Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ne iğnesi yaptırmıştı blumm

Canım gözünaydın geliyor bebeğin:)

Cnm İnş çıkar kanda da..Bu gecenin hürmetine Rabbim nasip etsin ve bağışlasın İnşallah sana yavrunu..Bizlere de ardından İnşallah..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun canımmmmm

tebrikler canim Rabbim kucagina almayidA NASIP etsin insaALLAH

oldu cnm kızım olacak inş 23. haftaya girdik bgn darısı sana inş tez zmnda geçsin günler

ay cnm ya etmem mi çok sevindim sabrın sonu selametmiş inş kandada güzel sonuçlar alırız haber ver bizeeee

slm herkese............kızlar doğru okudum değilmi ....

kizlar hepinize tsk ederim insallah kandada cikar hayirlisi hakkimizda Allah herkese nasip etsin cok bekletmesin :)

Saolasin gulnurum ayni zamanda ates olcuyorum o da yuksek bide memislerim ilkinde oldugu gibi aciyo bakalim sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun :)
kız daha sonucumu kalmış test pozitif çıkmış :) sen oylesıne yaptır kan tahlilini hamilesin bebeğim.

bende o varoldugunu sandıgım silik çizgiyi düşündüm şimdi varmı yok mu diye şimdi 29 haftalık hamileyim doğurdum doğurcam :)

Insallah canim bu kez hayirli saglikli bi gebelik olur wallaha zaman ne cabuk geciyo ya dogurcan ne kaldi surada darisi isteyen herkesin basina

Insallah canim bu kez hayirli saglikli bi gebelik olur wallaha zaman ne cabuk geciyo ya dogurcan ne kaldi surada darisi isteyen herkesin basina
amin kuzummmmmmm isteyen herkese nasip olsun inşallah :)
seni çok iyi anlıyorum insanın içinde hep bir kaygı oluyor ama içini ferah tut Allah'a sığın bol dua et yapacak başka birşeyimiz yok malesef.
herşey güzel olacak :)

cnm bnm inan nasıl sevindim inş çok gzl gidecek herşey rabbim şu mübarek gün isteyen herkese versin

Ay canimmmmm çok sevindimmmmm hayırlısı olsun Rabbim herkese nasip etsin

GÖZÜN AYDIN CANIM
kizlar hepinizden Allah razi olsun Allahim sevcanima doneme ve isteyen hetkese en kisa zamanda bu duyguyu tattrsin kaderdene varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…