Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kizlar hepinizden Allah razi olsun Allahim sevcanima doneme ve isteyen hetkese en kisa zamanda bu duyguyu tattrsin @kaderdene varsa
cnm benim inan çok sevindim Allah razı olsun ardından geliriz İnşallah Sevcan la biz de..Diğer tüm isteyenlere. .Bu gecenin hattına Rabbim nasip etsin bizlere de..

Günaydın canım kuzenim ameliyat falan oldu onun için izin falan aldım qiremedim çok bide kendim için gidip geliyorum öle sen napıosun nasılsın...?
İyiyim cnm Allaha şükür..Bugün yarın adet olcam bekliyorum Sen niçin gidiosun hastaneye ?

Şu pıhtılaşma için hemetolojiye gidicem canım bide midem cok aqrıo ona başladım işte...
Anladım cnm..İnşallah iyi olur Seda başlangıç yaptı ardından da biz geliriz İnşallah..Takmamaya çalışıyorum ama her ay o kırmızıları görünce bir hüsrana uğruyorum

Anladım cnm..İnşallah iyi olur Seda başlangıç yaptı ardından da biz geliriz İnşallah..Takmamaya çalışıyorum ama her ay o kırmızıları görünce bir hüsrana uğruyorum
İnşallah canım cok saol..Evet hüsran oluyo ama napalım Allahın takdiri yapıcak bişey yok...

direk sonuç için atladım sayfaya ..sanırım kan sonucunda güzel gelmiş..tebrik ederim blumm.hayırlı uğurlu olsun...Rabbim tamamına erdirsin.darısı diğer kızlarn başına en kısa zamanda
Allah razi olsuncanm hem var die hissediyodum ama inanamadigimdan yanilma payida hep aklimn ucundaydi :) insallah sonuda guzel olur bi daha 12 gun snra gel dedi dr

Kizlar benm bu ay meryem suresi bitmisti bi de kagida 110 tane bismillahirrahmanirrahim yazdm yastigim altina koydum deneyin isterseniz

Allah razi olsuncanm hem var die hissediyodum ama inanamadigimdan yanilma payida hep aklimn ucundaydi :) insallah sonuda guzel olur bi daha 12 gun snra gel dedi dr
hepimizde oluyor canım..düşün benim günüm beş gün geçmişti gidip kan vermiştim çıkmamıştı..artık doktora gidip söktürücü yazdırayım demiştim ve gitmeden bi daha kan tahlili yaptıralım dedik ve mucizem benimleydi...keseyi görmeden inanamamıştım ben...bol bol dinlen bu dönem...12 gün çarçabuk geçsin inşş

Evet ya ben yine erken ogrendm boyle olunca zaman zor geciyo Allahin takdiri mucizenin en guzeli bu yasadigimz :) dinlenicem canim

Lutfen uzulmeyin bi seyler vesile llcak ve gelecek bebisleriniz canlarim tektek isim olarak dua ettim eminm bnm dualarda kbl olcak insallah :)
İnşallah cnm benim Allah razı olsun..Sende hastaneden hep mutlu çıkarsın İnşallah bebişini görüp de...

Merhaba kızlar bende yazamıyorum her zaman çalışıyorum ve çalıştığım yerde engelli bu sayfa anca eve gelip fırsat bulursam anca öyle giriş yapamadığım dönemdeki herkesin mesajlarını iletilerini okudum hamile olan arkadaşlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bende ilk bebeğimin kalp atışlarını duyamadığım için aldırdım 2 ay oluyo 1 defa adet olabildim anca bu ay denesemmi tekrardan diyorum geri biraz daha bekleyeyim dinlensin vücudum diyorum doktor hemen dene dedi ama coraspin verdi doktor pıhtılaşma yok dedi ama bakalım hayırlısı inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor gerçekten

Geçmiş olsun cnm..Ben 3 ay ara vermiştim 3 aydır da deniyoz olmadı yani..Sonra acaba hiç korunmasamıydım die düşündüm..Kısmet Rabbim nasip ederse zamanı gelince olur İnşallah.Kafa yormamaya çalışcm ddm ama çok istiyorum ben de..Hislerimle hareket ediyorum..Halbuki veren de alan da Rabbim elden birşey gelmez..Şükür edip sabırla beklersek bizim de gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip eder Allahım İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…