- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.561
cnm bence kan testi yaptır en net sonucu o verir.Istedi ben yaptirmadim canım
sanada canım :)Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar :)
Hayırlı olsun cnm gözün aydın..Iyi Akşamlar kızlar :) , son haberleri vermeye geldim . Zorlu geçen süreçlerden sonra dün bebişin cinsiyetini öğrendik :))), oğlumuz oluyor Allah Hayırlısı ile hepimizin kucağına almayı nasip etsin , isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım saolasın 16 haftalık olduk :)Hayırlı olsun cnm gözün aydın..
RABBİM kucağına almayı da nasip etsin kaç haftalık oldu bebişin?
canim tbrler oglan annesi oluyosun demek masallah sana ve oglusuna :)Iyi Akşamlar kızlar :) , son haberleri vermeye geldim . Zorlu geçen süreçlerden sonra dün bebişin cinsiyetini öğrendik :))), oğlumuz oluyor Allah Hayırlısı ile hepimizin kucağına almayı nasip etsin , isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende kasım ayında kürtaj oldum kalp atışı yok diye sanki bu ay ümitliyim haziran 16 da adet olmam gerekiyor inşallah olmam lütfen bana da dua edin senin güzel haberin banada umut oldu sevgilerlrIyi Akşamlar kızlar :) , son haberleri vermeye geldim . Zorlu geçen süreçlerden sonra dün bebişin cinsiyetini öğrendik :))), oğlumuz oluyor Allah Hayırlısı ile hepimizin kucağına almayı nasip etsin , isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım hiç strese girme , ben geçen sene Ağustos'ta kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay korundum ve tedavi vs olmadım doktora bile gitmedim ilk 12 haftam çok zordu , iki kere büyük kanama geçirdim düştü diye Ağlayarak gittim doktora kalp atışını duydum çok şükür , eşi düştü dediler yinede tutundu meleğim çok şükür Allah'ıma , Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah tatlım stres yapma , Allah'ım yar ve yardımcın olsun inşallah , ümitsizliğe kapılma pozitif ol hep , dualarım seninle ve tüm bebek isteyenler ileHayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende kasım ayında kürtaj oldum kalp atışı yok diye sanki bu ay ümitliyim haziran 16 da adet olmam gerekiyor inşallah olmam lütfen bana da dua edin senin güzel haberin banada umut oldu sevgilerlr
Teşekkür ederim senin De gözün Aydın , Allah bit avazda kurtarsın , kucağına almak Hayırlısı ile nasip olsun inşallahcanim tbrler oglan annesi oluyosun demek masallah sana ve oglusuna :)
Sevcanim donem napiyosunzz son durumlar neler bat trh nedir calismalardasi z heralde :)
Amin canm insallah hepimz hayirlisiyla kucagimiza alalim veeeee bebis isteyenlere de Allahim en kisa zamanda nasip etsin insallah :)Teşekkür ederim senin De gözün Aydın , Allah bit avazda kurtarsın , kucağına almak Hayırlısı ile nasip olsun inşallah
biz iiz cnm sen nasılsın nasıl bebeğin büyüyor inşşşBlumumm kbrimm tebrik ederim sizi. Goremedigim başka hamile arkadaşlar varsa onlarida tebrik ederim. Bekleyenlerde hayırlı vakitte güzel haber alırlar inşallah. .Nasılsıniz. öpüyorum hepinizi
Çok şükür canim vala hiç hamile olmamisim gibi hissediyorum hatta geçen yıl bugün hamile olduğumu ogrenmistim 10gün sonrasında kürtaj. Hiç yaşanmamış gibi oluyor hersey. .allah sizlerede göstersin :)foruma çok sık giremiyorum facebook sürekli açık burdan tanıdığım arkadaslarla faceten görüşüyoruz artık. Arada sizede bakıyorum böyle neler yapıyorsunuz diye :)biz iiz cnm sen nasılsın nasıl bebeğin büyüyor inşşş
Iyiyim canım sen nasılsın?güle Gül'e büyüt Bebeğini ismini ne koydun? Nasıl tatlıdır kim bilirBlumumm kbrimm tebrik ederim sizi. Goremedigim başka hamile arkadaşlar varsa onlarida tebrik ederim. Bekleyenlerde hayırlı vakitte güzel haber alırlar inşallah. .Nasılsıniz. öpüyorum hepinizi
gunaydin sevcanim nailsin?bat ne zaman calismlar nasil gidiyoGünaydın Kılzar...
Duyacaksin kalp atisini merak etme canim icini ferah tut :) bende cuma gunu 5 +3olcam keseyi gormeye gidicm :)Iyiyim canım sen nasılsın?güle Gül'e büyüt Bebeğini ismini ne koydun? Nasıl tatlıdır kim bilirbn iyiyim ama mide bulantım çok fazla umarım zamanla geçer Cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez bakalım inşallah iyidir bebişim:)
Görürsün canım keseyi haftaya da kalp atışı için çağırır bak 4+6 da kesenin Görüntüsü:)Duyacaksin kalp atisini merak etme canim icini ferah tut :) bende cuma gunu 5 +3olcam keseyi gormeye gidicm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?