Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Benim bat 5 haziran ne zaman gideyim sence?

Canım bence 12 si ideal bence üzerin 6 7 gün geçmiş olucak görürsün bebişini ben erken gittiğimde çok tedirgin oldum bence doktorun verdiği tarih çok uygun ama sen bilirsin?
Ayin 12sinde gideyim dimi bnd oyle dusunuyorum insallah gorurum bu kez hayal kirikligi yaamayalim Allahim kucagimiza almayi nsp etsin corasprin fln kullaniyomuun

Ayin 12sinde gideyim dimi bnd oyle dusunuyorum insallah gorurum bu kez hayal kirikligi yaamayalim Allahim kucagimiza almayi nsp etsin corasprin fln kullaniyomuun
Bence 12 si çok iyi bi tarih görür gelirsin beklemek çok zor oluyor sonra Evet corasprin verdi doktor bide folbiol kullanıyorum canım inşallah ya bu süreç zor ama güzel olucak herşey inşallah:)

Bence 12 si çok iyi bi tarih görür gelirsin beklemek çok zor oluyor sonra Evet corasprin verdi doktor bide folbiol kullanıyorum canım inşallah ya bu süreç zor ama güzel olucak herşey inşallah:)
Bnde folbiol kullaniyrm drum corasprine gerek yok icmyrm insallah bsy olmz bebisime

İnşallah cnm görür müyüm o günleri acaba Rabbim nasip etsin hayırlısı ile İnşallah..
Gelicek tatlim hic sikinti yapma benimde hic ama hic umudum yoktu umudumu kaybettigim an geldi melegim bir kez hamis kaldik yine kaliriz diye dusun ama hayirli bir zamani vardir canim sen dualarini eksik etme yeterki

Gelicek tatlim hic sikinti yapma benimde hic ama hic umudum yoktu umudumu kaybettigim an geldi melegim bir kez hamis kaldik yine kaliriz diye dusun ama hayirli bir zamani vardir canim sen dualarini eksik etme yeterki
İnşallah cnm hayırlısını versin Rabbim..En güzelini bilir hakkımızda.Szi hamişler de dua edin bizlere bol bol..

Günaydın kızlar..Hamişlerimiz çoğalıyo en yakın zmanda biz de ekleniriz o gruba İnşallah Sevcanım ve diğer bekleyenlerle..

Sedacım bu ay nasıl belirtilerin var peki hamileliğe dair..Mesela akıntın var mı?
Oyle fazla akintim yoktu canim dun olmaya basladi.ben gogus uclarimdan anladim sadece gogus uclarim aciyo donecim onun disinda adetim gelck gibi kasiklarim agriyodu ama kasik agrim adetime yakin baslarken bnda daha erken basladi yumdan hemensonra diyebilirim bide canim tursu suyu istemisti kahvaltida bile ictim :)

Benimde ilk hamileliqimde burnuma lahmacun kokmuştu eşim dioki kıymalı pidemi yok dedim lahmacun ikisinin kokusunu nasıl ayırt edebiliosun demişti ama etmiştim akşama kadar koktu varya hertarafta ama bılmıodum tabi ondan 1 hafta sonra öqrendim :) Sonrada ilk yediqim şey bi elimde baklava bi elimde turşu bi ondan bi ondan ıssırıodum etrafa iqrenç duruyodu ama ben aqzımın suyu aka aka yedim :)

Cok baska bisey o can istemesi dimi deli gibi yemek istiyosun ayyyy sanki benmde canm lahmacun istedi yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…