Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

cnm git bir görün ama bişi yoktur yerleşme olabilir o leke devamı gelirse sıkıntı olur belki ama bir iki damlayla bişicik olmaz :)
Devamı gelmedi canım çok şükür ilacı bıraktım bi iki gün bekleyin dedim eğer gelirse giderim korktum bende ama iyiyim şimdi Allah'a emanet bebişlerimiz:)

süper artmış canım değerin Herşey güzel olucak Allah'ın izniyle:)
banada artis iyi geldi dr bide progesterona baktirdi o da 40 cok guzel dedi ayin 12sinde kontrol var insallah keseyi goruruz kolaycicik :)

Bende bende kız erkek farketmez ama gönlümden geçen kız benimde süper olurdu:)
bakalim gonlumzden gecen mi olacak takiplesicz bundan sonra :)

Insallah canim Allahim saglikli olsun da ben baska bisi istemiyorum ama kiz olursa fena olmaz
hayırlısı olsun cnm rabbim gönlüne göre versin içine ne doğuyorsa o çıkıyor ama
Devamı gelmedi canım çok şükür ilacı bıraktım bi iki gün bekleyin dedim eğer gelirse giderim korktum bende ama iyiyim şimdi Allah'a emanet bebişlerimiz:)
oh ii cnm geçtiyse boşver sonuçta lekelenme olur devamı gelip gelmeemsi önmli inş gelmezde ztn

ayyy insallah kizlar sagsalim gorurum bebisimi cok heyecanli bi surec hem korku hem sevinc bi arada :)

canım korkularını bir kenara bırak artık herşey çok güzel olacak
heleki bebeğin hareketlerini hissetmeye başla ondan sonra çorap söküğü gibi geliyor sürekli doktora gitme arzun ortadan kalkıyor

canım korkularını bir kenara bırak artık herşey çok güzel olacak
heleki bebeğin hareketlerini hissetmeye başla ondan sonra çorap söküğü gibi geliyor sürekli doktora gitme arzun ortadan kalkıyor
Esimde ayni seyi soyluyo her sey guzel olcak bu kez diyo :) ayyyy bi hissetsem hareketlerini cok guzel olur o gunlere bi gelsek :)

Esimde ayni seyi soyluyo her sey guzel olcak bu kez diyo :) ayyyy bi hissetsem hareketlerini cok guzel olur o gunlere bi gelsek :)
gelirsin kuzum inan zaman çabuk geçiyor. biz bu hafta sonu kızımızın odasını boyayacağız mesela. 16 haziranda mobilyası gelecek. eşyalarını aldık zaten tabi eksiklerimiz var onlar alıncak. ama tatlı telaşlar bunlar.

Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin herşeyi inşallahh. sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
Ve herkese bu duyguyu nasip etsin

Ayy cnm çok güzel aldınız mı minik prensesin eşyalarını..Bize de atsana foto bakalım Bu telaşları bir an evvel ben de yaşamak istiyorum hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…