Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlar bunlarda aldıklarımız kendimi de ekleyim dedim kızımla ben daha önce eklemedim sanırım

Eklentiler

• DSC_0046.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 69
  • DSC_0048.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 1431190253103.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 1431190257349.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 70
  • DSC_0289.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 70
  • DSC_0290.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 63
  • DSC_0292.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 62
  • DSC_0517.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 74
  • DSC_0499.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 87
ayyy cok guzel bizde o dgunlere gelelim insallah :) foto istiyoruzzz :)

tahmin edebiliyorum cnm..Rabbim korktuklarından emin eylesin İnşallah güzel olck herşey..
Allah razi olsun canim dualarindan beni eksik etme donecim :)

kızlar bunlarda aldıklarımız kendimi de ekleyim dedim kızımla ben daha önce eklemedim sanırım
Ayy cnm benim çok güzeller hepsi de Rabbim sağlıkla kullnmayı nasip etsin kızınla İnşallah..Sana da çok yakışmış hamilelik..Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Ayyyy cicileiniz harikaaaaa odanizda cok guzel gulugule kullanin insallah gulnurum cok guzel bi hamissin sadece gobus masallah sana :) dr bana diyoki dikjat etmezsen teyze gibi olursun tmm dikkat eicm dedim ama bn bogaxima engel olamam kiiiii:)

Ayy cnm benim çok güzeller hepsi de Rabbim sağlıkla kullnmayı nasip etsin kızınla İnşallah..Sana da çok yakışmış hamilelik..Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
aminnnnn canım inşallahhhh
odamızın yerleşmiş halinide paylaşırım sizinle inşşallah ve kızım içindeykenki resimlerini de.
eksik bitmiyor tabiki ama olduğu kadar. babaannemiz ve anneannemizde aldı birsürü şey bende görmedim onları bakalım nasıllar :)

Çok güzeldir hepsi eminim..Bebiş eşyası olur da kötü olur mu ki hiç :)Bekleriz cnm kızınla da resimlerinizi..

Ayyyy cicileiniz harikaaaaa odanizda cok guzel gulugule kullanin insallah gulnurum cok guzel bi hamissin sadece gobus masallah sana :) dr bana diyoki dikjat etmezsen teyze gibi olursun tmm dikkat eicm dedim ama bn bogaxima engel olamam kiiiii:)
kuzum benım karnım hiç çıkmadı doğru düzgün elbiseden biraz belli oluyor normalde kimse hamıle oldugumu anlamıyor .bu arada 14 kg aldım ben ve şuan 110 kg ım.
banada dedi doktor son kontrole kılo problemımı.
ama ben şunu anladım bir hafta once doktorum progestanı bıraktırdı ödemım cok oluyordu ve %70 oranında azaldı ılacı bırakınca. ayrıca progestanı bıraktıktan sonra iştahım da eskısı gıbı degıl bence o ılacı kullanmasam 14 kılo almazdım. Ama yinede şükür kuzular sağlıklı olsunda kilo sorun degıl.

sende sağlıklı beslenmeye çalış. canın bişey ısteyınce az da olsa ye yememezlık etme.

110 kg mi????? Sen o kadar kilolu durmuyosun ya ssasirdim ben 51 ile hamile kaldim bakalim kac kilo alcam.pprogesteronuma bnmde dun bakildi 40 cikti dr cok iyi ilac kulanmana gerek yok dedi.evet onemli olan kuzum bizim kuzucuklarimizin iyi olmasi :)

Kolay gelsin tatlım..Çok detaya inmeden süpür çekme koltuk falan..
yok yawrm bunda dikkat ediyorm oncekinde dikkat etmiyodm bisi olmaz diyodum bu misfrleride oncedn kabul etmistm iptal edemedm ikramliklari hazir aldim yanina yogurtlu makarna yapicm koltuklarida esim sali gunu cekip supurmustu :)

yok yawrm bunda dikkat ediyorm oncekinde dikkat etmiyodm bisi olmaz diyodum bu misfrleride oncedn kabul etmistm iptal edemedm ikramliklari hazir aldim yanina yogurtlu makarna yapicm koltuklarida esim sali gunu cekip supurmustu :)
İyi bakalım cnm..Az beklemedin dikkatli ol Allaha emanet olsun kuzucuk..En iyisini yapmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…