- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.461
Benim bat 5 haziran ne zaman gideyim sence?Canım bende 2 gün arayla kan testi yaptırdım artışda bi sorun yoktu sonra bekledim adetim 2 3 gün geçti gittim doktora ama göremedik keseyi alttan da bakmadı doktorum baksa belki görürdü bekliyelim dedi 3 gün sonra çağırdı gördük çok şükür haftaya Cumartesi de işte kalp atışı için çağırdı bakalım bekliyorum bende inşallah duyarım bebişimin sesini bi sefer:)
Canım bence 12 si ideal bence üzerin 6 7 gün geçmiş olucak görürsün bebişini ben erken gittiğimde çok tedirgin oldum bence doktorun verdiği tarih çok uygun ama sen bilirsin?Benim bat 5 haziran ne zaman gideyim sence?
Ayin 12sinde gideyim dimi bnd oyle dusunuyorum insallah gorurum bu kez hayal kirikligi yaamayalim Allahim kucagimiza almayi nsp etsin corasprin fln kullaniyomuunCanım bence 12 si ideal bence üzerin 6 7 gün geçmiş olucak görürsün bebişini ben erken gittiğimde çok tedirgin oldum bence doktorun verdiği tarih çok uygun ama sen bilirsin?
Bence 12 si çok iyi bi tarih görür gelirsin beklemek çok zor oluyor sonra Evet corasprin verdi doktor bide folbiol kullanıyorum canım inşallah ya bu süreç zor ama güzel olucak herşey inşallah:)Ayin 12sinde gideyim dimi bnd oyle dusunuyorum insallah gorurum bu kez hayal kirikligi yaamayalim Allahim kucagimiza almayi nsp etsin corasprin fln kullaniyomuun
Bnde folbiol kullaniyrm drum corasprine gerek yok icmyrm insallah bsy olmz bebisimeBence 12 si çok iyi bi tarih görür gelirsin beklemek çok zor oluyor sonra Evet corasprin verdi doktor bide folbiol kullanıyorum canım inşallah ya bu süreç zor ama güzel olucak herşey inşallah:)
Gelicek tatlim hic sikinti yapma benimde hic ama hic umudum yoktu umudumu kaybettigim an geldi melegim bir kez hamis kaldik yine kaliriz diye dusun ama hayirli bir zamani vardir canim sen dualarini eksik etme yeterkiİnşallah cnm görür müyüm o günleri acabaRabbim nasip etsin hayırlısı ile İnşallah..
Bişey olmaz inşallah canım bende 13 ünde gidicem kalp atışları için zaman Geçmiyor bana:)Bnde folbiol kullaniyrm drum corasprine gerek yok icmyrm insallah bsy olmz bebisime
Ne guzel sen kalp atisini duycaksin benm kalp atisina daha coooook var :SBişey olmaz inşallah canım bende 13 ünde gidicem kalp atışları için zaman Geçmiyor bana:)
İnşallah cnm hayırlısını versin Rabbim..En güzelini bilir hakkımızda.Szi hamişler de dua edin bizlere bol bol..Gelicek tatlim hic sikinti yapma benimde hic ama hic umudum yoktu umudumu kaybettigim an geldi melegim bir kez hamis kaldik yine kaliriz diye dusun ama hayirli bir zamani vardir canim sen dualarini eksik etme yeterki
Sedacım bu ay nasıl belirtilerin var peki hamileliğe dair..Mesela akıntın var mı?Ne guzel sen kalp atisini duycaksin benm kalp atisina daha coooook var :S
Günaydın canım benim İnşallah...Günaydın kızlar..Hamişlerimiz çoğalıyo en yakın zmanda biz de ekleniriz o gruba İnşallah Sevcanım ve diğer bekleyenlerle..
Nasılsın cnm?Günaydın canım benim İnşallah...
İyiyim canım şükür sen nasılsın?Nasılsın cnm?
Ben de iyiyim cnm facede cnn sıkılıyormuş gibi paylaşımların dikkatimi çekti de sorayım ddm..İyiyim canım şükür sen nasılsın?
Oyle fazla akintim yoktu canim dun olmaya basladi.ben gogus uclarimdan anladim sadece gogus uclarim aciyo donecim onun disinda adetim gelck gibi kasiklarim agriyodu ama kasik agrim adetime yakin baslarken bnda daha erken basladi yumdan hemensonra diyebilirim bide canim tursu suyu istemisti kahvaltida bile ictim :)Sedacım bu ay nasıl belirtilerin var peki hamileliğe dair..Mesela akıntın var mı?
Yok canım ya kzııorum öle bazen insanlara...Ben de iyiyim cnm facede cnn sıkılıyormuş gibi paylaşımların dikkatimi çekti de sorayım ddm..
Benimde ilk hamileliqimde burnuma lahmacun kokmuştu eşim dioki kıymalı pidemi yok dedim lahmacun ikisinin kokusunu nasıl ayırt edebiliosun demişti ama etmiştim akşama kadar koktu varya hertarafta ama bılmıodum tabi ondan 1 hafta sonra öqrendim :) Sonrada ilk yediqim şey bi elimde baklava bi elimde turşu bi ondan bi ondan ıssırıodum etrafa iqrenç duruyodu ama ben aqzımın suyu aka aka yedim :)Oyle fazla akintim yoktu canim dun olmaya basladi.ben gogus uclarimdan anladim sadece gogus uclarim aciyo donecim onun disinda adetim gelck gibi kasiklarim agriyodu ama kasik agrim adetime yakin baslarken bnda daha erken basladi yumdan hemensonra diyebilirim bide canim tursu suyu istemisti kahvaltida bile ictim :)
Cok baska bisey o can istemesi dimi deli gibi yemek istiyosun ayyyy sanki benmde canm lahmacun istedi yaaaa :)Benimde ilk hamileliqimde burnuma lahmacun kokmuştu eşim dioki kıymalı pidemi yok dedim lahmacun ikisinin kokusunu nasıl ayırt edebiliosun demişti ama etmiştim akşama kadar koktu varya hertarafta ama bılmıodum tabi ondan 1 hafta sonra öqrendim :) Sonrada ilk yediqim şey bi elimde baklava bi elimde turşu bi ondan bi ondan ıssırıodum etrafa iqrenç duruyodu ama ben aqzımın suyu aka aka yedim :)
Anladım cnm hayırlısı olsun insanlar kızdırıo bazen..Yok canım ya kzııorum öle bazen insanlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?