- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.381
Kızlar nasılsınız? Uzun süredir giremedim şifremi unuttum ANCA yenileyebildim.Hadi cnm hayırlı haberlerle gel tabi ederim dua turşu suyu haaa belkide kızımız geliyor :)
Hayırlı kandiller cnm benim..Dua et bize olur mu :) Rabbim tüm hamilelere kucağına almayı nasip etsin yavrularını..Bizim gibi bekleyenlere de en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah..günaydın kızlarrrrr :)
hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Hamissin sen kubra tebrikler canimmmmmmKızlar nasılsınız? Uzun süredir giremedim şifremi unuttum ANCA yenileyebildim.
Cnm iiz sukur hayırlı olsun hamilesin sanırım cok sevindim nasil gidiyorKızlar nasılsınız? Uzun süredir giremedim şifremi unuttum ANCA yenileyebildim.
Ay cnm bnm cok heyecanlı ya bence yap cikarmiymis bgn varsa cok merak ettim ins su mübarek günde guzel haberler veririisnHayirli kandiller kizlar dualariniz kabul olsun insallah :)
Benim ates yuksek devam ediyo ve gogus uclarim aciyo (ilkinde oldugu gibi) bgn igneden sonra 12. Gunum ama test yapmaya korkuyorm
Kızlaaaar sanırım hamileyimmmmm :)Ay cnm bnm cok heyecanlı ya bence yap cikarmiymis bgn varsa cok merak ettim ins su mübarek günde guzel haberler veririisn
Ay cnm bncede hamilesin ay cok sevindim hemen git kan ver tatlım bgn bitmedenKızlaaaar sanırım hamileyimmmmm :)
Canım güzel gidiyor bi problem yok şükür Inşallah gelir bebişim bu sefer çok korkuyorum 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor inşallah duyarım bu seferCnm iiz sukur hayırlı olsun hamilesin sanırım cok sevindim nasil gidiyor
Canım gözünaydın geliyor bebeğin:)Kızlaaaar sanırım hamileyimmmmm :)
senin cinsiyet belli oldu mu tatlım?Cnm iiz sukur hayırlı olsun hamilesin sanırım cok sevindim nasil gidiyor
Cannım bılmıyorm bakalım kana gıdebılırmıyım olazsa yrn gıderım inşallah her sey guzel olur :) bama dua et bu gece saglıklı bı hamılelık gevıreyımAy cnm bncede hamilesin ay cok sevindim hemen git kan ver tatlım bgn bitmeden
Cnm İnş çıkar kanda da..Bu gecenin hürmetine Rabbim nasip etsin ve bağışlasın İnşallah sana yavrunu..Bizlere de ardından İnşallah..Cannım bılmıyorm bakalım kana gıdebılırmıyım olazsa yrn gıderım inşallah her sey guzel olur :) bama dua et bu gece saglıklı bı hamılelık gevıreyım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlaaaar sanırım hamileyimmmmm :)
Kızlaaaar sanırım hamileyimmmmm :)
cnm duyarsın hiç stres yapma bir defa oldu diye hep olacak değil güzel haberlerle gel inşCanım güzel gidiyor bi problem yok şükür Inşallah gelir bebişim bu sefer çok korkuyorum 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor inşallah duyarım bu sefer
oldu cnm kızım olacak inş 23. haftaya girdik bgn darısı sana inş tez zmnda geçsin günlerSen
senin cinsiyet belli oldu mu tatlım?
ay cnm ya etmem mi çok sevindim sabrın sonu selametmiş inş kandada güzel sonuçlar alırız haber ver bizeeeeCannım bılmıyorm bakalım kana gıdebılırmıyım olazsa yrn gıderım inşallah her sey guzel olur :) bama dua et bu gece saglıklı bı hamılelık gevıreyım
Kızlaaaar sanırım hamileyimmmmm :)
Canım güzel gidiyor bi problem yok şükür Inşallah gelir bebişim bu sefer çok korkuyorum 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktor inşallah duyarım bu sefer
Canim seni kirmak istemem ama ben o igneden 2 ay vurundm arti klomen kullandim doktor adetin bir hafta gecmedigi surece gelme dedi ve benm 5 gun gecikdi tam sevndm derken 6.gun husrana ugradim ama insallah senin vardir ignenin etkisi 14 yada 15 gun suruo diye biliyorum rabbm hayirlisini versinKızlaaaar sanırım hamileyimmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?