- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.341
Anladım cnm..Bakalım o zmana kdr olmazsa giderim..Anladım canım bana randevu verdi ama ole cok uzatmıo durumnu anlat belki gün bile vermez ama eşinde olcak..
Aynen canım öle yap...Anladım cnm..Bakalım o zmana kdr olmazsa giderim..
canim icine mi doguyodu?Kesinlikle canım ben tahmin edıodum zaten öle bişey olduqunu ondan cok ısrar ettim yaptırmak konusunda...
cnm bnm geçmiş olsun öncelikle sakın stres yapma bndede var hergn iğne ve coraspin alıyorum bnmde senin gibi doğmuştu içime yaptırdım ve çıktı yeterki bebeklerimiz ii olsun inan iğneyi vurmak vız gelio şimdi bana doktor iğneyi bırak dese boşluğa düşerim inş ii olur cnm bnm bak bu iğneyi kullanıp kucağına bebeğini sağlıkla alan insan çok bnde şükür 22. haftama girdim darısı en yakın zmnda sana hiç gözünü korkutmasın iğneKizlar kan pihtilasmasi cikti bendeHamile kalir kalmaz iqnrye baslancak baska bi sknti yokmus Allaha şükür ama hissediodum ben yani...
Aynen canım ondan yaptırmak için ısrar ettim yalan soledİM 2 düşük yaptım dıye bılmıorum yaptırmam qerekıodu yani içim ole soyluodu iyikide yaptırmışım...canim icine mi doguyodu?
Saol canım benim biri bitiyo biri başlıyo işte şaşırdık ne yapcamızı evet üzüldüm ama öle kendimi yıpratmıorum olacaqı varmış herşey bi sınav herkes nasıl yapıosa sen nasıl yapıosan bende yapıcam mecburum takdiri ilahi Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin canım inşallah bende hamile kalır saq salim atlatırım...Bide bişey sorcam kuzum kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamıomu öle yazıo internette çok azmış normal doğum...cnm bnm geçmiş olsun öncelikle sakın stres yapma bndede var hergn iğne ve coraspin alıyorum bnmde senin gibi doğmuştu içime yaptırdım ve çıktı yeterki bebeklerimiz ii olsun inan iğneyi vurmak vız gelio şimdi bana doktor iğneyi bırak dese boşluğa düşerim inş ii olur cnm bnm bak bu iğneyi kullanıp kucağına bebeğini sağlıkla alan insan çok bnde şükür 22. haftama girdim darısı en yakın zmnda sana hiç gözünü korkutmasın iğne
Mrb canım cok sevindim inşallah hep böle dewam eder de alırsın kucaqına saq salim...merhaba kızlar dün doktora gittik kontrolumuzu olduk cok sukur kızım gayet ıyı hersey yolunda. şeker yuklememdede sorun cıkmadı.
Masllah prensese :)merhaba kızlar dün doktora gittik kontrolumuzu olduk cok sukur kızım gayet ıyı hersey yolunda. şeker yuklememdede sorun cıkmadı.
Canım senin iqneden sonra kaçıncı qünün..Masllah prensese :)
inşallah canım :)Mrb canım cok sevindim inşallah hep böle dewam eder de alırsın kucaqına saq salim...
Hiç stres yapma ınan insanın başına gelmeden bilmiyor ne kadar cok var bu pihtilasma hastası bu arada Pihtilasma dozunda bağlı cnm eğer az ise normal doğum oluyor birde seni kontrol eden doktor karar veriyor ama geneli anestezi uzmanıyla doğum old icin sezeryan bakalım bnm doktor birsey demedi dahaSaol canım benim biri bitiyo biri başlıyo işte şaşırdık ne yapcamızı evet üzüldüm ama öle kendimi yıpratmıorum olacaqı varmış herşey bi sınav herkes nasıl yapıosa sen nasıl yapıosan bende yapıcam mecburum takdiri ilahi Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin canım inşallah bende hamile kalır saq salim atlatırım...Bide bişey sorcam kuzum kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamıomu öle yazıo internette çok azmış normal doğum...
Cnm senin hangi genlerde cikti heterezigot mu homozigot musunSaol canım benim biri bitiyo biri başlıyo işte şaşırdık ne yapcamızı evet üzüldüm ama öle kendimi yıpratmıorum olacaqı varmış herşey bi sınav herkes nasıl yapıosa sen nasıl yapıosan bende yapıcam mecburum takdiri ilahi Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin canım inşallah bende hamile kalır saq salim atlatırım...Bide bişey sorcam kuzum kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamıomu öle yazıo internette çok azmış normal doğum...
Hiç stres yapma ınan insanın başına gelmeden bilmiyor ne kadar cok var bu pihtilasma hastası bu arada Pihtilasma dozunda bağlı cnm eğer az ise normal doğum oluyor birde seni kontrol eden doktor karar veriyor ama geneli anestezi uzmanıyla doğum old icin sezeryan bakalım bnm doktor birsey demedi daha
Aynen canım hayırlsıı olsun ya napcaksın olan olucak zaten...HETEROZİGOT MUTANT VE HOMAZİGOT MUTANT canım bide PAI-1 BENİM 5G/5G çıktı canım...Cnm senin hangi genlerde cikti heterezigot mu homozigot musun
Tmm cnm senin cok ağır degil bak eğer ikisi homozigot olsa o zmn yogun olurdu ama heterizigot var bnmde iki gende heterezigot cikti bu arad ben seni bir düşük yaptin diye biliyordum cnmAynen canım hayırlsıı olsun ya napcaksın olan olucak zaten...HETEROZİGOT MUTANT VE HOMAZİGOT MUTANT canım bide PAI-1 BENİM 5G/5G çıktı canım...
Sevcanim bgn 8. Gun ne zamn etkisi gecer 12.gunmuCanım senin iqneden sonra kaçıncı qünün..
1 tane var zaten canım ben doktora testleri yaptırsın dıye 2 tane dedim...Tmm cnm senin cok ağır degil bak eğer ikisi homozigot olsa o zmn yogun olurdu ama heterizigot var bnmde iki gende heterezigot cikti bu arad ben seni bir düşük yaptin diye biliyordum cnm
Canım 14.gün silikti daha benim arkadaşlarımda ole 12.güne güvenme 15.günden sonra net oluo benim 15.güne kadar silikti çizgiler gittim kan verdim negatif...Sevcanim bgn 8. Gun ne zamn etkisi gecer 12.gunmu
Ctesi esime test yaptiricaz hamilesin ne gerek var diyo caymaya yer ariyo kocacigim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?