- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.521
ayyy cok guzel bizde o dgunlere gelelim insallah :) foto istiyoruzzz :)gelirsin kuzum inan zaman çabuk geçiyor. biz bu hafta sonu kızımızın odasını boyayacağız mesela. 16 haziranda mobilyası gelecek. eşyalarını aldık zaten tabi eksiklerimiz var onlar alıncak. ama tatlı telaşlar bunlar.
Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin herşeyi inşallahh. sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
Ve herkese bu duyguyu nasip etsin
Allah razi olsun canim dualarindan beni eksik etme donecim :)tahmin edebiliyorum cnm..Rabbim korktuklarından emin eylesin İnşallah güzel olck herşey..
Ayy cnm benim çok güzeller hepsi de Rabbim sağlıkla kullnmayı nasip etsin kızınla İnşallah..Sana da çok yakışmış hamilelik..Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinkızlar bunlarda aldıklarımız kendimi de ekleyim dedim kızımla ben daha önce eklemedim sanırım
Cnm ediyorum İnşallah sen de bize et dua katılalım sana en yakın zamanda..ayyy cok guzel bizde o dgunlere gelelim insallah :) foto istiyoruzzz :)
Allah razi olsun canim dualarindan beni eksik etme donecim :)
Ayyyy cicileiniz harikaaaaa odanizda cok guzel gulugule kullanin insallah gulnurum cok guzel bi hamissin sadece gobus masallah sana :) dr bana diyoki dikjat etmezsen teyze gibi olursun tmm dikkat eicm dedim ama bn bogaxima engel olamam kiiiii:)kızlar bunlarda aldıklarımız kendimi de ekleyim dedim kızımla ben daha önce eklemedim sanırım
aminnnnn canım inşallahhhhAyy cnm benim çok güzeller hepsi de Rabbim sağlıkla kullnmayı nasip etsin kızınla İnşallah..Sana da çok yakışmış hamilelik..Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Hep dua ediyorum isim listem var sirayla sayiyorum unuttugum vr mi diyede 1dk faln dusunuyorum :)Cnm ediyorum İnşallah sen de bize et dua katılalım sana en yakın zamanda..
Çok güzeldir hepsi eminim..Bebiş eşyası olur da kötü olur mu ki hiç :)Bekleriz cnm kızınla da resimlerinizi..aminnnnn canım inşallahhhh
odamızın yerleşmiş halinide paylaşırım sizinle inşşallah ve kızım içindeykenki resimlerini de.
eksik bitmiyor tabiki ama olduğu kadar. babaannemiz ve anneannemizde aldı birsürü şey bende görmedim onları bakalım nasıllar :)
Çok sağol cnm Allah razı olsun..Sana bağışlasın Rabbim yavrunu sağlıkla İnşallahHep dua ediyorum isim listem var sirayla sayiyorum unuttugum vr mi diyede 1dk faln dusunuyorum :)
kuzum benım karnım hiç çıkmadı doğru düzgün elbiseden biraz belli oluyor normalde kimse hamıle oldugumu anlamıyor .bu arada 14 kg aldım ben ve şuan 110 kg ım.Ayyyy cicileiniz harikaaaaa odanizda cok guzel gulugule kullanin insallah gulnurum cok guzel bi hamissin sadece gobus masallah sana :) dr bana diyoki dikjat etmezsen teyze gibi olursun tmm dikkat eicm dedim ama bn bogaxima engel olamam kiiiii:)
kolay gelsin yorma kendiniKizlar benim misafirlerim gelick ben cikiyorum bi supureyim evi :)
110 kg mi????? Sen o kadar kilolu durmuyosun ya ssasirdim ben 51 ile hamile kaldim bakalim kac kilo alcam.pprogesteronuma bnmde dun bakildi 40 cikti dr cok iyi ilac kulanmana gerek yok dedi.evet onemli olan kuzum bizim kuzucuklarimizin iyi olmasi :)kuzum benım karnım hiç çıkmadı doğru düzgün elbiseden biraz belli oluyor normalde kimse hamıle oldugumu anlamıyor .bu arada 14 kg aldım ben ve şuan 110 kg ım.
banada dedi doktor son kontrole kılo problemımı.
ama ben şunu anladım bir hafta once doktorum progestanı bıraktırdı ödemım cok oluyordu ve %70 oranında azaldı ılacı bırakınca. ayrıca progestanı bıraktıktan sonra iştahım da eskısı gıbı degıl bence o ılacı kullanmasam 14 kılo almazdım. Ama yinede şükür kuzular sağlıklı olsunda kilo sorun degıl.
sende sağlıklı beslenmeye çalış. canın bişey ısteyınce az da olsa ye yememezlık etme.
Kolay gelsin tatlım..Çok detaya inmeden süpür çekme koltuk falan..Kizlar benim misafirlerim gelick ben cikiyorum bi supureyim evi :)
Canım hepsi cok qüzeller aqız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah :)kızlar bunlarda aldıklarımız kendimi de ekleyim dedim kızımla ben daha önce eklemedim sanırım
amin kuzum inşallahhhhh :)Canım hepsi cok qüzeller aqız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah :)
Saol canım benim amin inşallah...amin kuzum inşallahhhhh :)
darısı başınıza inşallah en kısa zamanda
yok yawrm bunda dikkat ediyorm oncekinde dikkat etmiyodm bisi olmaz diyodum bu misfrleride oncedn kabul etmistm iptal edemedm ikramliklari hazir aldim yanina yogurtlu makarna yapicm koltuklarida esim sali gunu cekip supurmustu :)Kolay gelsin tatlım..Çok detaya inmeden süpür çekme koltuk falan..
İyi bakalım cnm..Az beklemedin dikkatli ol Allaha emanet olsun kuzucuk..En iyisini yapmışsın..yok yawrm bunda dikkat ediyorm oncekinde dikkat etmiyodm bisi olmaz diyodum bu misfrleride oncedn kabul etmistm iptal edemedm ikramliklari hazir aldim yanina yogurtlu makarna yapicm koltuklarida esim sali gunu cekip supurmustu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?