Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İnşallah cnm allah hepimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Amin insallah canim umutsuzluga kapilma tatlim vardir Allahimin bir bildigi hayirli zamani bekliyodur canim akisina birak cidden o zaman geliyo meleklerimiz minnosumuz

Amin insallah canim umutsuzluga kapilma tatlim vardir Allahimin bir bildigi hayirli zamani bekliyodur canim akisina birak cidden o zaman geliyo meleklerimiz minnosumuz
İnşallah cnm görür müyüm o günleri acaba Rabbim nasip etsin hayırlısı ile İnşallah..

İnsallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba kızlar sat 28 nisan 1 haziran yani dün 2 3 damla kahverengi-pembe leke geldi adetim gecikeli bugun 5. Günüm ve lekelenmenim devami gelmedi gebeligini ovulasyon testiyle ogrenenleri duydum ve bende yaptim sizCe sonuc resimdeki ovulasyon testi dir.

Eklentiler

• 20150602_010030-1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 54
Cnm inan ovülasyon testinin hiç gebelik öğrenmek için olduğunu duymadım sadece ne zaman yumurlaman olduğunu biliyorum o testle normal bi gebelik testi alsan daha iyi sonuç alırsın bence cnm

Hamissi sen canim

cnm duyarsın hiç stres yapma bir defa oldu diye hep olacak değil güzel haberlerle gel inş
İnşallah canım haftaya cumaya çağırdı doktor corasprin verdi bide Kanı sulandırmak için herhalde bekliyorum şuna inşallah geliyordur bebişim ne güzel Kızın olucakmış Allah kucağına almayı nasip etsin canım az kalmış senin:)

Canımm çok sevindim ayni ayin bebişleri olucak bizimkiler Allah kucağına almayı nasip etsin:)
Ayyyy insallah canim Allah kucagimiza aldigimz gunleri gostersin bende adetime 4 kala ogrendm 12 sonra dr cagirdi sen ne zaman gitmistin yrn gidip yine kan talili yaptiricam artisi kontrol etmek icin
Regl olucam diye bekliyordum ben canim ondan
bnce sen hamilesin est yap

Ayyyy insallah canim Allah kucagimiza aldigimz gunleri gostersin bende adetime 4 kala ogrendm 12 sonra dr cagirdi sen ne zaman gitmistin yrn gidip yine kan talili yaptiricam artisi kontrol etmek icin
bnce sen hamilesin est yap
Canım bende 2 gün arayla kan testi yaptırdım artışda bi sorun yoktu sonra bekledim adetim 2 3 gün geçti gittim doktora ama göremedik keseyi alttan da bakmadı doktorum baksa belki görürdü bekliyelim dedi 3 gün sonra çağırdı gördük çok şükür haftaya Cumartesi de işte kalp atışı için çağırdı bakalım bekliyorum bende inşallah duyarım bebişimin sesini bi sefer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…