- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.441
Geçmiş olsun cnm..Ben 3 ay ara vermiştim 3 aydır da deniyoz olmadı yani..Sonra acaba hiç korunmasamıydım die düşündüm..Kısmet Rabbim nasip ederse zamanı gelince olur İnşallah.Kafa yormamaya çalışcm ddm ama çok istiyorum ben de..Hislerimle hareket ediyorum..Halbuki veren de alan da Rabbim elden birşey gelmez..Şükür edip sabırla beklersek bizim de gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip eder Allahım İnşallah..
Amin insallah canim umutsuzluga kapilma tatlim vardir Allahimin bir bildigi hayirli zamani bekliyodur canim akisina birak cidden o zaman geliyo meleklerimiz minnosumuzGeçmiş olsun cnm..Ben 3 ay ara vermiştim 3 aydır da deniyoz olmadı yani..Sonra acaba hiç korunmasamıydım die düşündüm..Kısmet Rabbim nasip ederse zamanı gelince olur İnşallah.Kafa yormamaya çalışcm ddm ama çok istiyorum ben de..Hislerimle hareket ediyorum..Halbuki veren de alan da Rabbim elden birşey gelmez..Şükür edip sabırla beklersek bizim de gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip eder Allahım İnşallah..
İnşallah cnm görür müyüm o günleri acabaAmin insallah canim umutsuzluga kapilma tatlim vardir Allahimin bir bildigi hayirli zamani bekliyodur canim akisina birak cidden o zaman geliyo meleklerimiz minnosumuz
İnsallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsunHamile kalmadan önce Coraspin kullanmalı Hamileliğin öğrenir öğrenmez clexane iğneye başlamalısın Benimki homozigot İki gün önce öğrendim bende hemen iğneye başladık Hakkımızda hayırlısı olsun
Cnm inan ovülasyon testinin hiç gebelik öğrenmek için olduğunu duymadım sadece ne zaman yumurlaman olduğunu biliyorum o testle normal bi gebelik testi alsan daha iyi sonuç alırsın bence cnmMerhaba kızlar sat 28 nisan 1 haziran yani dün 2 3 damla kahverengi-pembe leke geldi adetim gecikeli bugun 5. Günüm ve lekelenmenim devami gelmedi gebeligini ovulasyon testiyle ogrenenleri duydum ve bende yaptim sizCe sonuc resimdeki ovulasyon testi dir.
bikac gun daha bekleyip yapicam canimCnm inan ovülasyon testinin hiç gebelik öğrenmek için olduğunu duymadım sadece ne zaman yumurlaman olduğunu biliyorum o testle normal bi gebelik testi alsan daha iyi sonuç alırsın bence cnm
Hamissi sen canimMerhaba kızlar sat 28 nisan 1 haziran yani dün 2 3 damla kahverengi-pembe leke geldi adetim gecikeli bugun 5. Günüm ve lekelenmenim devami gelmedi gebeligini ovulasyon testiyle ogrenenleri duydum ve bende yaptim sizCe sonuc resimdeki ovulasyon testi dir.
Hemen çıkar cnm benim iki gün geçti hemen çıkmıştı gebelik testinde beklemene gerek yokbikac gun daha bekleyip yapicam canim
Hamissi sen canim
Belki adetim gekir canim ondan bekliycemHemen çıkar cnm benim iki gün geçti hemen çıkmıştı gebelik testinde beklemene gerek yok
Ne kadar var adetine canım benim 5 gün önce çıkmıştı gebelik testinde? Bencede hamişsin gebelik testi yap hemen :)Belki adetim gekir canim ondan bekliycem
Adetim 5gun gecikti canimNe kadar var adetine canım benim 5 gün önce çıkmıştı gebelik testinde? Bencede hamişsin gebelik testi yap hemen :)
İnşallah canım haftaya cumaya çağırdı doktor corasprin verdi bide Kanı sulandırmak için herhalde bekliyorum şuna inşallah geliyordur bebişim ne güzel Kızın olucakmış Allah kucağına almayı nasip etsin canım az kalmış senin:)cnm duyarsın hiç stres yapma bir defa oldu diye hep olacak değil güzel haberlerle gel inş
Yap o zaman hadi var bence neden yapmiyorsun canım?Adetim 5gun gecikti canim
Canımm çok sevindim ayni ayin bebişleri olucak bizimkiler Allah kucağına almayı nasip etsin:)Kizlar degerim 65 cikti darisi isteyen herkesin basina insallah :)
Regl olucam diye bekliyordum ben canim ondanYap o zaman hadi var bence neden yapmiyorsun canım?
Ayyyy insallah canim Allah kucagimiza aldigimz gunleri gostersin bende adetime 4 kala ogrendm 12 sonra dr cagirdi sen ne zaman gitmistin yrn gidip yine kan talili yaptiricam artisi kontrol etmek icinCanımm çok sevindim ayni ayin bebişleri olucak bizimkiler Allah kucağına almayı nasip etsin:)
bnce sen hamilesin est yapRegl olucam diye bekliyordum ben canim ondan
Insallah oledir canom en yakin zamanda yapicamAyyyy insallah canim Allah kucagimiza aldigimz gunleri gostersin bende adetime 4 kala ogrendm 12 sonra dr cagirdi sen ne zaman gitmistin yrn gidip yine kan talili yaptiricam artisi kontrol etmek icin
bnce sen hamilesin est yap
Canım bende 2 gün arayla kan testi yaptırdım artışda bi sorun yoktu sonra bekledim adetim 2 3 gün geçti gittim doktora ama göremedik keseyi alttan da bakmadı doktorum baksa belki görürdü bekliyelim dedi 3 gün sonra çağırdı gördük çok şükür haftaya Cumartesi de işte kalp atışı için çağırdı bakalım bekliyorum bende inşallah duyarım bebişimin sesini bi sefer:)Ayyyy insallah canim Allah kucagimiza aldigimz gunleri gostersin bende adetime 4 kala ogrendm 12 sonra dr cagirdi sen ne zaman gitmistin yrn gidip yine kan talili yaptiricam artisi kontrol etmek icin
bnce sen hamilesin est yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?