- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.361
Selam canım iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın nasıl gidiyor..canim ya hamilemisn sagsaim kucaginada al insaALLAH.
selam kizlar nekadar uzun sure girmemisim buraya hepiniz iyisinizdir umarim.
Selam canım iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın nasıl gidiyor..
Anladım canım inşallah herşey güzel olurda saq salim alırsın kucaqına bebeqini...cok sukur iyim canim.
bulantilar gitti gibi ama tukuruk le basim dertte yutamiyorum buda surekli bezle pecete ile geziyorum. cinsiyeti daha ogrenmedim 1 ay sonra ogrencem insaALLAH.
Himmmm hayirlisi bakalim 12. Gun yaparim atesimde yuksek devam eders...Canım 14.gün silikti daha benim arkadaşlarımda ole 12.güne güvenme 15.günden sonra net oluo benim 15.güne kadar silikti çizgiler gittim kan verdim negatif...
yok canm catlatma ignesi oldum daha 8. Gundeyimcanim ya hamilemisn sagsaim kucaginada al insaALLAH.
selam kizlar nekadar uzun sure girmemisim buraya hepiniz iyisinizdir umarim.
Himmmm hayirlisi bakalim 12. Gun yaparim atesimde yuksek devam eders...
yok canm catlatma ignesi oldum daha 8. Gundeyim
Insallah canim sn ndn gozukmuyosuninsaALLAH tutar canim hayirlisiyla Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insaALLAH.
seda hadi gözüm kulagm sende guzel haberlerle gel ins :)Sevcanim bgn 8. Gun ne zamn etkisi gecer 12.gunmu
Bnde oyle demiştim cnm ilk dusukten snra yaptırdım :) neyse hiç sıkınti etme bizimde tedavimiz bu yeterki o bebisler kucağa gelsin1 tane var zaten canım ben doktora testleri yaptırsın dıye 2 tane dedim...
Dua et canimmmm degisi olarak canim tursu suyu istiyo ama normlde de seviyorum ilkinde omlet sevmedigim halde yemistim bakalim kandil gunu test yapicam :)seda hadi gözüm kulagm sende guzel haberlerle gel ins :)
Bnde oyle demiştim cnm ilk dusukten snra yaptırdım :) neyse hiç sıkınti etme bizimde tedavimiz bu yeterki o bebisler kucağa gelsin
Hadi cnm hayırlı haberlerle gel tabi ederim dua turşu suyu haaa belkide kızımız geliyor :)Dua et canimmmm degisi olarak canim tursu suyu istiyo ama normlde de seviyorum ilkinde omlet sevmedigim halde yemistim bakalim kandil gunu test yapicam :)
Insallah canim insallah bu bi belirtidir :)Hadi cnm hayırlı haberlerle gel tabi ederim dua turşu suyu haaa belkide kızımız geliyor :)
Aynen canım Allahın takdiri hayırlısı olsun..Aminn inşallah..seda hadi gözüm kulagm sende guzel haberlerle gel ins :)
Bnde oyle demiştim cnm ilk dusukten snra yaptırdım :) neyse hiç sıkınti etme bizimde tedavimiz bu yeterki o bebisler kucağa gelsin
İnşallah canım inşallah dualarımız seninleInsallah canim insallah bu bi belirtidir :)
Hayırlı cumalar canım amin inşallah...Kızlar hayırlı cumalar Rabbim güzel haberler duymayi nasip etsin hepimize gönlümuzden geçen dualarimizi kabul etsin..amin
Var canım evet bendede var bir düşüqüm var suan hamilemisin? Ama bunun cvbını sana doktorun verebilir bilemeyizki nasıl olurBana acil cevap verebilir misiniz
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi
FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT
şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız
evet hamileyim iki gün önce öğrendim beta çıksın gideceğim hemen zatenVar canım evet bendede var bir düşüqüm var suan hamilemisin? Ama bunun cvbını sana doktorun verebilir bilemeyizki nasıl olur
Hayırlı olsun...Bencede sakın ihmal etme inşallah bişey olmazda saqlıkla alırsın kucaqına bebeqini..evet hamileyim iki gün önce öğrendim beta çıksın gideceğim hemen zaten
Hamile kalmadan önce Coraspin kullanmalı Hamileliğin öğrenir öğrenmez clexane iğneye başlamalısın Benimki homozigot İki gün önce öğrendim bende hemen iğneye başladık Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar ben de arastirma hastanesinde testlerimi yaptirdim heterozigot mutasyon cikti kan pihtilasmasi varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?