Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Iyi Akşamlar kızlar :) , son haberleri vermeye geldim . Zorlu geçen süreçlerden sonra dün bebişin cinsiyetini öğrendik :))), oğlumuz oluyor Allah Hayırlısı ile hepimizin kucağına almayı nasip etsin , isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

Hayırlı olsun cnm gözün aydın..
RABBİM kucağına almayı da nasip etsin kaç haftalık oldu bebişin?

canim tbrler oglan annesi oluyosun demek masallah sana ve oglusuna :)

Sevcanim donem napiyosunzz son durumlar neler bat trh nedir calismalardasi z heralde :)

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende kasım ayında kürtaj oldum kalp atışı yok diye sanki bu ay ümitliyim haziran 16 da adet olmam gerekiyor inşallah olmam lütfen bana da dua edin senin güzel haberin banada umut oldu sevgilerlr

Canım hiç strese girme , ben geçen sene Ağustos'ta kalbi durduğu için kürtaj oldum 6 ay korundum ve tedavi vs olmadım doktora bile gitmedim ilk 12 haftam çok zordu , iki kere büyük kanama geçirdim düştü diye Ağlayarak gittim doktora kalp atışını duydum çok şükür , eşi düştü dediler yinede tutundu meleğim çok şükür Allah'ıma , Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah tatlım stres yapma , Allah'ım yar ve yardımcın olsun inşallah , ümitsizliğe kapılma pozitif ol hep , dualarım seninle ve tüm bebek isteyenler ile

canim tbrler oglan annesi oluyosun demek masallah sana ve oglusuna :)

Sevcanim donem napiyosunzz son durumlar neler bat trh nedir calismalardasi z heralde :)
Teşekkür ederim senin De gözün Aydın , Allah bit avazda kurtarsın , kucağına almak Hayırlısı ile nasip olsun inşallah

Blumumm kbrimm tebrik ederim sizi. Goremedigim başka hamile arkadaşlar varsa onlarida tebrik ederim. Bekleyenlerde hayırlı vakitte güzel haber alırlar inşallah. .Nasılsıniz. öpüyorum hepinizi

Blumumm kbrimm tebrik ederim sizi. Goremedigim başka hamile arkadaşlar varsa onlarida tebrik ederim. Bekleyenlerde hayırlı vakitte güzel haber alırlar inşallah. .Nasılsıniz. öpüyorum hepinizi
biz iiz cnm sen nasılsın nasıl bebeğin büyüyor inşşş

biz iiz cnm sen nasılsın nasıl bebeğin büyüyor inşşş
Çok şükür canim vala hiç hamile olmamisim gibi hissediyorum hatta geçen yıl bugün hamile olduğumu ogrenmistim 10gün sonrasında kürtaj. Hiç yaşanmamış gibi oluyor hersey. .allah sizlerede göstersin :)foruma çok sık giremiyorum facebook sürekli açık burdan tanıdığım arkadaslarla faceten görüşüyoruz artık. Arada sizede bakıyorum böyle neler yapıyorsunuz diye :)

Iyiyim canım sen nasılsın?güle Gül'e büyüt Bebeğini ismini ne koydun? Nasıl tatlıdır kim bilir bn iyiyim ama mide bulantım çok fazla umarım zamanla geçer Cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez bakalım inşallah iyidir bebişim:)

Duyacaksin kalp atisini merak etme canim icini ferah tut :) bende cuma gunu 5 +3olcam keseyi gormeye gidicm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…