakkında hayırlısı olsun..zamanını bekliyordur o...Ben istedim canım bi o kaldı yaptırmadıqım ymurtalarımda kendiliqinden catlıo eşimdede sıkıntı yok...
Tabiki hayırlısı canım yapcak bişey yok...anladım canım...hakkında hayırlısı olsun..zamanını bekliyordur o...
daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama 41 ayrı kişiye 41 hurmaya meryem suresi okutup eşinle birlikte yiyin canımTabiki hayırlısı canım yapcak bişey yok...
Tamm canım yaparım yok duymamıştım ama okuturum cok saol...daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama 41 ayrı kişiye 41 hurmaya meryem suresi okutup eşinle birlikte yiyin canım
Evet canim yapildi dun :)yapıldı mı cnm senin iğne şimdi ay heyecanlı bekleyiş inş güzel olacak sonu
Hadi cnm cok guzel muhakkak haber verEvet canim yapildi dun :)
Tamam canim :) insallah sonucu guzel olurHadi cnm cok guzel muhakkak haber ver
Insallah canim insallah :) hepimiz hamis olalim artikCanım inşallah güzel haberlerle qelirsin :)
Bekelyelim bakalım cnm..Rabbim hayır eylesin sonumuzu..Aynen canım bu ayda beklemek istedim bakalım ne olcak..
Günaydın canım Sanada hayırlı cumalar...Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar..
Günaydın cnm sana da hayırlı cumalarHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?