- 12 Aralık 2014
- 140
- 38
- 38
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.541
canım gebelik 3. trimesterden oluşuyor sen henüz birinci trimesterdesin onu demek ıstıyorKizlar ben bugun doktora gittim ultrason kagidinda 1. Trimester yaziyo bundan oncekilerde yazmiyo ama ne demek bu sizce ?
aaaaaaaaaa senın gebelık testınde cıkmamıstı doktora mı gittin hamilemisin çok sevindimmmmmKizlar ben bugun doktora gittim ultrason kagidinda 1. Trimester yaziyo bundan oncekilerde yazmiyo ama ne demek bu sizce ?
Doktora gittimaaaaaaaaaa senın gebelık testınde cıkmamıstı doktora mı gittin hamilemisin çok sevindimmmmm
doktora gittim evet canim ama bana ne var nede yok dedi bisey demedi kan istedi bende uktrason kağıdını incelerken 1. Trimester yazdigini gordum hamilemiyim bilmiyorumaaaaaaaaaa senın gebelık testınde cıkmamıstı doktora mı gittin hamilemisin çok sevindimmmmm
ee kan tahlili çıkmadımı ?doktora gittim evet canim ama bana ne var nede yok dedi bisey demedi kan istedi bende uktrason kağıdını incelerken 1. Trimester yazdigini gordum hamilemiyim bilmiyorum
Kan tahliki yaptirmadim canim ultrasonda gozukmedi diye. Ama uktrasonda neden 1. Trimester yaziyoee kan tahlili çıkmadımı ?
zaten eğer hamile isen geç döllenmedir senin ultrasonda görülmez henüz.
benimde adetım 5 gun gecmıstı testte bellı olmuyordu emın degıldım kanda cıkmıstı.
inşallah seninde oyledır
Allahim agiz tadiyla giydirmeni nasip etsin canim az kalmis fistigin gelmesine :) gobisin kucukmus :) benim simdiden o kadar neredeyse ama gaz var bende gaz :)kızlar bunlarda aldıklarımız kendimi de ekleyim dedim kızımla ben daha önce eklemedim sanırım
Neden kanda betaya bakmadi dr?ultrasondn bakmasinn bi anlami yokki rahim kalinlasmismi diye bakmistirKan tahliki yaptirmadim canim ultrasonda gozukmedi diye. Ama uktrasonda neden 1. Trimester yaziyo
Istedi canim ama ben yaptirmadim cunku olsa ultrason da gozukur dedim kendi kendime biyandan da diyorum olmasa neden ultrason kagidinda 1. trimester yazsin dedim doktorda bsey demdiNeden kanda betaya bakmadi dr?ultrasondn bakmasinn bi anlami yokki rahim kalinlasmismi diye bakmistir
Ama doktor bana hamilelikle alakali bisey demedi ki var veya yok demedicanım gebelik 3. trimesterden oluşuyor sen henüz birinci trimesterdesin onu demek ıstıyor
canimmm sn ndn yaptirtmiyosun ultrasnda gozukmez kii bende 5. Haftann icinde gidicem utrasndn bakick keseye en erken ogrenme yolu kan testiIstedi canim ama ben yaptirmadim cunku olsa ultrason da gozukur dedim kendi kendime biyandan da diyorum olmasa neden ultrason kagidinda 1. trimester yazsin dedim doktorda bsey demdi
Yari yaptiricam canim. Sence 1. Trimester yazmasi normal biseymicanimmm sn ndn yaptirtmiyosun ultrasnda gozukmez kii bende 5. Haftann icinde gidicem utrasndn bakick keseye en erken ogrenme yolu kan testi
canım gec dollenme ise zaten usg de bellı olmazki usg de kesenın gorunmesi için beta hcg değerinin 1500 civarı olması gerekiyor. bence sen kanda gebelik testi yaptır.Kan tahliki yaptirmadim canim ultrasonda gozukmedi diye. Ama uktrasonda neden 1. Trimester yaziyo
hicbirsey demedi evet sadece hemen lan tsti yapalim dedi okadar. Kafani karıştıran sadece uktrason kagidindaki yazi olducanım gec dollenme ise zaten usg de bellı olmazki usg de kesenın gorunmesi için beta hcg değerinin 1500 civarı olması gerekiyor. bence sen kanda gebelik testi yaptır.
doktor nasıl bırsey demedı anlamadım rahım duvarı kalınlasmıs falandamı demedi.
yarın kan testı yaptır sen en ıyısı
Lan testi derken kan testi canimcanım gec dollenme ise zaten usg de bellı olmazki usg de kesenın gorunmesi için beta hcg değerinin 1500 civarı olması gerekiyor. bence sen kanda gebelik testi yaptır.
Lan testi derken kan testi canimcanım gec dollenme ise zaten usg de bellı olmazki usg de kesenın gorunmesi için beta hcg değerinin 1500 civarı olması gerekiyor. bence sen kanda gebelik testi yaptır.
kan testinde kan değerlerine mibaktı? yoksa beta hcg ıstedıde yaptırmadınmıLan testi derken kan testi canim
Istedi ben yaptirmadim canımkan testinde kan değerlerine mibaktı? yoksa beta hcg ıstedıde yaptırmadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?