- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.601
Yaaa baya sonra cekiliyor senin o zaman. Benim kendi doktorum bir ay sonra gel dedi bana baska bir doktora gittim daha deneyimli 2 adet gor yeter tekrar hamile kalmak icin dedi ve 2.adetten sonra gel dedi rahim filmi icin. Sen zaten bekleme suresini asmissin sonucun da hayirli cikar insallah.Canım cok qeçmiş olsun Allahım birdaha yasatmasın inşallah rahjim filmi için erken gibi qeldi bana ama yınede sen bilirsin tabi ben 7 ay bitti düşük yapalı bu ay cekilcek rahim filmi..
Valla biri 6 ay biri 2 ay deyince kafam karisti benim. Olmadi bi daha giderim bakar ya. Senin de yavrun saglikla dogsun insallah. Guzel heyecanlar baslamistir :)Canim dr dan klomn iste hizlandiriyo hamileligi tabii hayirlusi ne zamn ise o zamn gelecek minnslar
gecmis olsun dr verdigi surede korun bana kurtajdn snra 2 ay sure vermsti bncede rahim f. Icin erkn.Allah bi an once yavrunu kucagina versin insallah
Hangi dr dh cok guveniyosan onu dinle.amin insallah sagsalim kucagima alirimValla biri 6 ay biri 2 ay deyince kafam karisti benim. Olmadi bi daha giderim bakar ya. Senin de yavrun saglikla dogsun insallah. Guzel heyecanlar baslamistir :)
Doktor istemedı zaten benden ben kendim istedim rahim filmini senesi dolsun düşüqün dedi benim yumurtalıklarım cok güzel büyüyüp catlıo kendiliğinden ama kalamıorum ondan ıstedim ben rahim filmini...Yaaa baya sonra cekiliyor senin o zaman. Benim kendi doktorum bir ay sonra gel dedi bana baska bir doktora gittim daha deneyimli 2 adet gor yeter tekrar hamile kalmak icin dedi ve 2.adetten sonra gel dedi rahim filmi icin. Sen zaten bekleme suresini asmissin sonucun da hayirli cikar insallah.
Inşallah canım inşallah bekliyorum bakalım randevunun gelmesini:)ne güzel isim koymuşsun :)Geçer canm benim tam 1ay sürdü 6 da başladı 10.haftada bitti bulantı. Inşallah hayırlısiyla duyarsin. Hiranur :)
Geçmiş olsun cnm..Rabbim tekrar yaşatmasın o acıyı hiçbirimize..Seninki daha zor Rabbim sabır versin ve İnş en yakın zamanda da yeni meleğini nasip etsin sağlıkla al kucağına.Yoksa unutulmuyo her an aklında oluyo..Merhaba ark lar
Ben mayıs ayında 15 haftalık bebeğimi suyun erken gelmesi nedeniyle ağrısız şekilde sağlıklıyken aldırmak zorunda kaldım. Değişik topiclerden edindiğim bilgiler ışığında birkaç testi zorla doktorlara kabul ettirdim. Rahim filmim çekilecek ona da ne zaman gitmem lazjm bilmiyorum. 3 ay bekle diyen dr da oldu ama kendi dr um 6 ay bekle dedi dayanabilecek miyim onu da bilmiyorum. Dualarınıza muhtacım ve dualarım sizinle. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar versin. Tavsiye vermek isteyen olursa zevkle dinlerim:)
Bayramdan sonra isterim cnm onu bakalım ramazanda güzelce orucumu tutayım..Belki rahatlarım bir nebze..Canim dr dan klomn iste hizlandiriyo hamileligi tabii hayirlusi ne zamn ise o zamn gelecek minnslar
gecmis olsun dr verdigi surede korun bana kurtajdn snra 2 ay sure vermsti bncede rahim f. Icin erkn.Allah bi an once yavrunu kucagina versin insallah
Senin daha yeni aslinda inan ki stresten olmuyo ramazan ayi iyi gelir insallah dinlenmis olursunBayramdan sonra isterim cnm onu bakalım ramazanda güzelce orucumu tutayım..Belki rahatlarım bir nebze..
