Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

cok sukur iyim canim.
bulantilar gitti gibi ama tukuruk le basim dertte yutamiyorum buda surekli bezle pecete ile geziyorum. cinsiyeti daha ogrenmedim 1 ay sonra ogrencem insaALLAH.
Anladım canım inşallah herşey güzel olurda saq salim alırsın kucaqına bebeqini...

Canım 14.gün silikti daha benim arkadaşlarımda ole 12.güne güvenme 15.günden sonra net oluo benim 15.güne kadar silikti çizgiler gittim kan verdim negatif...
Himmmm hayirlisi bakalim 12. Gun yaparim atesimde yuksek devam eders...
canim ya hamilemisn sagsaim kucaginada al insaALLAH.
selam kizlar nekadar uzun sure girmemisim buraya hepiniz iyisinizdir umarim.
yok canm catlatma ignesi oldum daha 8. Gundeyim

Sevcanim bgn 8. Gun ne zamn etkisi gecer 12.gunmu
seda hadi gözüm kulagm sende guzel haberlerle gel ins :)

1 tane var zaten canım ben doktora testleri yaptırsın dıye 2 tane dedim...
Bnde oyle demiştim cnm ilk dusukten snra yaptırdım :) neyse hiç sıkınti etme bizimde tedavimiz bu yeterki o bebisler kucağa gelsin

Bnde oyle demiştim cnm ilk dusukten snra yaptırdım :) neyse hiç sıkınti etme bizimde tedavimiz bu yeterki o bebisler kucağa gelsin
Dua et canimmmm degisi olarak canim tursu suyu istiyo ama normlde de seviyorum ilkinde omlet sevmedigim halde yemistim bakalim kandil gunu test yapicam :)

Dua et canimmmm degisi olarak canim tursu suyu istiyo ama normlde de seviyorum ilkinde omlet sevmedigim halde yemistim bakalim kandil gunu test yapicam :)
Hadi cnm hayırlı haberlerle gel tabi ederim dua turşu suyu haaa belkide kızımız geliyor :)

Aynen canım Allahın takdiri hayırlısı olsun..Aminn inşallah..

Kızlar hayırlı cumalar Rabbim güzel haberler duymayi nasip etsin hepimize gönlümuzden geçen dualarimizi kabul etsin..amin

Bana acil cevap verebilir misiniz
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi

FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız

Eklentiler

• PhotoGrid_1432891190568.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 57
Var canım evet bendede var bir düşüqüm var suan hamilemisin? Ama bunun cvbını sana doktorun verebilir bilemeyizki nasıl olur

Kızlar ben de arastirma hastanesinde testlerimi yaptirdim heterozigot mutasyon cikti kan pihtilasmasi varmis

Kızlar ben de arastirma hastanesinde testlerimi yaptirdim heterozigot mutasyon cikti kan pihtilasmasi varmis
Hamile kalmadan önce Coraspin kullanmalı Hamileliğin öğrenir öğrenmez clexane iğneye başlamalısın Benimki homozigot İki gün önce öğrendim bende hemen iğneye başladık Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…