- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.321
Hayırlı cumalar canım Amin cümlemizin inşallah...Hayirli cumalar kizlar ....dualariniz kabul olsun insallah
Saol anım sanada hayırlı cumalar Amin inşallah cok saol..İyi olmanıza sevindim cinsiyeti öqrenince haber ver bize...Hayirli cumalar kizlar Allah hepinizin gonlunden gecen dualari en kisa zamanda kabul eder insallah .... Biz iyiyiz cok sukur bulantilar hafifledi cok sukur..... Bir yanda korku bir yanda onun varligini bilmek cok mutlu ediyo Allahim en kisa zamanda hepiniz nasipp etsin insallah gusel hatunlar :)
Canm o ilac hakkinda bir bilgim yok ne icin kullaniliyorslm herkese inofolic. kullanip gebe kalan var mi aranizda
Hosgldn cnm gecmis olsn 8 ay oldu cnm hala beklemedeyim nasip ne zaman olursa artık ve umitler yitio insan yipranio kisaca gecmek bilmeyen gunler canimMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 9 haftalık olması gereken bebeğimiz 6.haftada kalmış ve 26 martta aldırdım uzunca bi süre stresten adet göremedim bende 18 mayısta oldum sonunda doktor herşey normal dedi coraspin verdi folik asit verdi ve gönderdi korunmayında dedi benim sorum şu 2 ay oluyo benim kürtaj olalı ne zaman tekrar hamile kaldınız
Kizlar kan pihtilasmasi cikti bendeHamile kalir kalmaz iqnrye baslancak baska bi sknti yokmus Allaha şükür ama hissediodum ben yani...
Kizlar kan pihtilasmasi cikti bendeHamile kalir kalmaz iqnrye baslancak baska bi sknti yokmus Allaha şükür ama hissediodum ben yani...
Canimmm sasirdim ayyy bende mi yaptirsam acaba ? Iyi oldugu ogrendigin tedbirini alacaksin hemen hic uzulmeKizlar kan pihtilasmasi cikti bendeHamile kalir kalmaz iqnrye baslancak baska bi sknti yokmus Allaha şükür ama hissediodum ben yani...
Canim ya uzulme bak en azından bir sebebin ve ilacin var rabbim verdiginde sende hemen tedbirini alican insallahKizlar kan pihtilasmasi cikti bendeHamile kalir kalmaz iqnrye baslancak baska bi sknti yokmus Allaha şükür ama hissediodum ben yani...
Saol canım Allah razı olsun aynen bende ole dıorum iyiki yaptırmışım..aaaa canım çok geçmiş olsun. iyiki yaptırmışsın o zaman bu testleri .
Aynen canım inşallah öle olur...Canim çok iyi olmuş öğrendiğin çünkü pıhtılaşma olması düşük ve kalp durmasina sebebmis önlem alınmadığı sürece inşallah bundan sonra sağlıkli bir hamilelik gecireceksin
Kesinlikle canım ben tahmin edıodum zaten öle bişey olduqunu ondan cok ısrar ettim yaptırmak konusunda...Canimmm sasirdim ayyy bende mi yaptirsam acaba ? Iyi oldugu ogrendigin tedbirini alacaksin hemen hic uzulme
Yok canım öle bi üzüldüm qeçti Allahtan şükür edıorumki genetik bi bozukluk yok eşimle aramızda onlar temiz cıktı aynen inşallah Allahım versin tedbirini bılıoruz artık...Yaptır canım hemde hiç vakit kaybetme sonuçları cok qeç cıkıo zaten anca...Canim ya uzulme bak en azından bir sebebin ve ilacin var rabbim verdiginde sende hemen tedbirini alican insallahbu arada ben de yaptrmayi dusunuom devlete gidip benimde aklm karisti yani
Cnm yaa iyi ki yaptırmışsın o zmn..Neyse çaresi var çok şükür..Şimdi benim de kafam karıştı ya bayrama kadar olmazsa bende mi yaptırsam test..Ama hemen de yapmazlar ki oy oy..Kizlar kan pihtilasmasi cikti bendeHamile kalir kalmaz iqnrye baslancak baska bi sknti yokmus Allaha şükür ama hissediodum ben yani...
Evet canım bende öle dıorum iyiki yaptırmışım canım ben 2 düşüğüm var dedim 1 kürtaj biri kendi düştü dedim hemen yönledirirp yapıolar sadece sonuçlar qeç çıkıo 2 aya yakın sürüyo onun için bence yaptırcaksan vakit kaybetme..Cnm yaa iyi ki yaptırmışsın o zmn..Neyse çaresi var çok şükür..Şimdi benim de kafam karıştı ya bayrama kadar olmazsa bende mi yaptırsam test..Ama hemen de yapmazlar ki oy oy..
cnm ben küçük bir şehirdeyim burda araştırma da yok büyük devlet hastanesi de..Bayramda memlekete gideceğim sonrası için izin aldım o arada gitsem 1 hafta içinde yaparlar mı testi bilmiyorum işte.Daha önce de gidemem ki.Evet canım bende öle dıorum iyiki yaptırmışım canım ben 2 düşüğüm var dedim 1 kürtaj biri kendi düştü dedim hemen yönledirirp yapıolar sadece sonuçlar qeç çıkıo 2 aya yakın sürüyo onun için bence yaptırcaksan vakit kaybetme..
Anladım canım bana randevu verdi ama ole cok uzatmıo durumnu anlat belki gün bile vermez ama eşinde olcak..cnm ben küçük bir şehirdeyim burda araştırma da yok büyük devlet hastanesi de..Bayramda memlekete gideceğim sonrası için izin aldım o arada gitsem 1 hafta içinde yaparlar mı testi bilmiyorum işte.Daha önce de gidemem ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?