Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

günaydın kızlarrrrr :)
hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Hayırlı kandiller cnm benim..Dua et bize olur mu :) Rabbim tüm hamilelere kucağına almayı nasip etsin yavrularını..Bizim gibi bekleyenlere de en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah..

Hayirli kandiller kizlar dualariniz kabul olsun insallah :)
Benim ates yuksek devam ediyo ve gogus uclarim aciyo (ilkinde oldugu gibi) bgn igneden sonra 12. Gunum ama test yapmaya korkuyorm

Hayirli kandiller kizlar dualariniz kabul olsun insallah :)
Benim ates yuksek devam ediyo ve gogus uclarim aciyo (ilkinde oldugu gibi) bgn igneden sonra 12. Gunum ama test yapmaya korkuyorm
Ay cnm bnm cok heyecanlı ya bence yap cikarmiymis bgn varsa cok merak ettim ins su mübarek günde guzel haberler veririisn

Ay cnm bncede hamilesin ay cok sevindim hemen git kan ver tatlım bgn bitmeden
Cannım bılmıyorm bakalım kana gıdebılırmıyım olazsa yrn gıderım inşallah her sey guzel olur :) bama dua et bu gece saglıklı bı hamılelık gevıreyım

Cannım bılmıyorm bakalım kana gıdebılırmıyım olazsa yrn gıderım inşallah her sey guzel olur :) bama dua et bu gece saglıklı bı hamılelık gevıreyım
Cnm İnş çıkar kanda da..Bu gecenin hürmetine Rabbim nasip etsin ve bağışlasın İnşallah sana yavrunu..Bizlere de ardından İnşallah..

Canım güzel gidiyor bi problem yok şükür Inşallah gelir bebişim bu sefer çok korkuyorum 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor inşallah duyarım bu sefer
cnm duyarsın hiç stres yapma bir defa oldu diye hep olacak değil güzel haberlerle gel inş

Sen

senin cinsiyet belli oldu mu tatlım?
oldu cnm kızım olacak inş 23. haftaya girdik bgn darısı sana inş tez zmnda geçsin günler

ay cnm ya etmem mi çok sevindim sabrın sonu selametmiş inş kandada güzel sonuçlar alırız haber ver bizeeee

Kızlaaaar sanırım hamileyimmmmm :)
Canim seni kirmak istemem ama ben o igneden 2 ay vurundm arti klomen kullandim doktor adetin bir hafta gecmedigi surece gelme dedi ve benm 5 gun gecikdi tam sevndm derken 6.gun husrana ugradim ama insallah senin vardir ignenin etkisi 14 yada 15 gun suruo diye biliyorum rabbm hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…