İnşallah cnm..Aslında umutlanıp da sonra hüsrana uğramak çok yıprattı beniSenin daha yeni aslinda inan ki stresten olmuyo ramazan ayi iyi gelir insallah dinlenmis olursun
Ilki o,duktan sonrasabisizlik cok artiyo maalesef bana dr erken daha acele ediyosn klomen icin dedi ama istedigimi gorunce de verdi nasipte varmis klomen icmeseydimde norml olcakti belki de.seni gecikmeler umutlandirdi bi daha gecikme oldugunda bebis var deme testte poz cikna kadrİnşallah cnm..Aslında umutlanıp da sonra hüsrana uğramak çok yıprattı beniyoksa çok da zaman geçmedi ama sabırsızlık var işte...
Aynen artık öyle yapmıcam..Gecikse de beklicem emin olana kadar test de yapmıcam..Rabbim hayretsin sonumu :)Ilki o,duktan sonrasabisizlik cok artiyo maalesef bana dr erken daha acele ediyosn klomen icin dedi ama istedigimi gorunce de verdi nasipte varmis klomen icmeseydimde norml olcakti belki de.seni gecikmeler umutlandirdi bi daha gecikme oldugunda bebis var deme testte poz cikna kadr
Canım aynen öyle. Sen de ramazanı bekleyeceksin heralde çalısmalar için. Birbirimize dularla desteklerle zor süreci atlatıp biz de anne olacagız inşallah:) duyguları paylasabilmek cok önemli ve güzel . Brda olup destek olan herkese içtenlikle tşk ediyorum benGeçmiş olsun cnm..Rabbim tekrar yaşatmasın o acıyı hiçbirimize..Seninki daha zor Rabbim sabır versin ve İnş en yakın zamanda da yeni meleğini nasip etsin sağlıkla al kucağına.Yoksa unutulmuyo her an aklında oluyo..
Aa anladım. Zaten yeni öğrendim normalde hamile kalamayanlarda istenirmiş bu rahim filmi. Yaptırınca yaz mutlaka haberdar olalımDoktor istemedı zaten benden ben kendim istedim rahim filmini senesi dolsun düşüqün dedi benim yumurtalıklarım cok güzel büyüyüp catlıo kendiliğinden ama kalamıorum ondan ıstedim ben rahim filmini...
İstatistiksel karar vermek için 3.ye gitmeye karar verdimHangi dr dh cok guveniyosan onu dinle.amin insallah sagsalim kucagima alirim
Ne demek cnm biz de ilk süreçleri burda birlikte atlattık..İnşallah sevinçlerimizi de burada paylaşacağız hep birlikte..Hepimiz hamiş olup çocuklarımızı konuşcaz zamanı gelince hayırlısı ile...Ramazan geçsin öyle kendime eziyet etmicem bu sefer..Rabbim nasip ederse her türlü olur.Yeter ki ol desin!Canım aynen öyle. Sen de ramazanı bekleyeceksin heralde çalısmalar için. Birbirimize dularla desteklerle zor süreci atlatıp biz de anne olacagız inşallah:) duyguları paylasabilmek cok önemli ve güzel . Brda olup destek olan herkese içtenlikle tşk ediyorum ben
Bekleme süresi için mi cnm?İstatistiksel karar vermek için 3.ye gitmeye karar verdim
Günaydın Kızlar...Bekleme süresi için mi cnm?
Günaydın cnm nasılsın sesin çıkmıyor bu aralarGünaydın Kızlar...
İyiyim canım aynı dewam sen nasılsın? Öle iş güç gidip qelıorum işte pazarteside rahim filmim var onun stresi var biraz canım...Günaydın cnm nasılsın sesin çıkmıyor bu aralar
Evet canım bekleme süresi için. Bence şuan çok doğru düşünüyorsun kendine işkence etmeden kadere bırakma konusunda. Bana da süper bi enerji verdin :) iş güç kafanı dağıtıyordur en iyisi. Ben uzuuun bir izin aldım evde saldım yatıyorumBekleme süresi için mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?