Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

doktora gittim evet canim ama bana ne var nede yok dedi bisey demedi kan istedi bende uktrason kağıdını incelerken 1. Trimester yazdigini gordum hamilemiyim bilmiyorum
ee kan tahlili çıkmadımı ?

zaten eğer hamile isen geç döllenmedir senin ultrasonda görülmez henüz.
benimde adetım 5 gun gecmıstı testte bellı olmuyordu emın degıldım kanda cıkmıstı.
inşallah seninde oyledır

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. 6 haftalık düşük yaptım. Henüz gitmedim kontrole, doktorumla konuşacağım elbette ama sizlerin deneyimini merak ediyorum.

Düşükten ne kadar sonra korunmayı bıraktınız ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?

Kan tahliki yaptirmadim canim ultrasonda gozukmedi diye. Ama uktrasonda neden 1. Trimester yaziyo

Istedi canim ama ben yaptirmadim cunku olsa ultrason da gozukur dedim kendi kendime biyandan da diyorum olmasa neden ultrason kagidinda 1. trimester yazsin dedim doktorda bsey demdi
canimmm sn ndn yaptirtmiyosun ultrasnda gozukmez kii bende 5. Haftann icinde gidicem utrasndn bakick keseye en erken ogrenme yolu kan testi

Kan tahliki yaptirmadim canim ultrasonda gozukmedi diye. Ama uktrasonda neden 1. Trimester yaziyo
canım gec dollenme ise zaten usg de bellı olmazki usg de kesenın gorunmesi için beta hcg değerinin 1500 civarı olması gerekiyor. bence sen kanda gebelik testi yaptır.

doktor nasıl bırsey demedı anlamadım rahım duvarı kalınlasmıs falandamı demedi.
yarın kan testı yaptır sen en ıyısı

hicbirsey demedi evet sadece hemen lan tsti yapalim dedi okadar. Kafani karıştıran sadece uktrason kagidindaki yazi oldu

Lan testi derken kan testi canim

Lan testi derken kan testi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…