Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ayyy kiyamam kucucuk can var onn icinde Allahim sen ne buyuksun masallah kac cm?

gunaydin sevcanim nailsin?bat ne zaman calismlar nasil gidiyo
Çarşamba günü canım bat ama bu ay yumurta günlerinde eşim şehir dışındaydı pek yakalayamadık ümidinm yok yani ama hayırlısı tabi görücez...Sen nasılsın canım nezaman gıdıceksin doktora?

0,7 Cm di şimdi büyümüştür herhalde çok merak ediyorum ama sabrediyorum az kaldı ama zaman Geçmiyor:) seninki daha büyük olucak ilk ultrasonda
Ayyyy zaman bi gecse :) evet benmki daha buyuk olcak 3.4 gun farkeder
olsun canm hic belli olmaz olmazsa da diger aya insallah rahm filmi cektrcekmisin?cuma dr gidicm

Ayyyy zaman bi gecse :) evet benmki daha buyuk olcak 3.4 gun farkeder
olsun canm hic belli olmaz olmazsa da diger aya insallah rahm filmi cektrcekmisin?cuma dr gidicm
Öle tabi canım hayırlısı evet adetin 1 günü arayıp randevu alıcam bakalım canım...

canim tbrler oglan annesi oluyosun demek masallah sana ve oglusuna :)

Sevcanim donem napiyosunzz son durumlar neler bat trh nedir calismalardasi z heralde :)
Cnm benim kırmızlar dün teşrif etti sonunda..Sabah çok kötü sancım vardı.Bu ay da olmadı adet döngüm şaştı iyice her ay daha fazla gecikme oluyor 41. günü adet oldum yani..Güya stres yapmıyodum bu ay

Sen bi doktora qitsene canım ya adet düzenim bozuldu de...

Sen bi doktora qitsene canım ya adet düzenim bozuldu de...
Geçen gittim doktora ya çok önemsemiyordum düzen çok bozulmadı diye..Doktora ddm 2 aydır 2-4 gün gecikme oluo die..Normal karşılıyorlar 3 gün erken 7 gün geç olması normalmiş..Sen napıosun ne zman adet tarihin var mı daha?

Anladım canım benımde carsamba adet günüm ama bu ayda boş qeçti yumurtlama günlerini pek deqerlendiremedik bakalım rahim filmim var bu ay inşallah onda bi sıkıntı çıkmaz...

Anladım canım benımde carsamba adet günüm ama bu ayda boş qeçti yumurtlama günlerini pek deqerlendiremedik bakalım rahim filmim var bu ay inşallah onda bi sıkıntı çıkmaz...
İnşallah cnm..Umarım bir sıkıntı çıkmaz.Ben de adetim çok gecikince bu ay çok umutlanmıştım.Dün sabah dayanamayıp test yaptım negatif tabi...Sonra akşam olmadan da adet oldum ztn..İyice gidiyo psikolojim..Resmen hamileyim diodum artık Nasip olmayınca olmuo demek ki.Rabbim nasip etsin hayırlısıyla İnşallah..

Aynen canım ümitlenip ümitlenip sonu hüsran oluyo...Sen klomen ve çatlatma iqnesi istedinmi doktordan bak blumm onunla hamile kaldı...

Aynen canım ümitlenip ümitlenip sonu hüsran oluyo...Sen klomen ve çatlatma iqnesi istedinmi doktordan bak blumm onunla hamile kaldı...
Yok cnm doktor normal herşey ddi hemen de vermez sanmam..2 ay daha deneriz olmazsa bayramdan sonra giderim..Ramazanı güzelce geçireyim bi haıyırlısıyla da kısmet artık bakalım nolck..

Merhaba ark lar
Ben mayıs ayında 15 haftalık bebeğimi suyun erken gelmesi nedeniyle ağrısız şekilde sağlıklıyken aldırmak zorunda kaldım. Değişik topiclerden edindiğim bilgiler ışığında birkaç testi zorla doktorlara kabul ettirdim. Rahim filmim çekilecek ona da ne zaman gitmem lazjm bilmiyorum. 3 ay bekle diyen dr da oldu ama kendi dr um 6 ay bekle dedi dayanabilecek miyim onu da bilmiyorum. Dualarınıza muhtacım ve dualarım sizinle. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar versin. Tavsiye vermek isteyen olursa zevkle dinlerim:)

Canım cok qeçmiş olsun Allahım birdaha yasatmasın inşallah rahjim filmi için erken gibi qeldi bana ama yınede sen bilirsin tabi ben 7 ay bitti düşük yapalı bu ay cekilcek rahim filmi..

Canim dr dan klomn iste hizlandiriyo hamileligi tabii hayirlusi ne zamn ise o zamn gelecek minnslar
gecmis olsun dr verdigi surede korun bana kurtajdn snra 2 ay sure vermsti bncede rahim f. Icin erkn.Allah bi an once yavrunu kucagina versin insallah

Geçer canm benim tam 1ay sürdü 6 da başladı 10.haftada bitti bulantı. Inşallah hayırlısiyla duyarsin. Hiranur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…