Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canım cok qeçmiş olsun Allahım birdaha yasatmasın inşallah rahjim filmi için erken gibi qeldi bana ama yınede sen bilirsin tabi ben 7 ay bitti düşük yapalı bu ay cekilcek rahim filmi..
Yaaa baya sonra cekiliyor senin o zaman. Benim kendi doktorum bir ay sonra gel dedi bana baska bir doktora gittim daha deneyimli 2 adet gor yeter tekrar hamile kalmak icin dedi ve 2.adetten sonra gel dedi rahim filmi icin. Sen zaten bekleme suresini asmissin sonucun da hayirli cikar insallah.

Canim dr dan klomn iste hizlandiriyo hamileligi tabii hayirlusi ne zamn ise o zamn gelecek minnslar
gecmis olsun dr verdigi surede korun bana kurtajdn snra 2 ay sure vermsti bncede rahim f. Icin erkn.Allah bi an once yavrunu kucagina versin insallah
Valla biri 6 ay biri 2 ay deyince kafam karisti benim. Olmadi bi daha giderim bakar ya. Senin de yavrun saglikla dogsun insallah. Guzel heyecanlar baslamistir :)

Doktor istemedı zaten benden ben kendim istedim rahim filmini senesi dolsun düşüqün dedi benim yumurtalıklarım cok güzel büyüyüp catlıo kendiliğinden ama kalamıorum ondan ıstedim ben rahim filmini...

Geçmiş olsun cnm..Rabbim tekrar yaşatmasın o acıyı hiçbirimize..Seninki daha zor Rabbim sabır versin ve İnş en yakın zamanda da yeni meleğini nasip etsin sağlıkla al kucağına.Yoksa unutulmuyo her an aklında oluyo..

Canim dr dan klomn iste hizlandiriyo hamileligi tabii hayirlusi ne zamn ise o zamn gelecek minnslar
gecmis olsun dr verdigi surede korun bana kurtajdn snra 2 ay sure vermsti bncede rahim f. Icin erkn.Allah bi an once yavrunu kucagina versin insallah
Bayramdan sonra isterim cnm onu bakalım ramazanda güzelce orucumu tutayım..Belki rahatlarım bir nebze..

Senin daha yeni aslinda inan ki stresten olmuyo ramazan ayi iyi gelir insallah dinlenmis olursun
İnşallah cnm..Aslında umutlanıp da sonra hüsrana uğramak çok yıprattı beni yoksa çok da zaman geçmedi ama sabırsızlık var işte...

İnşallah cnm..Aslında umutlanıp da sonra hüsrana uğramak çok yıprattı beni yoksa çok da zaman geçmedi ama sabırsızlık var işte...
Ilki o,duktan sonrasabisizlik cok artiyo maalesef bana dr erken daha acele ediyosn klomen icin dedi ama istedigimi gorunce de verdi nasipte varmis klomen icmeseydimde norml olcakti belki de.seni gecikmeler umutlandirdi bi daha gecikme oldugunda bebis var deme testte poz cikna kadr

Aynen artık öyle yapmıcam..Gecikse de beklicem emin olana kadar test de yapmıcam..Rabbim hayretsin sonumu :)

Canım aynen öyle. Sen de ramazanı bekleyeceksin heralde çalısmalar için. Birbirimize dularla desteklerle zor süreci atlatıp biz de anne olacagız inşallah:) duyguları paylasabilmek cok önemli ve güzel . Brda olup destek olan herkese içtenlikle tşk ediyorum ben

Doktor istemedı zaten benden ben kendim istedim rahim filmini senesi dolsun düşüqün dedi benim yumurtalıklarım cok güzel büyüyüp catlıo kendiliğinden ama kalamıorum ondan ıstedim ben rahim filmini...
Aa anladım. Zaten yeni öğrendim normalde hamile kalamayanlarda istenirmiş bu rahim filmi. Yaptırınca yaz mutlaka haberdar olalım

Ne demek cnm biz de ilk süreçleri burda birlikte atlattık..İnşallah sevinçlerimizi de burada paylaşacağız hep birlikte..Hepimiz hamiş olup çocuklarımızı konuşcaz zamanı gelince hayırlısı ile...Ramazan geçsin öyle kendime eziyet etmicem bu sefer..Rabbim nasip ederse her türlü olur.Yeter ki ol desin!

Bekleme süresi için mi cnm?
Evet canım bekleme süresi için. Bence şuan çok doğru düşünüyorsun kendine işkence etmeden kadere bırakma konusunda. Bana da süper bi enerji verdin :) iş güç kafanı dağıtıyordur en iyisi. Ben uzuuun bir izin aldım evde saldım yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…