- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.501
Yok canim yaaa tek yum vardi ailede de yok :)cnm senn ikiz olmasın :)
ha tmm cnm o zmn inş senn gbi güzel bir kızın olur sanki içime kız gibi doğdu sennYok canim yaaa tek yum vardi ailede de yok :)
Insallah canim Allahim saglikli olsun da ben baska bisi istemiyorum ama kiz olursa fena olmazha tmm cnm o zmn inş senn gbi güzel bir kızın olur sanki içime kız gibi doğdu senn
Devamı gelmedi canım çok şükür ilacı bıraktım bi iki gün bekleyin dedim eğer gelirse giderim korktum bende ama iyiyim şimdi Allah'a emanet bebişlerimiz:)cnm git bir görün ama bişi yoktur yerleşme olabilir o leke devamı gelirse sıkıntı olur belki ama bir iki damlayla bişicik olmaz :)
süper artmış canım değerin Herşey güzel olucak Allah'ın izniyle:)Ayyy canim bende bu sabah bi ogurdum anlatamam ciakarcaktm zor tuttum kendimi deerim 213 olmussss :)
Bende bende kız erkek farketmez ama gönlümden geçen kız benimde süper olurdu:)Insallah canim Allahim saglikli olsun da ben baska bisi istemiyorum ama kiz olursa fena olmaz
banada artis iyi geldi dr bide progesterona baktirdi o da 40 cok guzel dedi ayin 12sinde kontrol var insallah keseyi goruruz kolaycicik :)süper artmış canım değerin Herşey güzel olucak Allah'ın izniyle:)
bakalim gonlumzden gecen mi olacak takiplesicz bundan sonra :)Bende bende kız erkek farketmez ama gönlümden geçen kız benimde süper olurdu:)
hayırlısı olsun cnm rabbim gönlüne göre versinInsallah canim Allahim saglikli olsun da ben baska bisi istemiyorum ama kiz olursa fena olmaz
oh ii cnm geçtiyse boşver sonuçta lekelenme olur devamı gelip gelmeemsi önmli inş gelmezde ztnDevamı gelmedi canım çok şükür ilacı bıraktım bi iki gün bekleyin dedim eğer gelirse giderim korktum bende ama iyiyim şimdi Allah'a emanet bebişlerimiz:)
Beklemekten baska care yok canim hayırlısıTest yanlis olmasin canim gelmezse tekrr yap cunku ov testin var diyo
Evet canim sabir isi sabretmek gerekiyo umarim en yakin zamanda rabbim herkesin gonlune gore verirBelki geç döllenme olmuştur cnm 10 gün olana kadar bekle sonra kan ver bence adet olmazsan o zamana..Ben de bekliom adetimi bugün yarın olmam lazım..Çok stresli işler yaa
Aminn canım benim..Evet canim sabir isi sabretmek gerekiyo umarim en yakin zamanda rabbim herkesin gonlune gore verir
Gözün aydın tatlım iyi artmış değerin Maşallah..Ayyy canim bende bu sabah bi ogurdum anlatamam ciakarcaktm zor tuttum kendimi deerim 213 olmussss :)
Canım cok qüzel artmış deqerin maşallah inşallah hiç bir sıkıntı olmadan görürsün bebeqinide :)Ayyy canim bende bu sabah bi ogurdum anlatamam ciakarcaktm zor tuttum kendimi deerim 213 olmussss :)
Gözün aydın tatlım iyi artmış değerin Maşallah..
ayyy insallah kizlar sagsalim gorurum bebisimi cok heyecanli bi surec hem korku hem sevinc bi arada :)Canım cok qüzel artmış deqerin maşallah inşallah hiç bir sıkıntı olmadan görürsün bebeqinide :)
ayyy insallah kizlar sagsalim gorurum bebisimi cok heyecanli bi surec hem korku hem sevinc bi arada :)
Esimde ayni seyi soyluyo her sey guzel olcak bu kez diyo :) ayyyy bi hissetsem hareketlerini cok guzel olur o gunlere bi gelsek :)canım korkularını bir kenara bırak artık herşey çok güzel olacak
heleki bebeğin hareketlerini hissetmeye başla ondan sonra çorap söküğü gibi geliyor sürekli doktora gitme arzun ortadan kalkıyor
gelirsin kuzum inan zaman çabuk geçiyor. biz bu hafta sonu kızımızın odasını boyayacağız mesela. 16 haziranda mobilyası gelecek. eşyalarını aldık zaten tabi eksiklerimiz var onlar alıncak. ama tatlı telaşlar bunlar.Esimde ayni seyi soyluyo her sey guzel olcak bu kez diyo :) ayyyy bi hissetsem hareketlerini cok guzel olur o gunlere bi gelsek :)
tahmin edebiliyorum cnm..Rabbim korktuklarından emin eylesin İnşallah güzel olck herşey..ayyy insallah kizlar sagsalim gorurum bebisimi cok heyecanli bi surec hem korku hem sevinc bi arada :)
Ayy cnm çok güzel aldınız mı minik prensesin eşyalarını..Bize de atsana foto bakalımgelirsin kuzum inan zaman çabuk geçiyor. biz bu hafta sonu kızımızın odasını boyayacağız mesela. 16 haziranda mobilyası gelecek. eşyalarını aldık zaten tabi eksiklerimiz var onlar alıncak. ama tatlı telaşlar bunlar.
Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin herşeyi inşallahh. sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
Ve herkese bu duyguyu nasip etsin
tamam kuzum atarım birazdanAyy cnm çok güzel aldınız mı minik prensesin eşyalarını..Bize de atsana foto bakalımBu telaşları bir an evvel ben de yaşamak istiyorum hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?