Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ay ne güzel benim cnm hiç öle şeyler istemedi..Zaten 3 hafta hamileliğimi yaşadım onda da dogru düzgün bşe yemedim cnm istemiodu..Bakalım bu sefer nasıl olck nasip olursa..Eşimi koşturmak isterim naz yapmak hakkımız olck.Yeter ki yavrularımız sağlıklı olsun..Ben bulantıya da kusmaya da razıyım diorum napm

Cok baska bisey o can istemesi dimi deli gibi yemek istiyosun ayyyy sanki benmde canm lahmacun istedi yaaaa :)
Zaten yazarkende aklıma qeldı dedim şimdi canı lahmacun istiycek :) O duygu bambaşka Allahım tekrar naip etsin isteyen herkeze inşallah...

Insallah tekrar naip olacak canim bnmde canm istemiyo ama o bi anlik istek kahvalti yapasim yok mecbur kalkip yicem bunda bulantm olcak gibi ama yeerki beisim saglikli olsun bulantiya kusmaya raziyimbende :)
Zaten yazarkende aklıma qeldı dedim şimdi canı lahmacun istiycek :) O duygu bambaşka Allahım tekrar naip etsin isteyen herkeze inşallah...
simdi kahvalti yapicam sonra dukkana gidicm lahmacn yicem canim :)

Insallah tekrar naip olacak canim bnmde canm istemiyo ama o bi anlik istek kahvalti yapasim yok mecbur kalkip yicem bunda bulantm olcak gibi ama yeerki beisim saglikli olsun bulantiya kusmaya raziyimbende :)
simdi kahvalti yapicam sonra dukkana gidicm lahmacn yicem canim :)Allahim en yakin zamanda sizede nasip etsin canim

Ye canım ye ohh afiyet olsun yarasın bebişe inşallah :)

Bulamtı çok zor canım sabahtan beri çekiyorum daha yeni geçiyor

hadi cnm bnm az kalmış ıns duyacaksin korkma hiç bak bulantinda var bu iiye işaret :) ay teyzesi evet kiz hep kiz istemiştim ins sagliklada doğar ins seninde gönlünden geçen olur daha bnde yolun yarisindayim bnmde cok var daha :)

Idrar testi canim lekelnmem olmustu ama adete dönmedi bugun gecikeli 6. Gunum test negatif ama
Belki geç döllenme olmuştur cnm 10 gün olana kadar bekle sonra kan ver bence adet olmazsan o zamana..Ben de bekliom adetimi bugün yarın olmam lazım..Çok stresli işler yaa

Inş canım benim için hiç farketmez sağlıklı olsun da bir iki damla leke geldi dün akşam doktor Demişti lekelenme olursa bırak coaspirini die doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim Napsam acaba?

Inş canım benim için hiç farketmez sağlıklı olsun da bir iki damla leke geldi dün akşam doktor Demişti lekelenme olursa bırak coaspirini die doktora gitsem mi gitmesem mi bilemedim Napsam acaba?
cnm git bir görün ama bişi yoktur yerleşme olabilir o leke devamı gelirse sıkıntı olur belki ama bir iki damlayla bişicik olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…