- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.401
ne iğnesi yaptırmıştı blummCanim seni kirmak istemem ama ben o igneden 2 ay vurundm arti klomen kullandim doktor adetin bir hafta gecmedigi surece gelme dedi ve benm 5 gun gecikdi tam sevndm derken 6.gun husrana ugradim ama insallah senin vardir ignenin etkisi 14 yada 15 gun suruo diye biliyorum rabbm hayirlisini versin
Catlatma iğnesine iğnesi yaptırmıştı blumm
Canım gözünaydın geliyor bebeğin:)
Cnm İnş çıkar kanda da..Bu gecenin hürmetine Rabbim nasip etsin ve bağışlasın İnşallah sana yavrunu..Bizlere de ardından İnşallah..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canımmmmm
tebrikler canim Rabbim kucagina almayidA NASIP etsin insaALLAH
oldu cnm kızım olacak inş 23. haftaya girdik bgn darısı sana inş tez zmnda geçsin günler
ay cnm ya etmem mi çok sevindim sabrın sonu selametmiş inş kandada güzel sonuçlar alırız haber ver bizeeee
slm herkese............kızlar doğru okudum değilmi ....
kizlar hepinize tsk ederim insallah kandada cikar hayirlisi hakkimizda Allah herkese nasip etsin cok bekletmesin :)Canim seni kirmak istemem ama ben o igneden 2 ay vurundm arti klomen kullandim doktor adetin bir hafta gecmedigi surece gelme dedi ve benm 5 gun gecikdi tam sevndm derken 6.gun husrana ugradim ama insallah senin vardir ignenin etkisi 14 yada 15 gun suruo diye biliyorum rabbm hayirlisini versin
hadiiii bakalımmmm blumm inşş kanda da çıkacak..pıhtılaşma varmıydı sendekizlar hepinize tsk ederim insallah kandada cikar hayirlisi hakkimizda Allah herkese nasip etsin cok bekletmesin :)
Yaptirmafim o testi canim insallah yokturhadiiii bakalımmmm blumm inşş kanda da çıkacak..pıhtılaşma varmıydı sende
çıkar kanda da tabikide dert etme sen :)kizlar hepinize tsk ederim insallah kandada cikar hayirlisi hakkimizda Allah herkese nasip etsin cok bekletmesin :)
yoktur inşş canımm...kan tahlili ne zamn vercenYaptirmafim o testi canim insallah yoktur
Verdim canm 1 sa snr soncccccc :))yoktur inşş canımm...kan tahlili ne zamn vercen
Saolasin gulnurum ayni zamanda ates olcuyorum o da yuksek bide memislerim ilkinde oldugu gibi aciyo bakalim sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun :)çıkar kanda da tabikide dert etme sen :)
kız daha sonucumu kalmış test pozitif çıkmış :) sen oylesıne yaptır kan tahlilini hamilesin bebeğim.Saolasin gulnurum ayni zamanda ates olcuyorum o da yuksek bide memislerim ilkinde oldugu gibi aciyo bakalim sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun :)
Insallah canim bu kez hayirli saglikli bi gebelik olur wallaha zaman ne cabuk geciyo ya dogurcan ne kaldi suradakız daha sonucumu kalmış test pozitif çıkmış :) sen oylesıne yaptır kan tahlilini hamilesin bebeğim.
bende o varoldugunu sandıgım silik çizgiyi düşündüm şimdi varmı yok mu diye şimdi 29 haftalık hamileyim doğurdum doğurcam :)
amin kuzummmmmmm isteyen herkese nasip olsun inşallah :)Insallah canim bu kez hayirli saglikli bi gebelik olur wallaha zaman ne cabuk geciyo ya dogurcan ne kaldi suradadarisi isteyen herkesin basina
sabırsızlıkla bekliyorum hemen haber ver sedaa :)Verdim canm 1 sa snr soncccccc :))
cnm bnm inan nasıl sevindim inş çok gzl gidecek herşey rabbim şu mübarek gün isteyen herkese versinKizlar degerim 65 cikti darisi isteyen herkesin basina insallah :)
Kizlar degerim 65 cikti darisi isteyen herkesin basina insallah :)
GÖZÜN AYDIN CANIMKizlar degerim 65 cikti darisi isteyen herkesin basina insallah :)
amin kuzummmmmmm isteyen herkese nasip olsun inşallah :)
seni çok iyi anlıyorum insanın içinde hep bir kaygı oluyor ama içini ferah tut Allah'a sığın bol dua et yapacak başka birşeyimiz yok malesef.
herşey güzel olacak :)
cnm bnm inan nasıl sevindim inş çok gzl gidecek herşey rabbim şu mübarek gün isteyen herkese versin
Ay canimmmmm çok sevindimmmmm hayırlısı olsun Rabbim herkese nasip etsin
kizlar hepinizden Allah razi olsun Allahim sevcanima doneme ve isteyen hetkese en kisa zamanda bu duyguyu tattrsinGÖZÜN AYDIN CANIM
Canim cok sevindim rabbim hayirlisindan versin insallahhhkizlar hepinizden Allah razi olsun Allahim sevcanima doneme ve isteyen hetkese en kisa zamanda bu duyguyu tattrsinkaderdene varsa
Amin canim bi daha bu kadr uzun ara vermeden gelsi haberler :)Canim cok sevindim rabbim hayirlisindan versin insallahhhuzun zaman sonra guzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?